Öppen Ridå

Alla inlägg den 3 juli 2024

Av Malin wiper - Onsdag 3 juli 09:15

  

I ett paket jag hämtade ut i går låg denna vackra keramikfjäril med ett fågelkort. Det är min svägerska i Umeå som  skapat denna och skickat till mig. Hon är konstnär och arbetar i keramik, hon gör också såna här fågelkort på bilden av olika slag och storlekar. Sen syr hon också lapptäcken och mycket mer. Jag gillar både fjärilar och fåglar till tusen. Hon ville ge mig detta i och med att jag haft så mycket med mina ögon dom sista åren, så gulligt och snällt gjort av henne.

 

                                             Tusen tack snälla du  

 

           


Vindsnurra i form av fjärilar 

 

 

Detta är 3 st fågeltavlor som min svägerska skapat och vi har dom hängande på en vägg i vårt lilla kök. Sen har vi lite mer keramik som jag visat upp förut i bloggen och ett lapptäcke. Allt är så snyggt

 

Klicka här för att komma in på svägerskans facebook

 

            

The Butterfly Whisperer. Ett passande klipp gällande fjärilar. För mig blev fjärilar en tröst när jag blev diagnostiserad med en tumör i sköldkörteln, sköldkörteln har formen av en fjäril.

 

Tack och lov så var min tumör inkapslad så den hade inte spridit sig men jag blev av med halva sköldkörteln. Det var en långsamväxande tumör som kan ta upp till 30 år att visa sig med en knöl på halsen. Jag är helt säker precis som läkaren att jag fick tumören i och med att jag arbetade i 5 år i ett hus som var fullt med mögel utan att veta om det. Det var då jag blev dålig och förstod inte vad det var men hade ögonlocksinflammationer som inte medicinen bet på och då tog dom sköldkörtelprov och jag hade för höga värden så jag var helt hyper. Tur att jag i den vevan var på väg att sluta på terapin i Gävle och flytta tillbaka till Göteborg. Annars hade jag nog varit död i dag. 

 

 

En av många fjärilar jag fotat genom åren

 

Vi har 15 grader varmt och molningt i dag så vi städar lite hemma och skall även sätta upp keramikfjärilen på en vägg. Sen kanske vi går ut lite om det inte blir skyfall i dag. Det känns lite som att det kan bli regn och precis när jag sagt detta så kom regnet. Jag har ett inlägg till att skriva om Mariefred som kommer senare. Ha nu en så skön dag kära besökare

 

 #keramikfjäril #Vindsnurra #fågeltavlor #Whisperer

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Direkten Västerås centrum

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2024
>>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards