Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 22 april 2013

MC och Bilträff i Ställdalsparken...

Av Malin wiper - 22 april 2013 19:00

 



Hade vi bott i närheten så hade vi gått på detta eveneman som anordnas i Ställdalen dit våra vänner Marianne och Annelie flyttat. Dom arrenderar en del av Folkets Park och dom har redan haft en del evenemang ex loppis mm och då har det varit mer än fullsatt och en himla fart och fläkt. Jag har sett två bra Elvistolkare men inte denna man men jag känner igen namnet. Vi hoppas ändå kunna åka dit nån gång under sommaren för att hälsa på våra vänner och uppleva lite däruppe. Vi bodde i 2,5 år i Hällefors och det ligger inte så många mil därifrån och jag har för mig att jag dansat några gånger i Ställdalsparken. 

 

 

  Pic gifs  

 

 Klicka här för att komma in på Ställdalsparkens hemsida. Klicka här för att läsa om parken. Klicka här för att läsa om Ställdalen. 

 


Här ser ni Saxdals Elvis med "The Cadillac band" (dom har jag sett live). Han heter egentligen Åke Dahlman. 

 


 
 
Ingen bild

Annelie

22 april 2013 19:20

Tänkte göra en kul grej till alla som läser Malins blogg...kommmer ni till ställdalen och säger öppen ridå så bjuder vi på fikat.Så välkomna. Och Malin Er saknar vi verkligen.Vad är 30 mil:)))

Malin wiper

22 april 2013 20:34

Så påhittigt Annelie ;) Jag har satt ut det i bloggen. Vi funderar och räknar här på om vi kan komma. Hoppas det. Vi saknar er till tusen.

Stor kram

 
Cattis

Cattis

22 april 2013 20:23

Visst är det härligt nu när det börjar bli lite aktivitet i parker och på olika ställen.
Det brukar vara en nostalgiträff här i närheten på sommaren och jag har sagt länge att jag vill gå men det har inte blivit av.
I år hoppas jag att det blir det för det är så härligt att att se dessa underbara bilar.

I helgen är det cruising eller vad det heter i Nybro men jag tror att det är nog mer roligt för dem som är med och åker.
Eller så är det precis tvärtom. ;)

Tack för ditt inlägg idag. Det är skönt att veta att man inte är ensam om ångest även om man inte önskar något det.
Jag lider inte lika mycket av det idag som förr även om det ibland är väldigt jobbigt. Man lär sig leva med det men jag förstår mer idag varför jag har mycket av min värk och varför jag ibland rasar så i vikt. Ångest skapar mycket mer än vad jag har trott.
Värken är idag nästan ohanterbar och vissa dagar känns det som om jag inte orkar mer men jag får sådan bra hjälp på smärtrehab och de är så förstående och tar mina bekymmer på fullt allvar.
Jag tror jag kommer att bli mycket bättre efter att gått den här kursen på 8 veckor men det kommer att bli ett hårt arbete själv också efter det.
Idag är sådana här kurser mer individuell än vad det var för många år sen när jag gick. Då var det ungefär samma saker för alla som gick där. Kändes mer som en rutinsak.
Men vi har mycket av det som du skriver om som mindfulness och avslappning. En underbar känsla det här att bara kunna vara i nuet. Ännu bättre blir det nog när jag lärt mig mer att kunna slappna av. Är nog som dig kan jag tänka mig att man har alldeles för mycket i huvudet som man vill göra och när man inte kan det så blir man deprimerad.
Sådant här tycker jag man skulle få lära sig redan i skolåldern så det inte blir så svårt på äldre dar.

Kram min vän och jag hoppas verkligen vi kan träffas någon gång så vi kan prata för jag tror vi har väldigt mycket gemensamt.

http://www.jagmenjag.se

Malin wiper

22 april 2013 20:43

Det är verkligen härligt när allt börjar leva och det blir fart på gator och torg. Vad kul att ni också har en sån träff där. Det är lika roligt för dom som besöker för man har så mycket fina fordon att kolla och fota. Ja du man kan få en massa konstiga symptom av ångest och det sätter sig i kroppen. Jag tål inte lika mycket själv sen jag blev utbränd.

Så hemskt att du gått omkring med en sån jobbig värk. Tur att smärtrehab är så bra och att du får så mycket hjälp. Hoppas det skall bli bättre för dig framöver

Jag tror också vi är jättelika varandra för det tog lång tid med den långa avslappningen jag gör nu för tankar kom hela tiden och jag bara svävade bort men nu kan jag slappna av mer och det känns härligt. Vad bra att ni även har mindfullnes. Vad bra tänkt detta med att man skall få lära sig detta från ung ålder, det borde ingå i skolundervisningen för man är olika till personlighet och det blir mer och mer stress i samhället med all teknik man skall lära sig hela tiden.

Jag hoppas verkligen vi snart kan träffas för jag tror som du att det kommer att gå jättelätt och det kommer bara att flyta på.

Tack för din härliga kommentar

Ha en fin kväll
kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6
7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards