Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 28 december 2012

Aidan Gibbons!

Av Malin wiper - 28 december 2012 10:30

  

Jag har inte kommit i kläderna än för jag är så slut och har såna besvär med nacken och yrseln har kommit som ett brev på posten. Ute är det minus 8 grader och strålande sol men med mindre snö eftersom vi hade regn häromdan. Jag har nu varit inne på era bloggar så nu kan jag sätta in ett inlägg. Min man arbetar till 12.00 sen skall vi gå ut och äta nåt för vi orkar inte laga mat just nu. Juldagarna gick så fort så jag längtar redan efter min son igen och hoppas vi snart har möjlighet att åka och hälsa på honom. Vi kom aldrig iväg till min mamma i jul för vi orkade inte nån av oss och det var underhalt på vägarna. Vi hade varit till henne nån vecka före jul och vi åker nog dit nästa helg. Syrran och svågern har varit där flera gånger i jul så hon har ändå haft besök.


Jag fick ju en neondusch av min son i julklapp och nu blev jag sugen på en neontoaring när jag hittade denna bild från ett gammalt inlägg från 2011 som jag hade inne...    Då skulle det bli rena rama discot i badrummet. Vi skall i alla fall fixa så vi får musik i badrummet så småningom. Lite dämpad behaglig...  . Klicka här för att komma in på sidan där denna toasits finns i flera olika färger.  Vet inte vad min man tycker om detta...  fast duschen gillar han...   


Klicka här för att komma in på julaftonens inlägg och se min neondusch som jag fick av min son.

  

En liten animering till musik by Aidan Gibbons. "The Piano" för musiken står "Yann Tiersen"



Jag har fotat så lite i jul och har ändå inte tagit med alla bilder i mina inlägg. Det har varit fullt upp så jag har glömt men min son har fotat lite mer så jag skall be att han skickar mig några. Vi har i alla fall haft en fin och trevlig jul och inte bara suttit inne utan varit till storstan 2 gånger. 



Önskar er alla en God fortsättning


kram Malin

 
 
Cattis

Cattis

28 december 2012 10:49

Vilket litet mysigt utehus. I ett sådant hade jag velat vara i just nu.
Julen har varit bra och alla mina barn, barnbarn, svärsöner, svåger, syster, mamma och svärmor har varit här.
Jag tycker det är mysigt men så är det ju det här att jag inte orkar med så mycket folk. Jag är helt slut nu och känner mig så ledsen och deprimerad för att jag inte har den ork jag vill kunna ha. Man lär sig säger alla men jag gör nog inte det. Ju mindre jag orkar desto mer ångest.
Du skriver så snällt om att prova gelé och kyla men det hjälper inte. Min värk sitter inne i benstommen med olika skador och förkalkningar så det enda som gäller är väldigt starka värktabletter med morfin och som blockerar nervcellerna och så vila.
Yrseln är nog som din att den kommer vid spänningar och man drar ihop käken och upp med axlarna. Där hjälper också bara avslappning för mig. Men jag kan inte slappna av just nu. Känner hela tiden hur jag är på spänn att jag måste göra något som jag inte klarar.
Du vet hur det är när man är utbränd, alla måsten blir liksom en plåga.
Jag läser din blogg jätteofta men jag har inte kunnat kommenterar dina inlägg för jag är helt blockerad på vad jag ska skriva.
Vill ju inte skriva något som blir helt oförstått. :))))

Idag ska jag i alla fall försöka få upp något våd i sovrummet för jag är inte klar där än. Måste göra något för att förtränga alla jobbiga tankar just nu.

Kram vännen och jag önskar dig en fortsatt fin vecka och så hoppas jag att du också blir bra från din värk och yrsel så fort det bara går.

http://jagmenjag.se

Malin wiper

28 december 2012 17:45

Min son och jag trodde det var en lekstuga men det ryms nog en säng i det lilla fina huset också. Härligt att julen varit bra för er alla men jag vet precis hur du känner dig för jag är rätt nere nu också och man blir så ledsen att man inte har mer ork. Tänk vad jag känner igen mig i dina ord men jag tror att du har det värre just nu. Så tråkigt att värken sitter så djup så du inte kan ta till kyla och annat. Då har du det mycket värre än mig. Ja du det blir ju ännu värre som du säger när man har en utbrändhet bakom sig. Den skadar hjärnan så man inte har samma uthållighet och koncentration mm. Det är många som inte kan sätta sig in i detta för man måste nästan ha varit med om det. Utmattningsdepression är farligare än man tror om man inte drar i nödbromsen i tid.

Jag läser din blogg också jätteofta men kommenterar inte jämt för det hinner man inte med och har man ont och yrsel så går det bara inte.

Jag stavar så mycket fel nu och det blir helt galna ordföljder som beror på stress och skador. Vi har mycket likt du och jag.

Skönt att du fått upp några våder för det känns bättre när man kommit en bit på väg. Vi skall ta allt eftersom för vi orkar inte göra allt på en gång.

Jag är lite bättre i yrseln nu när jag varit ute och rört på mig lite. Hoppas du snart känner dig lite bättre vännen

Ha en fortsatt bra vecka själv

Varm kram

 
ansepanse

ansepanse

28 december 2012 11:09

här är det också många minusgrader nu, solen skiner och rätt mycket snö har vi fortfarande kvar
vilken häftig toasits :) går det att ta bild på neonduschen? den är säkert jättefin
kramar vännen

http://kinaguld.blogg.se

Malin wiper

28 december 2012 17:38

Då har vi ungefär samma väder. Toasitsen skulle passa till neonduschen ;)Jag har satt in en länk till dig så du ser neonduschen

kramar

 
ansepanse

ansepanse

28 december 2012 12:37

Sv: nu har jag varit och kollat på bilderna på din nya dusch, vad häftigt, då måste du släcka taklampan så att du riktigt ser de härliga färgerna
kramar

http://kinaguld.blogg.se

Malin wiper

28 december 2012 17:38

Neonfärgen syns även om man inte släcker och det är kul tycker jag.

Varm kram

 
Hebbe

Hebbe

28 december 2012 13:02

Jo tack,min julhelg var toppen,glada barnbarn med tindrande ögon,,familjen samlad,god mat,,kan inte ha varit bättre..Ser att även du haft en mysig jul..Önskar er ett Gott Slut och ett Gott Nytt År..Kramen.

http://farfar0hebbe.wordpress.com

Malin wiper

28 december 2012 17:37

Härligt att din jul blev lyckad och att du var med barn och barnbarn.

Gott slut själv och ett Gott Nytt År

varm kram

 
Margit

Margit

28 december 2012 14:48

Hej på er båda!!! God fortsättning!!! dagarna går så hiskeligt fort så!!!
Jobbigt för dej med yrseln!! Inte kul- Hoppas att det blir bättre!!!
Ja, denn julen satte stopp för måga rsosr till anhöriga, både pga av vädret..och sjukdomar av olika slag!!!!
Kram!!!!!

http://margitholm.blogg.se

Malin wiper

28 december 2012 17:36

Det går verkligen fort nu. Yrseln kommer och går och när jag ansträngt mig mycket så blir det värre så nu har jag behandlat mig och även varit ute och rört på mig.

kramar

 
kristina

kristina

28 december 2012 16:13

det är jobbigt med jul, jag har med varit mycket trött. Nu har jag åkt på en förkylning så jag ligger still idag. Här blev det färdig mat med.
Ha det gott och go kram!

http://kristinakickibloggplatsen.se

Malin wiper

28 december 2012 17:34

Ja du det tar på när man har krämpor. Vi har själva haft mycket färdigmat och inte lagt in sill i år utan bara gravad lax. Stackare som åkt på en förkylning.

Krya på dig

varm kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards