Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 1 juni 2013

Reba McEntire och lite second hand...............

Av Malin wiper - 1 juni 2013 14:00

   


Vi var in till Sam Hjälp i Huskvarna för ett tag sen och då såg jag denna symaskin som ser exakt ut som en symaskin (singer) min mamma hade i många år. 

 

  

 

Dom hade fått in en jättefin Darttavla som man önskar man hade haft plats för. Den kostade bara 65 kr, och den blev såld medans vi var där.

  


    


En gammal herrcykel som tillverkats av Nymans verkstäder i Uppsala. Klicka här för att komma in på en sida där man kan läsa om Nymans Verkstäder och se ett filmklipp. Jag älskar att cykla men min nacke gillar det inte för jag spänner upp mig och blev så yr varje gång vi åkte ut på långtur så jag var tvungen att sälja cykeln. Jag höjde upp styret men det hjälpte inte. Köpte sen en moped men den blev stulen så jag hann inte använda den. Vi har inte fått ut nåt på försäkringen än fast det gått över ett år, och det tycker jag är botten. Vi skulle vilja byta försäkringsbolag men tyvärr är detta bundet till vårt fack.

 

 



    


Min man såg denna väska som man inte såg direkt vad det var för nåt. På prislappen stod det 250 kr.  



  


Det visade sig vara en lyxvariant av picnick-väska, den var helt oanvänd. Otroligt snygga plastglas och även snygga bestick, allt satt ordentligt fast med skinndetaljer. Inuti fanns det tallrikar, burkar och en liten kylväska mm. Vi har redan en picknickryggsäck som vi köpt där.



   


Vi gjorde oss av med köksradion när vi flyttade från huset men nu har vi ångrat oss så vi köpte en gammal radio för 50 kr som vi nu har på köksbordet. Det är en Dux TR4221. Det blir så tyst när man står i köket och pysslar så den behövs. köket ligger så långt ifrån vardagsrummet så man hör knappt tv:n. Klicka här för att se en annan gammal Dux radio. Vi hade en nyare förut som såg ut som en väska, lite retro. 



    


Vi köpte även denna lampa som är en "IKEA Stockholm". Vi kom över den för 50 kr och den ser helt ny ut. Serien Stockholm är rätt dyr och kostar från 800 kr och uppåt. Denna lampa är rätt tung och har en kraftfull porslinsskärm  man tänder den genom att stoppa in handen under skärmen och där kan man även reglera ljuset genom att klämma på delen under lampan.  Vi skall köpa ett bord och ställa vid vår bäddsoffa i datarummet och ha lampan på. Denna lampa är tydligen svår att få tag på, och finns inte längre i sortimentet men klicka här för att se en annan i serien.  

   

 

  

 

Reba McEntire med låten "Turn on the radio". Klicka här för att komma in på hennes hemsida. Hon föddes 1955, och är en amerikansk sångerska och skådespelare. Hon slog igenom inom countrymusiken under slutet av 1970-talet och början av 1980-talet. Reba blev utsedd till bästa sångerska fyra år i rad av Country Music Association och har en stjärna på Hollywood Walk of Fame. Under 1990-talet börjad hon sin skådespelarkarriär i filmen Hotet från underjorden (1990) 


 
 
Sussi

Sussi

1 juni 2013 15:54

Lampan var verkligen jättefin och superbillig. Vilket klipp ni gjorde. Vad kul det är att se bilder på alla gamla saker :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggplatsen.se

Malin wiper

1 juni 2013 16:09

Ja du det var verkligen ett fynd på en tidlös lampa. Kul att du gillar bilerna.

Ha en fin lördagskväll
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 26 april 08:45

    Detta är en skulptur som heter Aseaströmmen och den har stått på Stora torget i Västerås i många år. Konstverket skildrar det fenomen som under industrins glansdagar kallades för "Asea-strömmen". Vid lunchtid och arbetsdagens slut fylldes St...

Av Malin wiper - Torsdag 25 april 17:00

  På lördag är det Vårmarknad hos Röda Korset i Västerås. Det är sygruppen som säljer sina alster och man kan även njuta av deras kakbuffé. Dom håller på från 11-15. Vi kommer att gå dit och kolla runt och bara njuta                            ...

Av Malin wiper - Torsdag 25 april 09:15

  I tisdags så fotade jag några ringduvor igen och jag gillar verkligen fåglar för dom livar upp vår miljö och vi har nåt vackert att titta på. När jag stöter på fåglar på trottoarer så brukar jag prata med dom i en låg vänlig ton. Då stannar d...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 15:45

                    Lasse Åberg & Lazy Joe Lasse Åberg kommer till Kvarteret Igor fredag 26 april 17.00. Klicka här för att läsa om detta i Västerås Tidning. Vi hade ingen aning om detta men blev varse när vi besökte Kvarteret Igor i förmiddags ...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 07:45

  Jag har sett serien UFO mysteriet på tv4 play. Det var min son som tipsade mig om denna serie. Felix har även med sig ufologen Clas Svahn                                             Det är Felix Herngren som gett sig ut på en svindlande ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6
7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< Juni 2013 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards