Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 25 oktober 2013

Lindsey Stirling, City Skor, och Selmas Klädbutik

Av Malin wiper - 25 oktober 2013 09:00

   

I tisdags då A-G och jag var ute och gjorde samhället så gick vi även in på City Skor och där har dom fått hem jätteläckra väskor. Här en snygg i lack och tyg modell större. 


  

Vill man ha lite mer dämpade men ändå ursnygga så finns dessa också.  


  

Här en annan modell i silver och lite brunbeige med svarta detaljer. Den skulle jag kunna tänka mig att ha med mig när jag shoppar som en extraväska men den är säkert även snygg som stor väska på axeln  


  

I år skall det vara mycket med nitar, blixtlås och andra detaljer. Jag har en liten väska som jag hade tänkt ge bort eller lämna in till second hand men den behåller jag nu eftersom den är full av nitar och annat.


  

En tur in till Selmas Klädbutik hann vi också. Dom hade fått in morgonrockar i två olika färger och det är sån mjuk och skön kvalitet så en sån skulle jag inte ha nåt emot att gå omkring i när jag har dåliga dagar.    


  

Stickad kort jumper som hade hängande tyg i nåt genomskinligt material som gjorde att den upplevdes längre. Den var jättesnygg och inte så tjock som den ser ut  


Paljetter och andra utsmyckningar är också på modet igen. Känns lite disco. 


    

Hade jag varit mitt gamla smala jag så hade jag köpt denna. Hon som driver butiken hade den på sig och ärmen är supersnygg, lite vid och går till armbågen och sen kommer en tight bred mudd. Det är min stil precis och även krage och färg.   

 

Häftigt klipp med violinisten Lindsey Stirling "The Phantom of the opera". Jag fattar inte att jag själv sett den musikalen live på Oscars teatern i Stockholm. Det var en upplevelse utöver det vanliga. Musiken ändrar stil hela tiden i detta klipp från klassiskt till rockigare. 

 

Klicka här för att komma in på hennes hemsida. Lindsey Stirling föddes 1986 och är en amerikansk violinist, mest uppmärksammad för sitt deltagande i American´s Got Talent. Även känd för sina musikvideor och låtar på Youtube.

 


   



 

#Fiol #Kläder #Skor  


 
 
Maya

Maya

25 oktober 2013 09:16

Åh vad fina dom i mitten, svart och brun!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

25 oktober 2013 09:39

Håller med

Ha en fin dag
kramar

 
Filifjonkan

Filifjonkan

25 oktober 2013 13:33

Hej Wiper,
Det var mycket fint du lagt ut härliga väskor och skor. Fnissar åt galgarna av stolsryggar snacka om återanvändning...Allt går att sälja med mördande reklam kom och köp konserverad gröt ungefär skratt...Fina badrockar att gossa in sig i med. Ja det finns så mycket läckert i butikerna så man behöver ha en större plånbok bara, Trevlig helg på dig.

http://filifjonkan.se-bloggplatsen.se

Malin wiper

25 oktober 2013 14:17

Kul att du tycker det. Galgarna är verkligen roliga men dom blir nog klumpiga om man skall ha många och platskrävande. Jag skall återvinna en stol och ha den som en inredningsdetalj i hallen.

Den ramsan hade jag nästan glömt bort och blir nu supernostalgisk

Önskar också att plånboken var större men den kommer att bli pytteliten snart

Ha en trevlig helg själv
kramar

 
Annelie

Annelie

25 oktober 2013 14:27

Ja, det finns hur mycket snyggt som helst i våra butiker,,, både kläder & väskor. Som jag är "svag" för,, skor är jag inte lika svag för.
Men, jag vette fasen vad som hänt mig.. börjar att bli liiite småsnål.. :-/
Eller så tänker jag logiskt,, får inte plats med allt, jag skulle vilja ha. Gött när man bara kan runt och skrota o titta på allt snyggt. Å slå till på något som verkligen känns YES..!!

Ha en underbar helg goa du, hälsa med till mannen.. // Kramar om Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Malin wiper

25 oktober 2013 14:48

Ja du man blir frestad. Jag kan inte köpa så mycket numera men som du säger man får bara plats med ett visst antal skor och kläder. Det gäller som du säger att tänka sig för så man köper sånt som man verkligen använder.

Ha en underbar helg själv med din man

Min man hälsar tillbaka

stor kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards