Öppen Ridå

Alla inlägg den 13 augusti 2012

Av Malin wiper - 13 augusti 2012 16:00


     

Jag var inne på Niklas Månssons blogg och där kan man läsa att det är dom vänsterhäntas dag i dag. Han har radat upp kända profiler som är vänsterhänta. Klicka här för att komma in på hans intressanta blogg. Där kan man läsa att 10% av befolkningen är vänsterhänta. Klicka här för att läsa i Aftonbladets om de vänsterhäntas dag. Syftet med dagen är att uppmärksamma de svårigheter som vänsterhänta upplever i vardagen

 

En av dom vänsterhänta är Paul McCartney så här kommer låten "Get Back" med honom. 


Klicka här för att komma in på hans hemsida


   

Av Malin wiper - 13 augusti 2012 14:45

  

wiper was here!...  Jag tog mig en tur ner till samhället för att handla lite och då kunde jag inte motstå ett besök på Ritz för det ryckte i kaffetarmen. Det är rena rama sommaren ute så jag antar att vi går mot en Brittsommar. Nu syns det att folk kommit tillbaka från semestern för det var rätt många som satt på Ritz uteservering.



 


Dom fick göra iordning en smörgås åt mig med skinka och bara lite struket med smör och en tomatskiva (p.g.a gallan). Jag har nu inte ätit varken godis eller kaffebröd på 40 dagar....  Det som har hänt är att alla kläder sitter bättre och byxor går upp till midjan istället för att hänga på höften. Borde ha gått ner mer men jag har ju inte varit ute och motionerat regelbundet så det tänker jag lägga till nu. Det är underbart att ha blivit av med sötsuget men jag kan känna att det kommer över mig ibland men jag har lyckats mota bort tankarna och ta ett glas vatten eller en frukt.


  

Jag satt där ett tag och slappnade av innan jag promenerade hem igen. Min man och jag har varit nere i källaren och rensat lite och trots att vi rensade innan vi flyttade så har vi mycket mer att rensa bort. Jag vill bara ha det allra nödvändigaste och lite minnen kvar i källaren. 


  


Rabatterna vid torget framför butikerna har blivit lite vildvuxna av allt regn.  Som ni ser har jag inte mycket att skriva om just nu...  



Här kommer så passande låten "Snälla, snälla" i en saxofonversion med Monika Bring. I klippet ser vi också Inger "pippi" Nilsson. Klicka här för att komma in på Monika Brings hemsida. Hennes saxofon är vit.


Av Malin wiper - 13 augusti 2012 09:45

  

Innan man kommer in på Bondstorps badplats ang förrförra inlägget så åker man på en liten skogsväg vid vattnet och ser dessa båtplatser för ekor och en och annan motorbåt. Det är så vackert  


  

På ett ställe står denna lilla röda stuga så fint. Den lockar att sitta där och kolla ut över vattnet


  


 

angelfire.com



  

En ensam eka låg så fint en bit ut i vattnet 



        


  

 


Vi sov rätt länge och jag känner mig utvilad för första gången på länge. Min man är på väg till jobbet och jag skall fortsätta städa. Min man har städat bort allt  som skulle bort ur vårt datarum och nu sitter han där med min gamla stationära data. Han har rengjort den helt inuti och fixat lite i den och nu är den igång. Det är rätt tomt nu i datarummet längst in mot fönstret. Det är bra eftersom vi skall tapetsera.     


  

Tog en bild när han gjorde ingrepp i datan.


  

Han höll på nästan hela dan i går och städade ur datarummet. Jag själv rengjorde extra noga i sovrummet.  


 


Detta var min dataplats som nu är ett minne blott.  Min anslagstavla som jag gjort själv satt jag i sovrummet istället nu.



Nu skall jag ta tag i köket och fortsätta stryka kläder som jag började med i går. Skall försöka komma ut en sväng också under dan. Hoppas ni alla får en fin början på veckan.

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards