Direktlänk till inlägg 1 november 2015
Bönpastan till höger har jag skrivit om förut, den finns i flera sorter. Klicka här för att komma in på det inlägget. Nu har det även kommut ut "Kikärtspasta" också från Risenta, den är naturligt glutenfri. Jag har nu använt mig av den till vår smarriga morotspasta, ett recept som vi använder oss av rätt ofta eftersom det blir jättegott och smakrikt
Vi hör så många larmrapporter nu ang vår mat och även mjölken så man undrar till slut "vad skall man tro på". Vi försöker använda oss av så mycket ekologiskt som det går och vi äter sällan vanligt kött utan det blir kyckling, lax och vegetariskt. Fast nån gång då och då så blir det nån kötträtt när vi äter ute men väldigt sällan. Kan man verkligen skydda sig fullt ut? jag tror inte det för vi blir ofta vilseledda och man måste vara påläst jämt för att undvika fällorna.
I dag har vi testat att ha kikärtspastan till vår smarriga morotspasta och det blev jättelyckat och vi båda gillade kikärtssmaken som kom fram så bra. Jag är ju inte förtjust i att äta kikärtor som dom är därför är det så bra att det kommer såna här produkter, sen har vi ju också falafel som jag ätit många gånger och njutit av
Vi åt morotspastan i djupa tallrikar och morotsröran gifte sig fint med kikärtspastan. På bilden blev det lite fel för den ser mer krämig ut av cremé fraichen
Klicka här för att komma in på ett inlägg jag skrev 9 juni 2010, där finns receptet på denna rätt. Då bodde vi i vårt egna hus, bilderna är lite suddiga eftersom bloggplatsen ändrade format på bloggarna. I dag har vi haft en innedag och antingen hängt över våra datorer eller pysslat lite med småstädning härhemma.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | |||||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | |||
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | |||
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | |||
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | |||
30 | |||||||||
|