Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 7 juni 2010

Etsningar!

Av Malin wiper - 7 juni 2010 07:59

         


Ja då var den helgen över och det går hur fort som helst "Stoppa tiden jag vill hoppa av"... . Det har i alla fall varit en händelserik helg med denna återkommande "Hjulafton" i vårt samhälle och folk går man ur huse och roar sig och njuter av livet. Min son berättade för mig att han läst i tidningen Metro att Vaggeryds kommun har den gladaste och nöjdaste befolkningen i landet och jag är benägen att hålla med efter 10 år på detta levnadsglada ställe. Jag har bott på många ställen under mitt liv och kan jämföra och här har jag blivit kvar och förblir nog så förhoppningsvis. Dessutom fungerar det mesta här och man behöver inte reta upp sig hela tiden. När vi blivit sjuka så har vi blivit väl omhändertagna och det är en stor trygghet.

    

 

I dag har vi inte fått nån sol ännu utan det ser ut att ha regnat i natt och det är bra för det är så mycket pollen i luften nu att man blir trött än om jag tar tablett varje dag så känns det lite ändå.

           

 

Det är skönt med en sån här mellandag också så man kan göra lite saker inne också. Jag skall försöka få ordning här innan vi åker till min son några dagar. I dag har min man fullt upp med både museieföreningen och projektet.

 

   

Jag köpte denna Etsning på kvalitetsloppisen som en affär som heter "Wester" har bredvid sin vanliga affär i Jönköping. Denna är gjord av en Jönköpingskonstnärinna som heter Agneta Johansson och är gjord i 20 exemplar. Vi fick en rundvandring av den manliga butiksägaren och blev insläppta bakvägen innan dom öppnat. Han berättade att tavlorna med hästarna som vi köpte förut inte är litografier utan också etsningar och det smäller högre och är mer värt.

 

 

Klicka här för att komma in på Westers artistmaterial och pärlgalleri. Det är dom som har kvalitetsloppisen. 

          

 

Han sa även att vi gjort fynd och dom är mycket mer värda än vi köpt dom för. Den på bilden var inramad och klar för endast 150:- jag sögs riktigt in i tavlan som är spännande  med en stege upp till ett takfönster och man börjar fantisera om vad som kan finnas bakom  stegen och ovanför. Gillar konst som triggar igång fantasin. Jag hängde tavlan snett ovanför datadelen och den kan tyckas mörk och dyster men inte i verkligheten. Gillar att ha både modern och lite äldre konst på väggarna.

 

Ett gammalt uttryck: Vill du komma och titta på mina etsningar...   

        

 

Ha en jättefin måndag...  

 

    

 
 
Sussi

Sussi

7 juni 2010 09:27

Vad kul att bo på ett sånt glatt ställe. Här händer det väl också saker men det är sällan man deltar i något. Det är nog skillnaden på en mindre stad. Där är nog befolkningen lite mer intresserade eftersom det kanske inte blir packat med folk?

Kan tänka mig att regnet är bra om man inte tål pollen. Vi har inte fått regn på länge nu. Solen har varit så snäll och visat sig en längre stund nu men det ryktas om att det ska bli sämre nu. Fast för tillfället sitter jag och tittar på en klarblå himmel :)

Sv. Tyvärr kommer nog huset ta längre än vad sommaren är. Vi kan inte göra klart hela huset då vi inte bytt golv i ett av rummen än. Det kan vi inte göra förrän syllen är bytt så det är lite jobbigt. Men vi gör det vi kan i alla fall :)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
wiper

wiper

7 juni 2010 11:25

Sussi: Ja det är verkligen stimulerande. Detta är ju bara ett litet samhälle som expanderar hela tiden. I dag är det så friskt i luften efter regnet. Jag förstår att det kommer att ta tid med ert hus, det är ett stort projekt ni startat. Det kommer att bli så fint när det är klart.

Ha en fin dag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
-Nena-

-Nena-

7 juni 2010 11:53

Här störtregnar det just nu.
Känns ganska ok eftersom vi haft sol några dagar nu.

Ha en bra dag!
Kram

http://nena.bloggagratis.se

 
Lisa

Lisa

7 juni 2010 12:13

Helloj! Bara jag som kikar till dej...
tack för titten inne på 123sidan Alltid Lika skoj när du kikar till mej..
Här är det som vanligt både halv o full rulle emellanåt(Fniss)såå härligt att du HITTAT HEM som man brukar säga,,Jag hoppas att jag också finner ro snart på ett o samma ställe,,Jag har ju flyttat ÄNNU mer än dej och det vill ju Inte säga lite hihi..den här gången blev det Tvunget eftersom elräkningarna höll på att ta kål på oss..
Men det blir nog bra det här också så småningom när vi får en botten våning igen!
Roligt skrivet med Etsningarna hahha..Den frasen har man hört nångång i Livet hahha,,
Varma kramar till dej!

http://dagslandan.bloggagratis.se

 
Helga

Helga

7 juni 2010 12:16

Läcker tavla - det var verklgen ett fynd! Jag gillar Cookies and beans - härliga tjejer!

hahaha :) Jag tittar gärna på dina etsingar :)

http://www.helga1.bloggplatsen.se

 
Pisan

Pisan

7 juni 2010 13:36

Det verkar vara ett jättemyigt samhälle ni bor i. Här regnar det också idag. Skönt med ett avbrott i det soliga vädret, man får inte så dåligt samvete när man inte orkar vara ute... KRAM!!

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

7 juni 2010 13:59

Helga: Kul att du tycker det. Roligt även att du gillar tjejgruppen

Kul att du vill kolla mina etsningar =))

Ha en fin dag
kram

Pisan: Ja det är härligt att bo här. Nu regnar det här för fullt också. Jag mår bättre nu när det regnat.

Ha en fin dag
kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

7 juni 2010 16:23

Lisa: Vad kul att du tittar in ;) Otroligt att du flyttat mer än mig men vi är nog lika rastlösa typer =)). Hoppas du finner ro nånstans så du kan rota dig. Vi hade också problem med den fruktansvärda elräkningen efter vinterns kyla. Ja du den med etsningar är en gammal goding ;)

Ha en bra dag själv
varm kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 07:45

  Jag har sett serien UFO mysteriet på tv4 play. Det var min son som tipsade mig om denna serie. Felix har även med sig ufologen Clas Svahn                                             Det är Felix Herngren som gett sig ut på en svindlande ...

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10
11
12
13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards