Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 4 juli 2011

Schäfern Axa och lite till..................

Av Malin wiper - 4 juli 2011 10:42

 


Nu åkte syrran och svågern hem igen men lite tidigare än dom tänkt. Det ringde folk som var intresserade av deras båt som dom har till försäljning så dom måste hem men vi träffas snart igen och vi har haft det toppen. Dom är jättenöjda med husvagnen och låg i den i natt och det funkade perfekt. I går åkte vi in till Jönköping och dom köpte en porta potti till toaletten. Dom är mycket billigare på Jula och funkar perfekt. Dom hade en stor husvagn förut men dom vill bara ha en mindre.


  


Vi stannade till i Byarum för syrran ville kolla på Hantverksbutiken som har så mycket fint.


  


Det hänger en massa jättesnygga trasmattor utanför på huset.


  


Gubbarna satt ute och väntade med hunden Axa


  


Här fick Axa hälsa på en annan hund. Det var en ras jag aldrig sett förut. Lång röd man och rätt stor hund. Den var jättefin och dom gick bra ihop. Hunden är en Irländsk Setter. Klicka här för att läsa om Irländsk Setter


    


Vi hade tagit matsäck med oss så vi stannade på halva vägen för att fika. Detta ställe heter Hyltena som ligger mellan Vaggeryd och Jönköping utefter den gamla vägen. Klicka här för att komma in på Hyltena Stoppets hemsida. Som ni ser finns det en badstrand nedanför utflyktsplatsen.


  


Här packar Mr T upp kaffe och smörgåsar. Man ser lite rosa och blått på sidan och där står syrran. Vi ville inte vara med på bild just nu....  


  


På den rastplatsen har dom som små lusthus man kan sitta i men dom var fulla med folk när vi kom dit. Det regnade inte så det gick bra ändå.



Vi har gått igenom datan och kört ett stort virusprogram i natt men ändå så går det inte att ta in animeringar till bloggen. Dom blir stillbilder och jag får använda gamla animeringar från 2009, 2010 som är nedsparade i arkivet. Nu misstänker jag att det är bloggplatsen som det är fel på så jag skall skriva till dom. När jag skall spara ner en bild så står det att den redan finns och om jag vill ersätta bilden. Då gör jag det men det konstiga är att ingen bild kommer upp döpt till nåt namn. Jag får alltid så konstiga fel så jag blir galen...  Det kan bli så att vi får ominstallera datorn och då gör vi det i natt.


  


Efter att syrran och svågern åkt så ringde det på dörren och utanför stod en manlig kusin till mig som bor i Helsingborg. Han hade vägarna förbi och detta är hans bil. Han bodde förut i Ängelholm och det är min pappas brors son. Jag bjöd in honom på kaffe och vi satt och pratade en stund. Han släktforskar så han hade med sig en hel lunta till mig över min farmor och farfars släkt så det skall bli roligt att läsa igenom.


  


Härliga Axa som jag redan saknar. Hon är så tålig och trygg. Svågern går på kurser med henne och dom säger att hon är så lättlärd och tror att hon till och med kan tävla så småningom.


Jag är lite trött nu så jag kommer ut på era bloggar lite längre fram i dag. Tack för alla era kommentarer trots att jag inte hunnit vara inne och kommentera hos er. Ibland måste man vila från bloggen och då passar det bra när man har folk hos sig några dagar.

 
 
Margit

Margit

5 juli 2011 22:22

Nu har jag bläddrat en del...tittat och läst om det nu hunnit göra och farit!! Fullt upp ser jag!!
Det är trevligt att åka runt och se olika saker..man skall passa på..så länge man orkar och kan!!
Kram till er båda två!!

http://margiholm.blogg.se

Malin wiper

6 juli 2011 07:55

Ja du tiden börjar rinna ut så man får ta vara på den futtiga tid som finns kvar. Vi gör inte så mycket som det ser ut och det är mest avkopplande och bra för kropp och själ.

Kram till er båda också

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

6 juli 2011 21:00

Jag förstår om du saknar Axa, det är så underbart med hund (jag skulle inte klara mig utan). Hoppas att de snart kommer på besök igen, ni verkar ha hunnit med mycket på den tiden de var där iaf och ni verkar ha haft det trevligt också. Vad kul att din kusin kom förbi också!
Den färgglada mattan som hängde utanför tyckte jag var riktigt snygg, såg en blå också, undra om inte jag hade velat ha med dem hem ;)
Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

7 juli 2011 07:27

Hundar blir ju som familjemedlemmar och jag förstår att du inte klarar dig utan hund för du är ju så bra med djur av alla de slag. En riktig djurvän som tar hand om sina djur. Vi hann som du säger väldigt mycket på kort tid. Ja du kusinen träffar jag inte så ofta. Den blå mattan var lika snygg som den röda.

kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Av Malin wiper - Lördag 23 mars 10:30

      Vi skall sälja våra två gula fotöljer av märket Swedese Nova. Vi har ingen plats för dom i  denna lägenhet för vi har tagit sovrummet till vardagsrum där vi även har våra datorplatser. Därför köpte vi denna stol Mellby på Jysk för ett tag s...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards