Direktlänk till inlägg 28 juli 2011
Min man kom hem med ett nytt gluten- och laktosfritt hårdbröd häromdan. Det kommer från "Crazy Bakers. Det såg ju hoppfullt ut eftersom jag kört med samma hårdbröd i flera år nu.
Jag testade brödet till frukost. Mitt favoritpålägg är banan på hårdbröd... många tycker det låter konstigt men det är en höjdare och väldigt nyttigt. Sen kan man lägga lite keso och nötter ovanpå mm. Färgen på brödet var nästan vitt och såg ut som ett tjockt tunnbröd. Inuti var det lite mörkare. Jag gillade inte brödet som kändes som oblat och ganska andefattigt vad gäller smaken. Det var dessutom torrt och tråkigt. Min man är inte lika känslig som mig så han äter upp resten av brödet...
stackarn! Dom har fler sorters bröd så det finns säkert nåt annat som passar mig
Jag får fortsätta med mitt gamla vanliga gluten- och laktosfria hårdbröd som kommer från Wasa. Det är dessutom bara 6% fibrer och det passar min mage ypperligt. Jag skall så småningom när jag orkar testa att baka eget om det går. Detta bröd håller tyvärr inte samma kvalitet hela tiden, i vissa paket så är dom alldeles för hårda och lite sega. Dom är nog gräddade för länge. När dom är som dom ska så går dom gärna sönder men hellre det. Då är dom frasiga och smakrika. Klicka här för att komma in på Wasas hemsida
Klicka här för att se vart jag hittade denna bild. Det är en sida som handlar om tåg och detta är ett sätta att servera bröd på ett fint sätt.
Klicka här för att komma in på Tommy Dorsey and his orchestras hemsida
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | |||
|