Direktlänk till inlägg 6 februari 2013
Vi åkte iväg till Stockaryd efter att min man slutat arbeta och som ni ser var det ett riktigt vinterlandskap utefter vägen. Det var otroligt vackert och man bara njöt av det vita och solen som tittade fram.
Här ser ni den fina stationen som ligger där som ett historiskt vingslag. Jag hoppas att dom yngre får upp ögonen för historia och ser till att det inte blir samma rivningshysteri som det varit i ett antal år nu.
Klicka här för att komma in på deras hemsida. Klicka här för att komma in på deras facebook
All mat som dom lagar på Stationscafét är hemlagad och med Svenska råvaror.
Vi åt deras härliga sallad först innan maten kom.
Jag fick gåshud när jag åt maten så god var den. Det vi åt var Provencal karré som var så mör så den smälte i munnen, och såsen är helt underbar så även potatisen som smakade bättre än den vi brukar köpa.
Sen kunde vi inte låta bli att ta en kopp kaffe med Annelies hembakade kaka som hade sylt i mitten. Den var supergod. Min bantning sprack i jul och det är inte lätt att komma igång igen.
Sen kramade jag om "Stinsen" i gen...
Tåg måste man ju bara fota när man befinner sig vid en tågstation.
Här bär min man iväg den exotiska brickan med tillbehör. Han fick låna en hatt som han skall ha på sig i kväll när vi äter... Vi måste ju se lite exotiska ut. Nu skall vi jäklar anamma njuta i kväll och ha lite exotisk musik i bakgrunden....
. Bilder kommer i morgon.
Jag hade inte tänkt visa den exotiska brickan förrens i morgon men ångrade mig. Kolla in så fin och lockande den ser ut. Smaklökarna riktigt längtar efter att få sätta tänderna i den... Tusen tack tjejer för den underbara exotiska brickan...
Inte nog med det utan vi fick en potatisgratäng också....
När vi åkte hem hade vi en sandbilen framför oss så det var ingen risk för avåk.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | ||||||
|