Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 31 december 2012

Radhuni Indisk Restaurang!

Av Malin wiper - 31 december 2012 18:15

Än om vi hade tänkt ta det lugnt i dag så kände vi att vi måste göra nåt eftersom vi kände oss piggare i dag. Vi åkte in till Jönköping där nästan allt stängdes ner 14.00 men inte vår nya favoritrestaurang Radhuni. Dom som jobbar där kommer från Bangladesh. Det blev en riktig festmåltid och både jag och mannen är förtjust i bl.a Indisk mat. Det är bra service och god mat varje gång man äter där.


 

Klicka här för att se vart jag hittade denna karta.


Klicka här för att komma in på Radhuni:s  facebook. Klicka här för att komma in på deras hemsida. 


 

Servitören erbjöd sig att ta en bild på oss....  Där vi satt och njöt.   


 

Vi har ju nyss varit dit med min son och min mans bror och då fick vi in såna här sallader men denna gång var det en annan sort och den var lika god och kryddstark.  


    

Jag gillar att det är lite karaktär och färger i lokalen och inte bara detta vita och svarta som man ofta ser nu. Sen är det lite neon och utsmyckat som gör att det blir trivsamt. Även personalen bidrar till att det blir så trivsamt.


    

Här ser ni den trevlige servitören, Suman Karmakar. Vi träffade även Rim Ön som är  chef på Radhuni och supertrevlig, glömde ta en bild på honom men det får bli nästa gång. Vi har kontakt på fb.


Min man gillar när det är starkt kryddat och det var detta som han njöt av. Till det tog vi det goda brödet som smakar både kokos och annat gott. Klicka här för att komma in på inlägget jag skrev förra gången vi var dit. Jag tog kycklinggryta med curry som också var försvinnande gott. 


    


  

När vi gick därifrån var vi mätta och jättenöjda. 


 

 
 
Hebbe

Hebbe

31 december 2012 19:25

Tackar,,såg jättemysigt ut,där ni åt...Jag använder Creme fraice till min hjortronsås,salt och svartpeppar,,den passar jättebra med pepparlax,men även till kötträtter..Jag önskar dig och Guben ett riktigt GOTT NYTT ÅR..Kramen.

http://farfar0hebbe.wordpress.com

Malin wiper

31 december 2012 20:54

Det var hur gott som helst. Vad bra att man kan använda creme fraiche också, det skall vi testa. Vi har bara haft den till lax men nu vill jag testa till kött också. Tack!

Gott Nytt År till dig också från gubben och mig
kram

 
Maya

Maya

2 januari 2013 09:55

Hej och God fortsättning! Har varit däckad i värk och står nätt och jämnt på benen idag. Vad bra att få bra restaurangtips i Jkpg! De har tyvärr stängt ned min sambos favoritrestaurang där som egentligen var en av orsakerna till att vi åkte dit! Bangladesh, där hade jag en brevkompis (med riktiga handskrivna brev) när jag var yngre. Hon bodde i Dhaka (huvudstaden) och vi brevväxlade många år, sen plöstligt slutade hon skriva (troligen gifte hon sej ung och fick familj, kan jag gissa). Synd för det hade varit roligt att se hur det gått för henne än idag. Fick ett par foton på henne men minns inte var jag har dom idag, om dom finns kvar.

Kram!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

2 januari 2013 10:20

God fortsätting tillbaka. Tråkigt att du haft sån värk. Jag har själv varit utslagen av trötthet och en dos yrsel. Tråkigt att sambons favoritrestaurang stängde. Handskrivna brev är nåt visst med och det är så synd att sånt börjar försvinna.

Förstår att du undrar hur det gått för henne. Går det inte att leta på namn och ålder?.

kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 15:45

                    Lasse Åberg & Lazy Joe Lasse Åberg kommer till Kvarteret Igor fredag 26 april 17.00. Klicka här för att läsa om detta i Västerås Tidning. Vi hade ingen aning om detta men blev varse när vi besökte Kvarteret Igor i förmiddags ...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 07:45

  Jag har sett serien UFO mysteriet på tv4 play. Det var min son som tipsade mig om denna serie. Felix har även med sig ufologen Clas Svahn                                             Det är Felix Herngren som gett sig ut på en svindlande ...

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards