Direktlänk till inlägg 20 februari 2019
I dag har vi min man tillagat en vegetarisk lasagne och i och med det testat Bönlasagne plattor från Risenta. Han gjorde om ett recept vi har sen tidigare. Klicka här för att ser receptet vi använt oss av förut och det gick min man efter nu också än om han improviserade lite och gjorde fler lager och lite annat innehåll
Nu använde han sig av Barilla Basilico tomatsås. Han blandade sen in anamma vegetarisk färs, champinjoner och röd lök.
Lager 1 ostsås, lager 2 bönpastaplattor, lager 3 tomatsåsen, lager 4 keso, lager 5 tomatsås avsluta med ostsås.
Pastaplattor skall ligga mellan varje lager
Så här fin ser lasagnen ut när den togs ut från ugnen. Tyvärr så funkade det inte med bönpasta lasagneplattorna. Det blev lite segt fast vi gjort precis som det står på paketet. För övringt var den jättegod och smakerna satt bra. Nästa gång blir det dom vanliga lasagneplattorna från Barilla som alltid blir jättegoda. Då kommer lasagnen att bli en höjdare för det har aldrig slagit fel
Är det nån av er som testat dessa bönlasagneplattor?. Har ni nåt tips så lägg in en kommentar
Mystic Venice, Italy. Min man och jag var till Italien 1996 och bodde på hotell i Venedig men vi åkte runt till städer utanför Venedig med tåg.
En bild på mig från en restaurang i Mestre på fastlandet en bit från Venedig. Den bilden har jag satt i en magnetisk ram i form av en gammal tv och satt på sidan om kylskåpet. Nu önskar jag er en al dente kväll..
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 |
28 | ||||||
|