Öppen Ridå

Alla inlägg den 25 september 2011

Av Malin wiper - 25 september 2011 13:41


Jag har varit ute på en långpromenad och träffade först på denna fina katt som en av våra grannar äger. Den var så fin i pälsen och inte nåt rädd alls. Den kom emot mig direkt och jag smalt som smör i solsken...   Min man har varit på museieföreningen för att fixa med datorer så vi har fullt upp just nu.



Katten var så kelen så jag kunde inte ta mig därifrån på ett bra tag. Han/hon slingrade sig runt mina ben och jag fick klia den jättelänge. Det händer en del när man är ute och går.



Sen tittade den upp på mig och jag smalt ännu mer....  Till slut var jag tvungen att slita mig än om jag hade kunnat stå där hela dan. Jag hamnade till slut i bostadsområden jag aldrig varit i förut och kände att jag kommit helt galet för långt bort och hittade inte hem...  Tänkte fortsätta gå in på en skogsväg men blev tveksam och frågade ett par som var ute i sin trägård vart jag var nånstans... Dom sa att hade jag fortsatt så hade jag kommit rakt ut i skogen. Jag fick helt enkelt vända om och gå tillbaka. Till slut började jag känna igen mig igen. Detta resulterade i att jag fick en mycket längre promenad än jag tänkt mig och det gör ju inte ont.  Vädret har nu varit toppen i flera dagar och solen tittar fram ibland.



Detta är också en rörande bild som min son mms:ade till mig. Min son är hos sin pappa i mellannorrland och pappan har en hund som heter Titti och är en kinesisk nakenhund. Hon har blivit opererad för en godartad tumör men kunde inte låta  bli bandaget så min son tog på henne en sparkdräkt dom köpt. Här har hon inte fått igenom benen baktill så det ser så roligt ut.... Jag har själv träffat hunden när min son och hans pappa var hit och hälsade på i förra hösten. Jag skrev om detta då och vi hade jättetrevligt. Min son åker hem till Enköping igen på måndag efter att ha varit hos sin pappa i 3 veckor på sin sena semester.



Detta är också rörande och att tänka ett steg längre. Dom som har blå kiosken har ställt en pall så att barn också skall nå upp till luckan när dom skall köpa sitt godis eller nåt annat...   


   

Nu har min man åkt iväg till museieföreningen igen för att avsluta det han höll på med. Han är webbansvarig där. 



Själv skall jag ringa min son och sen ställa iordning här lite igen för husvisningen i morgon. Sen skall jag bara ta det lugnt och se nån film. Hoppas ni andra har en fin och njutbar söndag.   

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5
6
7
8
9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards