Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 9 augusti 2012

Toshiba Laptop!

Av Malin wiper - 9 augusti 2012 19:30

Här kommer vi ut från Elgiganten med min nya Laptop. Den har allt jag behöver och mycket större minne än min stationära som har några år på nacken. Nu får min man överta min stationära för hans är helt veck nu. Han har graderat upp den så många gånger men nu funkar det inte längre.  

  

Här har min man satt sig ner för att starta upp lap topen och sätta in alla program som jag

använder. Sen är det virusprogram och annat som skall in. Den blir nog klar i kväll och då skall han flytta över min data till sitt databord och vi får mer plats när vi skall tapetsera om. Vi var ner till vårt bostadsbolag VSBo i går och fick med oss tapetprovspärm. Min man är bra på att tapetsera så det sköter han om. I köket kommer vi att måla väggarna och inte ha nån fondtapet som det stänker fett på och man inte kan torka bort. I vårt hus hade vi en fondtapet av en dyr fin kvalitet men när det kom stänk på den så fick vi ändå inte bort detta. 


  

Nu har min man installerat allt i Laptopen som jag behöver och han fotade mig när jag satt i soffan med laptopbordet i knät. Jag vill inte visa mig helt på bild för jag har gått i myskläder hela dan och är både osminkad och smyckelös...  Jag har sovit så dåligt i natt så jag har gått omkring som en zoombie. Jag har haft några nätter då jag haft svårt att sova och haft märkliga drömmar.  Nu gäller det att ställa om sig från stationär data till laptop. Min första data var en laptop men det var länge sen. Det känns som detta kommer att bli bättre för min nacke för jag sitter inte och tittar uppåt.  


 

Klicka här för att se vart jag hittade bilden på denna roliga stol som är designad av Ilian Milinov och heter "Hug" Det är en stol för två personer, den ena sitter som över knäna på den som sitter på den undere delen. Klicka här för att se en beskrivning i bild på stolen ur olika vinklar. Den går även att använda som laptopbord, man sitter på den undre. Jag har sökt efter uppgifter på designern Illian Milinov men hittar inga sidor som fungerar.


När vi åkte hemåt på motorvägen så var det rätt häftiga moln som var mer dramatiska i verkligheten. Det såg ut som ett hjärta.  


Ha en fin kväll och sköt om er....  

 
 
skrivmoster

skrivmoster

10 augusti 2012 06:45

Grattis till din nya laptop! Gissa om jag är "avundsjuk"!!! Men nån gång ska väl även jag sitta med en i knät, hoppas jag.

Lycka till med nyförvärvet och ha en härlig helg!
Kram!
Nu "försvinner" jag ett tag igen ...

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Malin wiper

10 augusti 2012 09:24

Tack snälla du. Den är toppen och jag är jättenöjd. Just nu sitter jag vid ett bord och det går lika bra känner jag.

Ha en fin helg och sköt om er ni båda. Kram från oss

 
Pisan

Pisan

10 augusti 2012 08:50

Laptop är toppen! Kommer aldrig att gå tillbaka till stationär dator. Får aldrig ont i nacken eller skuldror och armar av det, som man ju gärna får av stationära datorer.
Önskar er en fin fredag! Kramisar! ♥

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

Malin wiper

10 augusti 2012 09:23

Jag hade ett ergonomiskt utformat bord men det hjälpte inte i längden och nu är jag så nöjd med min laptop. Du har så rätt så

Ha en jättefin freda
kramar

 
helga

helga

10 augusti 2012 09:41

Grattis till den nya datorn - den ser fin ut! Vad bra att ha en så händig man som kan hälpa till med alla installationer m m.

Hjärtemolnet var ju såå fint!

http://www.helga1.bloggplatsen.se

Malin wiper

10 augusti 2012 14:55

Tack! Den har större hårddisk. Intel i7 processor tredje generationen. Jag är nöjd. Ja du det är tur att man man kan så mycket så jag har hjälp när det blir nåt fel.

Ett sånt moln har jag aldrig sett förut ;)

Ha en fin fredag
kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Av Malin wiper - Lördag 23 mars 10:30

      Vi skall sälja våra två gula fotöljer av märket Swedese Nova. Vi har ingen plats för dom i  denna lägenhet för vi har tagit sovrummet till vardagsrum där vi även har våra datorplatser. Därför köpte vi denna stol Mellby på Jysk för ett tag s...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards