Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 12 september 2010

Regnväder och städning!

Av Malin wiper - 12 september 2010 12:13

  


Ute regnar det för fullt men det känns bara mysigt när man ändå är inne och städar. Vi måste ta ner parasollerna och in med trädgårdsmöblerna men vi skall försöka få lite hjälp av min son så går det fortare. 

        

 

En sak gör mig förbaskad i dag och det är att en av mina bloggvänner inte får ha sina egenhändigt gjorda bilder ifred utan folk kopierar...   Jag brukar fråga personen och får jag klartecken så sparar jag ner som.... sen länkar jag också till den som skapat sin grafik eller animeringar. Man måste respektera den som jobbar med sina bilder och dens regler. Jag försökte själv lära mig att göra några animeringar och det var jättesvårt och det tog tid att bara göra en enkel bild. Det är så trist att mista en bloggvän för att den personen lessnar på att inte reglerna följs...   Jag brukar även läsa igenom sidans villkor och där får man all information. Jag har säkert gjort fel nån gång också men inte medvetet.     

 

           

 

Partytältet står och vinglar åt alla håll för det har blåst en del.

 

            

Nu är i alla fall vardagsrum, sovrum, hall och toalett färgigstädade. Jag tog in en av kuddarna från altan och la i vår fotölj, den passade mycket bättre än den förra som knappt syndes. Jag skulle till att dammsuga mattan under rumsbordet men då klack det till i nacken och jag blev så yr att min man fick ta över. Jag klarar inte av att ta i så mycket så nu har jag fått gå med "Valdemarskragen" ett tag. Jag är i alla fall så mycket bättre nu av all akupunktur.

 

            

Nu skall jag bara lägga på mattan på hallgolvet. Vi har inte ätit lunch än för vi hade nästan slut på både potatis och grönsaker så mannen är nere på byn och handlar.

 

             

Jag har tagit fram en massa recept och skrivit en lista på vad vi skall köpa för att kunna bjuda på lite säkra kort...  Vi är lite ringrostiga.              


                          

Denna ormtavla köpte jag på ett hantverksställe som jag inte kommer ihåg nu. Den sitter vid spegeln i hallen. Den har nr 28 av hur många vet jag inte. Den kostade 195:- står det bakom tavlan. Den är gjord av en som heter Eric Nilsson i Alvesta. Tavlan är väldigt fint gjord och ormen slingrar sig så fint runt stålpelaren. Ser ut som nåt rostfritt stål eller liknande. Jag kan inte hitta honom på google så han är nog rätt okänd.             

    

               

Vi har köpt vårt te hos Butik Ingelund på sista tiden och denna sorten i olika smaker är jättegoda. Dom håller hög kvalitet, den här med Rabarber och grädde har vi inte testat förut så det blir spännande men den luktar väldigt gott. Märket är "Aftek". Klicka här för att komma in på "Aftek te & kryddor".

 

      

     Bilden kommer från Cinas Grafik       

 

Klicka här för att komma in på fina "Butik Ingelund". Min man var dit häromdan för att köpa deras goda drottningsylt som även passar att ha varm ovanpå vanliljpannacotta. Han glömde kameran och det var synd för dom hade fått hem lite nytt. Vi får gå in där med med sonen och pappan till veckan. 


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Måndag 29 april 09:00

    I lördags besökte vi Röda Korset vårmarknad. Här ser ni ett bord fullt av hembakat bröd och 3 av kvinnorna som bakat brödet. För 50 kr/person fick man välja 3 bakverk/person                                          QueChic   En li...

Av Malin wiper - Söndag 28 april 07:30

       Här ett filmklipp från i fredags då vi var och såg Zkrota Zkräpet på Kvarteret Igor (galleria). Kolla in när Lasse Åberg skall inviga med att klippa, men inte bandet utan nåt annat. Han har en härlig humor      Här har jag fått en autogr...

Av Malin wiper - Lördag 27 april 08:30

    Detta är en Dodge Van från 1984 som jag såg när vi var på väg hem från en promenad. Vi träffade mannen som äger bilen och han sa att han skulle lacka om bilen och då kommer den ju att bli superfin. Jag blir så glad nu när det börjar dyka upp...

Av Malin wiper - Fredag 26 april 08:45

    Detta är en skulptur som heter Aseaströmmen och den har stått på Stora torget i Västerås i många år. Konstverket skildrar det fenomen som under industrins glansdagar kallades för "Asea-strömmen". Vid lunchtid och arbetsdagens slut fylldes St...

Av Malin wiper - Torsdag 25 april 17:00

  På lördag är det Vårmarknad hos Röda Korset i Västerås. Det är sygruppen som säljer sina alster och man kan även njuta av deras kakbuffé. Dom håller på från 11-15. Vi kommer att gå dit och kolla runt och bara njuta                            ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards