Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 28 januari 2013

Dimmer, gardin och lite upphängning....

Av Malin wiper - 28 januari 2013 19:15

   

Vi köpte en rullgardin till vårt badrum på IKEA i lite vinrött som min man nu fått upp. Den är genomskinlig men det syns inte in utifrån. Vi hade såna fast gråa i vardagsrummet när vi hade hus. Jag satt dit en blomma och ljushållare som jag redan hade över.

 

   

Han har även fått upp dom båda dimrarna i vardagsrummet men den nedre som går till lamporna vid matsalsbordet funkar inte så han håller på att undersöka vad det kan vara för fel. Alltid är det nåt. Spotskenan i taket funkar jättebra.  

 

     

 

 

Det är riktigt tråkigt väder här just nu med varmgrader, grått och snart snöfritt.  Jag har varit ute och promenerat lite men det blev inte så långt och jag glömde ta med mig kameran och då känner man sig nästan naken....  . Fast man har ju mobilen men det blir inte detsamma.

 

   

Vi har kommit över lite delar från butiksinredning som skulle slängas. Denna skall vi sätta korgar i olika storlekar på och förvara sånt som inte ryms i hallen. Den står nu i det lilla utrymmet där gästtoaletten finns. Där ryms den jättebra men vi får inte plats med nåt mer där annat än på väggarna.  

 

   

Den andra hyllan ställde vi i den lilla hallen där man tar av sig ytterkläderna. Satt dit lite väskor och små paraplyer för att se hur det passade in.  Det får bli väskor och lite annat som jag skall hänga upp. Den står lutad mot väggen men man kan även sätta upp den på väggen.  

 

    

I och med detta så fick jag sätta filmkameran som jag köpte på second hand i "Filmhallen" istället bredvid 3D-tavlan som föreställer skådespelaren Marlon Brando. Kameran är från början av 60-talet.

 


 

Dana Dragomir Panflöjt med låten "Into the light". Klicka här för att komma in på hennes hemsida.   

 

   

Klicka här för att se vart jag hittade denna bild. Ha en skön kväll. 


 
 
Ingen bild

Lambergsfrua

28 januari 2013 22:01

Den där gardinen i badrummet gillar jag verkligen. Så mycket fina saker ni har fyndat och använder på ett kreativt sätt. Mycket imponerande.
Dags för sängen. Sov så gott.
Varm kram,
Lamebrsgfrua

Malin wiper

29 januari 2013 08:18

Vad kul att du gillar rullgardinen. Tack för dina snälla ord, vi försöker att få till det här med lite salig blandning ;)

Hoppas du sov gott

Ha en fin tisdag
kramar

 
Annelie

Annelie

29 januari 2013 05:42

Vilket härligt fönster ni har på badrummet.. *skulle också vilja ha*
Måste säga,, jag tycker er lägenhet verkar sååå mysigt planerad,, så jag förstår ni trivs bra där.
Å sen alla saker ni har som är såå fiffiga,, som t.ex denna hållare till väskorna, för det är något som ta plats annars,, om man har några styckna.

Tråkigt att inte saker och ting bara kan fungera direkt,, när det sätts upp... tänker på dimmer-knappen.

Trevlig tisdag.. // Kramen Annelie

http://minegen65.blogspot.com

Malin wiper

29 januari 2013 08:17

Det är verkligen härligt att ha fönster i badrummet. Det hade vi i huset också men inte lika stort. Lägenheten är lite annorlunda och det gör att man trivs extra mycket. Vi skall sätta fast hyllan på väggen och pynta den.

Det är så frustrerande att inte det funkar med elen fast min man skall undersöka och fixa det i dag

Tack för din fina kommentar

Ha en jätteskön tisdag
varm kram

 
Maya

Maya

29 januari 2013 18:46

Tack för Dina kommentarer, jag har varit och är så dålig att jag inte orkat bloggvandra och kommentera ens :(

Åh såna rullgardiner har vi nästan överallt "som gardiner", vita i fyra sovrum, två vita i gäststugan, två mörkgrå i de små köksfönstren! Vi funderar på att köpa två till matplatsen och fyra till vardagsrummet, har inte bestämt än om det blir vita eller mörkgrå och inte när vi ska köpa dem. Älskar de rullgardinerna, superfina och bra att ha!

Vi har silverpersienn i tvättstugan (som vi just nu håller på att göra en makeover i). Bra att ha då vi har dusch och bastu i anslutning så tvättstugan fungerar även som omklädningsrum då.

Galet snygga butiksinredningsgrejor Ni hittat! Love it! "Stegen" hade jag gärna haft i badrummen och lilla toaletten till handdukar och tidningar, fiffigt.

Väsk-& paraplystegen passar utmärkt i Er hall, jag hade nog skruvat upp den så att den inte ramlar på nån om man rycker åt sej nånting därifrån i all hast eller råkar fastna om man går förbi. Men det är jättesnyggt! Härligt att kunna ha nåt andra inte har!

KRAM på Er!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

29 januari 2013 19:22

Jag förstår att du inte kan kommentara och bloggvandra när du mår dåligt. Det kan inte jag göra heller. Vad kul att du har såna gardiner lite överallt. Dom funkar jättebra.

Butiksinredningen kommer att bli fin när jag får på grejer såsom skor, halsdukar, korgar och annat. Den vi har i hallen skall vi sätta upp på väggen precis som du tipsade så klokt om. Vi måste bara skaffa rätt grejer så det fäster ordentligt. Det blir även snyggare då.

Vi har ytterligare en men den vet vi inte än vart vi skall ha.

Kram på er också

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Av Malin wiper - Lördag 23 mars 10:30

      Vi skall sälja våra två gula fotöljer av märket Swedese Nova. Vi har ingen plats för dom i  denna lägenhet för vi har tagit sovrummet till vardagsrum där vi även har våra datorplatser. Därför köpte vi denna stol Mellby på Jysk för ett tag s...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards