Öppen Ridå

Alla inlägg den 10 april 2022

Av Malin wiper - 10 april 2022 11:45


 

Jag har fått ett problem när det gäller hårtoning. Jag har använt mig av Lóreal Paris i rätt många år nu men dom färger jag haft har gått ur sortimentet. Färgen ovan som jag använt i flera år heter 8304 Sunny Honey. Det har även funnits ytterligare en färg som passat mitt hår men den är också borta. Nu finns det ca 6-7 blonda färger som är nästan vita och sen kommer mörka färger så det finns inget för mig. Jag har sökt bland andra märken men där är det likadant. Ändå så har dom färger jag använt varit så populära så dom har tagit slut fort. Jag har inte råd att gå till frissan och tona håret för det kostar ca 1500 kr varje gång.

 

 

Caramel Blonde 834 har också gått ur sortimentet. Det gör att det inte finns en enda lite ljusare rödblond färg

 

 

Jag hittade till slut denna färg hos vårt eget ICA Matkassen men den är väldigt röd men vad gör man?. Jag har försökt en gång att blanda ut en färg och då blev jag råttfärgad och fick gå akut till frissan. Jag blir tvungen att använda den ovan så jag kommer att bli väldigt röd i håret. Jag kan ju sluta tona och låta det gråa växa ut men jag känner inte för det.

 

                                                    

Clipart Library
 

Sen såg jag på nätet att Luxplus hade kvar av 8304 Sunny Honey så jag skickade efter 2 paket. Sen kom då paketet och det visade sig att dom skickat fel färg som ni ser ovan. Den är 801 Satynowi blond och den har inget rött i sig alls och är jätteljus och den passar absolut inte mig. Inte nog med det utan dom hade skickat paketet till Surahammar istället för Hallstahammar. Vi fick hyra elbilen för att åka dit och hämta paketet. Sen kontaktade vi Luxplus 2 gånger men ingen hörde av sig så vi beställer inget mer där. 

 

                               

Nu undrar jag om nån av er som besöker min blogg vill ha toningen ovan 801 Satynowi blond?. Ni får dom båda paketen gratis. Om ingen vill ha dom så lämnar jag in dom på second hand

 

 

 

Jag kollade vidare på google i dag och till slut hittade jag en sida som heter Parfym.se som hade just min färg 8304 Sunny Honey. Det var rätt dyrt där men om man köper 3 paket så slipper man frakten. Skönt att det ordnade sig till slut. 

 

      

Fröken Elvis med Prykopaten. Min väninna Lena var och såg dom live i onsdags. I dag skall hon ringa mig och tala om vad hon tyckte om föreställningen. Hon bor ju i Göteborg där dom spelade då. Fröken Elvis är ett svenskt tjejband som framför Elvislåtar tolkade på svenska. 

 

 

Detta är ett mineralpuder, löspuder som jag använt i några år. Märket är apolosyphy mineral powder och färgen 02 och den brukar jag köpa på vårt Apoteket Hjärtat. Nu var helt plötsligt den färgen helt slut och det fanns bara mörkare färger och i varmare toner. Det verkar som allt jag använt har restnoterats men den kommer tydligen tillbaka så småningom. Alla Apoteken Hjärtat hade slut på den.

 

 

Jag blev till slut tvungen att välja en annan sort tills vidare. Det blev IDUN minerals men det är mycket dyrare men eftersom jag hade helt slut med puder så köpte jag det ändå. 

 

                                                 

 

För ett tag sen köpte jag en ny sminkborste som är suveränt bra för puder och den är supermjuk och fördelar pudret så bra. Den köpte jag hos vårt Apoteket Hjärtat och den finns bland apolosophy sminket. Den kostar 99 kr. Jag är jättenöjd och personalen på vårt Apoteket hjärtat är så hjälpsamma och proffisga så jag är glad att vi har ett sånt bra apotek här.  

 

 

Vi tog oss en promenad i dag på förmiddagen och nu känns det som vår än om mycket av snön ligger kvar. Det är 5 grader varmt, soligt och nästan vindstilla. Det var helt underbart men det blev bara 3 km för jag hade lite samtal att ringa. Vi går ut igen efter lunchen och då minst 4 km. Hoppas ni mina besökare har lika fint väder att njuta av. Ha det bra och sköt om er

 

      

Nu behöver vi livas upp lite med en rolig klassiker. Det är Galenskaparna som får stå för denna. Den heter min bror och jag och polisen. Min väninna Lena har sett Galenskaparna och After Shave livet i Göteborg ett antal gånger. Hon säger att folk håller på att skratta ihjäl sig och det är ju ännu roligare live 

 

#Luxplus #Loréal #Fröken #IDUN #sminkborste #Hjärtat #Galenskaparn

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2022 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards