Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 21 januari 2016

Gym Plus träningspass 29.

Av Malin wiper - 21 januari 2016 12:30



  

Jag skulle ha hämtat A-G denna gång för färd mot Gym Plus men jag fick tyvärr "hjärnsläpp". Glömde att kolla på termometern, det var 16 grader kallt och det var omöjligt att få bort all frost innanför rutorna. Skulle ha gått ut tidigare och satt igång motorn och skrapat. Ringde A-G så hon kom och hämtade mig istället. Dom har garage så deras bil är upptinad. Jag skämdes men får ta skärpa till mig tills nästa gång.

 

   

Vi testade en ny maskin i dag som var bra för ländryggen. Här ser ni A-G som gör sin träning. En vänlig kvinna visade oss hur man skulle göra för hon använde sig av den. Jag tog det försiktigt så här första gången så jag inte får ont efterråt.

 

      

Här ser ni mig på samma maskin.   


     

A-G fick fota mig på roddmaskinen som vi värmer upp på. Förut hade jag på femman och höll på i 11 minuter men till slut sa ländrygg och nacke ifrån. Nu har jag på nollan och ror bara i ca 4 minuter. Jag har lärt mig min läxa och trappar upp långsamt.



Coolio med Gangsta's Paradise ett av soundtracken från filmen Dangerous Minds, det är en jättebra film. Det var rapmusik i dag på gymmet men då inte sån här melodiös. Jag gillar en del raplåtar och då med just Coolio, Eminem och några andra. Jag är lite beroende av det elodiösa. 

 

 

       

Gåbandet är det vi använder mest och nu gick vi i 20 minuter och då har vi satt upp farten lite också.  Vi var även ner i källare för våra bollövningar. Båda två skall vi köpa en sån boll så man kan träna lite hemma också. Jag gjorde även lite nackstretsching.

 

   

Sen åkte vi hem till A-G och fikade. Jag har halvfasta i dag så jag åt inget på morgonen. Hon hade hembakt matbröd och ost och skinka som pålägg. Det hembakta matbrödet var otroligt gott och även pålägget. Helt lagomt för mig som i dag bara får äta tre gånger. Dom har sånt fint hus och inuti är det sån öppen och snygg planlösning.

 

   

Dom har även en jättefin öppen spis som var tänd och gav en härlig behaglig värme. Hennes man var hemma så vi satt alla tre och pratade och hade trevligt. Dom är ett härligt par som det är kul att umgås med.

 

   

Hon och hennes man hade fått i julklapp nya kaffemuggar som var jättesnygga och lagomt stora, dom finns att köpa på Åhlens i två olika färgkombinationer. Gillar mönstret, färgsättningen och formen. Till hade dom svarta fat som passade jättebra till. Man känner sig så upplyft nu och mycket piggare efter träningspasset och även det trevliga sällskapet.  

 

 

#Gym #Ländryggen #Roddmaskin #Gåbandet #Fikade #Öppen #Kaffemuggar 

 
 
helga

helga

21 januari 2016 17:21

Bra att du tränar men tar det lite försiktigt. Det är kul när man kan göra lite framsteg. Jag använde crosstrainer i 5-10 min i början när jag tränade. Nu klarar jag 30 min.

http://www.helga1.bloggplatsen.se

Malin wiper

21 januari 2016 19:14

Jag vill inte förstöra igen och inte kunna gå. Så jag tar det försiktigt. Jag kommer nog aldrig att kunna använda en sån. Bra gjort av dig att klara mer nu.

Ha en fin kväll
kram

 
Carita Liljendahl

Carita Liljendahl

21 januari 2016 17:27

Här är nog också en som borde gå till gymmet men som inte hittar tid eller motivation och som vill duga som hon är. Men jag tycker du är duktig som får det gjort - heja heja!

http://debutsky.wordpress.com

Malin wiper

21 januari 2016 19:18

Jag tränar på grund av mina skador i kroppen. Måste underhålla för att inte bli sämre. Det var min kiropraktor som tipsade om detta eftersom jag aldrig blir bättre i ländryggen annars . Sen måste jag gå ner i vikt för jag väger 30 kg mer än jag brukar. Du är ju smal och ung så du behöver inte tänka som mig.Så det har inte med detta att duga utan är nödvändigt för mig.

Tack för ditt heja ;)

Ha en fin kväll
kram

 
Annelie

Annelie

21 januari 2016 21:30

Ja du vännen, ibland tänker man sig inte för, som detta med bilen och även din träning så det go nacken på dig.
Var nu rädd om dig, så du inte är på ruta ett igen.
Gött att du kan och orkar göra något i alla fall.
Hejja dig..

Mysigt att fika hemma hos varandra också och inte "bara" ute.

Kramar om..

http://gifta6570.bloggplatsen.se

Malin wiper

22 januari 2016 08:31

Jag tyckte jag hade så mycket tid på mig men tänkte inte på att bilen var helt genomfrostad både på ut och insidan ;) Tack för din omtanke goa vän. Jag märker i dag att jag gjorde helt lagomt på gymmet och då kan man kanske så småningom träna upp sig lite mer

Det var verkligen mysigt att sitta och fika hos min väninna och hennes man. Vi hade så trevligt

Ha nu en fin dag kära du
kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 07:45

  Jag har sett serien UFO mysteriet på tv4 play. Det var min son som tipsade mig om denna serie. Felix har även med sig ufologen Clas Svahn                                             Det är Felix Herngren som gett sig ut på en svindlande ...

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2016 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards