Direktlänk till inlägg 21 september 2017
Vi har börjat äta lite mer vegetarisk mat men inte hela tiden. Vi gör både eget och köper ibland frysta rätter. Fick tips om dessa kryddiga jordnötsbiffar från ekko gourmet av min bloggläsare Lena och nu har vi tesätit dom. Tack Lena!..
Vi åt igen sås till maten denna gång utan nöjde oss med rödvinbärsgelé och massor av buljongkokta grönsaker. Dessa jordnötsbiffar tar tid att få i sig och det är bra för man måste tugga ordentligt så man inte sväljer nåt helt. Dom innehåller massor av jordnötter och andra nyttigheter. Jag har ju ett otroligt starkt smaksinne så för mig var dom lite för mycket kryddade men då gör vinbärsgelén sitt till och kyler ner lite i munnen. Jag tyckte dom var rätt goda och det räckte med en biff. Paketet innehåller 4 biffar. Eftersom dom blir lite feta från jordnötterna så går det inte att få nån fin stekyta. Det gäller även att dricka mycket vatten
Dom var klart ätbara än om inte lika goda som Hälsans Köks hamburgare/bullar och Toscana biffar. Fast ett bra alternativ för man behöver variation. Jag fick lite dåliga bilder på grund av att jag tydligen kommit mot inställningsknappen och den hade förflyttat sig så jag fick dämpa ner färgen
Klicka här för att komma in på inlägget jag skrev ang Toscanska biffarna. Klicka här för att läsa om bullarna. Klicka här för att läsa om dom vegetariska hamburgarna
Denna gång köpte vi en rödvinbärsgelé från Coops egna produkter och den var jättegod än om lite strävare än den vi brukar köpa på ICA
Autumn Leaves framförd på fiol med vackra höstmotiv
#Jordnötsbiffar #ecco #Lena #Rödvinbärsgelé #Autumn
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||||
|