Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 3 maj 2010

Young Thai!

Av Malin wiper - 3 maj 2010 08:53

          


Nu är jag så stressad för jag kom inte in här i går när vi kom hem och det har tagit sån tid att göra iordning korten att jag är alldeles snurrig. Sen har det låst sig här så jag har fått börja om flera gånger. Jag är ensam hemma för mannen är nu på museieföreningen och sen blir det projektet han är med i. Tack för era kommentarer som alltid uppskattas av mig.

 

 

   


Vi åker alltid över Borås numera, det går fortare med motorvägen. Här är vi nu på knalleland och en affär där dom har herrkläder och även mattor billigt. Mattafären var inte öppen och några kläder behöver inte mannen just nu.

 

  

 

Den här skulpturen i form av en elefant stod utanför Claes Ohlson.


   


Det här stället heter "Young thai" och låg förut inne vid Knalleland men nu en liten bit därifrån. Det var unga Thailändare som hade stället och maten var supergod. Vi hade längtat efter den maten så vi gick in för att äta lunch där.


   


Inredningen var jätteläcker lite 50-tals retro. 


   


Här satt vi och det kändes som man satt i en bil.

 

  

 

Så kom maten in och det såg fantastiskt ut. Alla råvaror från kyckling till grönsaker hade hög kvalitet men såsen var en katastrof som drog ner anrättningen rejält. Den hade ingen smak alls utan var bara som en segflytande massa. Jag skedade lite över riset men det la sig bara ovanpå och jag blev illamående. Kunde inte äta mer än några kycklingbitar och grönsaker men såsen klistrade sig fast på dessa så det var inte lätt att undvika. Vi såg ju att det inte var samma personal där utan helt nya. Dom hade nog bara köpt namnet "Young thai". Jag vet inte om dom hade samma sås till allt utan annan mat där kan ju vara bättre.

 

  

                 


Min man är inte lika kräsmagad så han åt mer än mig och försökte undvika såsen så mycket som möjligt. Vi blev tvungna att åka och leta efter ett fikaställe för jag blev inte mätt. Tyvärr så kommer jag att sacka efter i dag med inlägg och besök på era bloggar för jag klarar inte att stressa och måste komma ut och promenera också.

 

Fortsättning följer................ 


  

 
 
Emma

Emma

3 maj 2010 09:29

Hej vännen! Vad tråkigt att såsen inte var bra. Du skulle ha sagt till och bett att få en ny portion med en annan sås. Stressa inte med bloggen vännen, den finns ju kvar :-) Ha en fin måndag!!! Kramar!! :-)

http://Lilla-Jag.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

3 maj 2010 10:16

Emma: Ja du det var ingen höjdare. Jag klarade inte av att säga till i går utan går inte dit igen istället. Tack för dina gulliga ord ;) jag skall försöka låta bli att stressa.

Ha en fin måndag själv goa du
varm kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
-Nena-

-Nena-

3 maj 2010 10:32

Såg väldigt mysigt ut där men vad tråkigt att såsen inte var bra. Klarar inte heller sådant så jag hade inte heller kunnat äta.

Ha det så bra och försök att inte stressa, bloggen och vi finns kvar.
Kram!

http://nena.bloggagratis.se

 
Pisan

Pisan

3 maj 2010 16:03

Knäppa, slarviga jag har skrivit inlägget ovan och inte Emma, min egen goa dotter. Jag glömde att ändra... Ursäkta mig... KRAM!!

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
Monica

Monica

3 maj 2010 21:08

Vad tråkigt att maten inte smakade bra, de borde förstått det när du lämnade maten och erbjudit något annat tycker man! Mysig interiör ser det ut att vara iaf, men den blir man ju inte mätt av!:/
Kram*

http://www.blackpearl.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Av Malin wiper - Söndag 14 april 11:45

  Vi hade det toppen i går på Röda Korset där dom hade full fart hela dan. Här ser ni Kelly till höger som är chef och till vänster en av dom anställda. Alla är så kreativa och trevliga. Först får man köpa fikabiljett och det kostar 50 kr/perso...

Av Malin wiper - Lördag 13 april 08:30

    I går behövde jag klippa mig lite och numera går jag hos Forumfrisören och är nöjd varje gång. Jag klippte mig 1,5 cm och lite mer uppklippt (etapper), sen var håret så tjockt så hon tunnade ur lite också. Jag har skrivit om dom förut i och ...

Av Malin wiper - Fredag 12 april 07:15

    I går 14.00 hade vi bjutit upp vår granne A-B på kaffe. Vi bjöd på Slåihop kaka med grädde och hallon på sidan om, morotskaka och hallongrottor. Vi hade jättetrevligt och vi har hur mycket som helst att prata om så det flyter verkligen på.   ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards