Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 30 november 2010

Salong Hon & Han, Vaggeryd!

Av Malin wiper - 30 november 2010 14:14

    

Jag hade tid hos min frissa 11.00 och det tar minst 2 timmar bara att bleka utväxten, tona och slinga. Hade en ny frissa denna gången för Sandra var ledig och denna tjejen var också jätteduktig och trevlig. Hon tyckte att jag hade ett jättebra och tjockt hår. Det tar lite tid att få torrt för stråna är så grova men med uppklippt och urtunnat så blir ändå håret följsamt. Jag är tvungen att dela upp så jag klipper mig 18/12 för min rygg och nacke pallar inte för båda delarna på en gång.

 

          

 

I schamponeringen hade dom massagestolar och jag höll på att somna för det var så skönt. Nu efterråt känner jag mig bättre i ryggen än på länge och måste spara ihop åtminstone till en sån där massagedyna man kan lägga i vilken stol eller fotölj som helst. Klicka här för att se vad en massagedyna från OBH Nordica kostar. Man får kolla runt och se på priserna. 

        

Så här ser håret ut baktill och man ser att det är mer marmorerat nu i färgen och inte så vitt. Jag har lite mörkt kvar under som hon inte slingade för det kan vara snyggt att det sticker fram. Så här bra kan inte jag plattånga håret. Hon tyckte att jag såg ut att ha varit blond jämt...  Det är lite långt baktill men jag skall ju klippa mig snart.

 

               

 

Sen kom min man ner för att hämta mig, han hade bilen och hade varit på gymmet med en kompis. Vi gick in på Ritz för vi såg att våra grannar satt där och fikade. Vi bestämde oss då för att äta lunch där och prata lite med dom. Det blev inga kort tagna för vi hade för mycket att prata om.. 

            

 

 
 
Cattis

Cattis

30 november 2010 21:01

Hejsan! Håret blev jättefint och man ser verkligen hur tjockt och härligt det är.
Vad smart av dig att dela upp det hos frissan.
Det har jag inte tänkt på så därför har jag dragit mig för att gå till någon utan försökt slinga och klippa själv.
Men nu kanske jag med orkar gå iväg till frissan om jag gör som du.
Min värk in nacken blir värre och värre för varje dag just nu. Kanske är det kylan.
Min doktor har i alla fall skickat iväg en remiss för en magnetröntgen eller vad det heter som är svår att få men hon tyckte det fanns anledning till det efter att ha sett den förra vanliga röntgen.
På nått vis hoppas jag de hittar nått som går att åtgärda så jag kan bli bra någon gång.
Kanske aldrig helt bra men i alla fall bättre så jag kan ha någon slags hobby som det inte går att ha just nu.
Det är precis så jag klarar blogga någon gång per dag och det är jag glad för.
Bloggande och läsande av andras bloggar förgyller dagen ganska så mycket.
Kram

http://www.jagmenjag.se

Malin wiper

1 december 2010 08:17

Tack! ;) Jag skulle helst ha velat att min man hjälpte mig bleka och tona håret men det är vanskligt och kan misslyckas och bli rött istället. Jag är tvungen att dela upp det för nacke och ryggs skull och det går jättebra. Vad tråkigt att du har så ont i nacken och ryggen. Bra att du får gå igenom en magnetröntgen. Jag har sån klaustrofobi så jag har misslyckats två gånger att åka in i en sån även när den varit öppen på sidorna. Fast alla symptom tyder på wiplasch. Det är ju nåt när man har så ont och besvärligt så jag hoppas dom hittar orsaken och att du får hjälp. Jag känner också att man skulle vilja ha en hobby men dom blir inte långvariga som det är nu. Började sticka men efter bara några varv så måste jag vila i flera dar från stickningen. Det är endast små saker som går bra nu och att man inte håller på för länge. Håller med om att bloggandet och att besöka bloggare förgyller dagen så det vore trist att inte kunna vara ute på nätet längre. Det skulle bli botten om du försvann härifrå, så tomt.

ha en fin dag vännen
varm kram

 
-Nena--

-Nena--

30 november 2010 23:13

Vad fin du är i håret.
Jag har en massagedyna som man lägger i en stol, en OBH Nordica men inte den modellen som du har på bild där uppe.
Jätteskönt är det att bara kunna ta fram när man känner av ryggvärken.
Min svärfar testade den här hemma och ville ha den för han har också en hemsk värk i ryggen men så såg vi på papperna som följer med att de som har hjärtproblem inte ska sitta på den så han blev jättebesviken.
Han är inte så lätt att få att gilla sådana saker men detta tyckte han var toppen... men får alltså inte ha en sådan.

Ha en fin onsdag.

http://nena.bloggagratis.se

Malin wiper

1 december 2010 08:11

Tack snälla du ;) Vad kul att du har en massagedyna och jag har läst att OBH Nordica skall vara jättebra och även frissan sa detta. Vad tråkigt att din svärfar inte kan använda en sån när han så gärna vill och behöver. Det var trist.

Ha en fin onsdaga själv

Varma kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< November 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards