Öppen Ridå

Alla inlägg den 17 juni 2023

Av Malin wiper - 17 juni 2023 08:30



                      

Drömlandet på svt play. Carina Bergfeldt och Tareq Taylor reser genom USA och man ser verkligen hur illa det är på många ställen men sen får man sig lite häftig musik också i ett av avsnitten på en bluesklubb där det är full fart och svängde så in i norden så jag kunde knappt sitta stilla. bluesklubben heter Ground Zero Blues club In Clarksdale. Tareq Taylor blev uppkallad på scenen för att sjung. Jag har bara sett del 3 än så länge så jag skall se del 1 och två i dag. Serien är i 6 delar. Jag kunde inte slita mig från första delen så jag hoppas dom andra är lika bra. Vi börjar ju få ett lilla USA här också med allt vad det innebär. Det ser så fint ut på ytan men skrapar man lite i fasaden så rämnar den. Många åker dit och bara vistas i sk fina kvarter med modebutiker och snygga hotell och verkar tro att det är så överallt.              

 

      

Här ett klipp som visar hur bluesklubben ser ut på både ut- och insida. 

                             

  VLT 

Jag fick ett tips av min väninna A-G om en serie som heter Drömslottet som också går på Svt play. Jag har än så länge bara sett säsong 1 men serien är i 9 säsonger så det tar lite tid att ta sig igenom allt. Nu går det ändå lite lättare då jag ser bättre. Vi får i denna säsong 1 föja med ett gift par som bott i en trerummare men nu köpt ett övergivet slott i Frankrike.

 

                                                    

Det är ett färgstarkt par som själva gör så mycket dom kan i renoveringen. Hon är väldigt konstnärlig och skapar en del inredning och utsmyckning själv och han är bra på att göra lite mer grovjobb. Det är lite feelgood över serien och jag gillar arkitektur så det var kul att se denna renovering växa fram. Det var inte så högtravande som många andra såna här program utan lättsmält och behagligt. Fast jag skulle själv aldrig trivas i ett sånt stort hus, jag är för mörkrädd och vill ha kontroll över rummen. 

 

Det får räcka denna gång men det kommer fler tips så småningom. 

 

       

FSO - Game of Thrones "Main theme "Ramin Djawadi

 

Jag har varit inomhus nu i två dagar på grund av värmen. Fast nu har jag fått nog och vill ut igen och struntar i om jag svettas. Är man bara nyduschad så räcker det ett tag. Vi har 20 grader på morgonen men det var 27 i går kväll. I dag ser det vindstilla ut men i går då vi satt på balkongen och fikade så blåste det rejält. Det blir nog en fika på balkongen i dag också men vi har inga blomlådor uppe än och bara ett litet bord och överblivna köksstolar. Rom byggdes ju inte på en dag

 

 

Jag önskar er en blomstrande dag i både skugga och sol

 

#Drömlandet #Ground #Drömslottet #Game

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Återinvigning av Aseaströmmen 17/5 15.00

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2023 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards