Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 26 december 2011

Snow!

Av Malin wiper - 26 december 2011 00:15




merry Christmas
click to get More Holidays Christmas Comments & Graphics


Den här julen kan jag verkligen inte bjuda på nån julstämning i min blogg av förklarliga skäl. Klicka här för att kolla på min första bloggvän Cattis bilder från sin julafton och dagarna före. Där kan man verkligen tala om julstämning och fint pyntat.


   

I går fick jag hit symaskinen och ett bord som jag skall ha som sybord. Sen har jag en vagn med tre lådor där jag har sygrejer. Det finns ett utrymme mellan garderoberna och ytterväggen som jag yttnyttjar till detta ändamål. Jag behöver en lampa till bordet och även nåt ovanför ev skåp eller tavla att sätta saker på som har med syningen att göra men jag vet inte vad än. Det ser lite trist ut nu men blir bättre när allt är klart i sovrummet med gardiner och annat..  Vi bara slöade i går men i dag drar vi igång igen och försöker sätta upp lite saker på väggarna så vi får bort så mycket som möjligt från golvet.


Vi har satt ner en massa kartonger med sånt som vi förut hade i bokhyllan men den har vi gjort oss av med och skall köpa ett nytt system runt tv:n när vi hittar nåt som passar.  Sen måste vi till huset också i morgon för att hämta resten av sakerna som finns kvar där. I går fick jag en sån saknad efter huset igen men vet ju att vi inte kan bo kvar där när vi inte orkar sköta trädgården eller nåt annat som måste göras så småningom. Jag har bott i hus 4 gånger förut men inte känt det så här när jag har flyttat ifrån.


  


Jag har städat i min trådrullelåda men den är så opraktisk så jag skall hitta nåt bättre system. Nu är vi två som skall samsas om en data ända tills 13/1 och det verkar inte funka så bra så min man skall skaffa ytterligare ett mobilt bredband så han kan använda sin egen data. Sen får vi trådlöst bredband och då kan man även använda lap topen och sitta vart man vill i lägenheten.


Här kommer ett långt häftigt klipp. För länge sen så var det bordsservering på tåg men jag tror att det bara gällde första klass. När jag började åka tåg så drog dom omkring med cafévagnar där man kunde få bode kaffe och godis.


 
 
Cattis

Cattis

26 december 2011 13:05

Tack för ditt länk. Eftersom det inte blev någon snö här nere i år så får man fixa lite extra inne och så invänta mörkret så allt lyser upp.
Jag tror du kommer att göra iordning så du får en riktigt julig stämning du också nästa år för då har du ju bott in dig i er nya lägenhet.

Jag tycker de ska ta tillbaka de gamla tågen för de var mycket mysigare med sovvagnar och cafévagnar. Idag är det som att sitta på en skakig buss.

Kram och ha en bra annandag.

När sak huset var inflyttningsklart för de som köpt det?
Hoppas du har god tid på dig så du inte behöver stressa med att tömma det och städa.

http://www.jagmenjag.se

Malin wiper

26 december 2011 19:46

Varsågod vännen. Du är så kreativ och pysslig. Tur att vi fick lite snö i alla fall före julen så man fick njuta lite. Jag får sikta på nästa jul som du säger för nu är det ingen idé ;)

Jag håller med dig när det gäller tågen för jag var en flitig resenär då det var roligare tåg. Nu har jag inte åkt på länge.

Dom flyttar inte in förrens 16/1 tack och lov ;)

Ha en fin kväll
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< December 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards