Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 29 november 2012

Incognito!

Av Malin wiper - 29 november 2012 12:00

  


Här målade min man sista lagret i går och i dag skall vi städa upp så vi kan fixa till i fönstret till första advent. Jag känner mig lite stressad nu för jag fick inte till min julheader som jag hade velat så min man hjälper mig och vi fick tänka om lite. Jag har tagit mig vatten över huvudet kan man säga....  men jag tror min man styr upp det men det tar lite tid. 

   





  

   


  

 


Detta är ett snittverktyg för snittblommor som vi beställde från Bluebox.se som min bloggvän Maya tipsar om på sin blogg. Vi skickade efter tre saker, och dom kom dan efter välpackade till tusen. Visste inte att det kunde gå så snabbt.  Man slipper hålla på med kniv när man har ett sånt här verktyg. Klicka här för att komma in på hennes blogg och se hennes julklappstips. Vi skall ha denna snittare själva. En sån här snittare kostar 10 kr mer än på  andra ställen jag kollat upp.           

 


    


Vi köpte även denna till oss själva som är ett plastlock till läskburkar och ölburkar. Vi brukar köpa lokavatten i såna ibland och då dricker man inte upp allt och resten tappar kolsyran men med denna manick så hålls den kvar. Man sätter den över burken och stänger igen locket. Sen har vi köpt en sak till men det är en grej som skall med en julklapp till vårt besök i jul så det kan jag inte visa...  




Här kommer låten "Don´t you worry ´bout a thing" med gruppen Incognito. Den vanliga versionen är med Stevie Wonder men det är kul att hitta andra versioner av låtar. Denna tycker jag var rätt bra och sångerskan har en bra röst. Nu hör man denna låt i en reklam på tv i  en vattning version och det är så synd att alla fina låtar blir förstörda och man förknippar dom med reklam. Kan dom inte göra nya låtar till reklamen, då blir det nya arbetstillfällen. Klicka här för att läsa om bandet.


Jag får komma ut på era bloggar lite senare i dag för jag är försenad och har en massa att göra.



 

 
 
Paula

Paula

29 november 2012 12:08

Lite konstigt är det att man alltid blir så stressad av julen. Men det är som om man har gott om tid ena dagen, och nästa är julen utan för dörren!
Istället för sånt där plastlock till läskburkar så avänder jag ett plastlock från bakpulversburken. Jag bara vänder på det. Passar perfekt!
Ha en fin dag, vännen! /Kram!

http://bloggerskan-paula.blogspot.se

Malin wiper

29 november 2012 14:27

Jag behöver inte stressa men ville ha upp adventsljusstakarna före första advent och nu är det i alla fall klart i vardagsrummet.

Tack för tipset om locket som jag inte hade en aning om. Då kan jag ta det till en annan burk.

Ha en fin dag själv vännen
kramar

 
Maya

Maya

29 november 2012 12:49

TACK för att Du länkar till mina julklappstips, är bara glad om jag kan tipsa andra om bra saker och ge nödvändiga råd!

Glad att Ni hittade bra grejer och är lika nöjda som vi var, vi fick vårt paket i tisdags, lagom till svärmors födelsedag. Välpackat, snabbt och bra service. Köpte likadana saker till henne som till oss själva, vad det är kan man se på julklappstips nr 25. ;) Jag har samtidigt kunnat önska grejor av min sambo, ska sammanställa en önskelista på dessa fina grejor jag önskar mej :)

Själv har jag en "roskniv" för snittblommor som hängt med mej ända sedan jag själv jobbade som florist, det är måååånga år sedan! Mycket bra att ha! Används även till att skära bort fula blad på krukväxter :)

Stressa inte min vän! Det är långt till jul ;) Du har så fin header! Även om Du vill ha en julheader till 1 dec (kan jag gissa) så är det ingen brådska om det krånglar eller inte funkar. Kom ihåg mindfulness, inga måsten och inga krav. Bäst är att acceptera, det blir som det blir och då slipper man stress. Du måste ju ta hand om Dej först ;) Säger detta av välvilja och omtänksamhet! Var rädd om Dej! Och Mr T såklart!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

29 november 2012 14:23

Jag och gubben blev jätteglad för dessa sajter och har sparat ner dom alla. Bluebox är billigare än andra för samma saker. Vi är jättenöjda och jag gillar dina lite annorlunda julklappstips. Dom är ju supersnabba att skicka grejerna. Jag visste inte att det fanns såna knivar så nu blir det enklare.

Tack för dina lugnande ord ;) jag har ju ingen brådska som du säger och skall ta lite avslappning nu. Har i alla fall rumsfönstren klara. Du är så omtänksam och tänker på andra trots att du har det så svårt själv. Empati kallas det.

Var rädd om dig själv också och Mr T hälsar tillbaka. Hälsa din man också

Varmaste kramar



 
kristina

kristina

29 november 2012 15:30

Det är lätt gjort att bli lite stressad före Jul, det är mycket man vill göra. Det är Julmarknader och konserter i mängder härom kring. Det vill jag inte missa.
ha det gott du kan trösta dig med att du får fint till Jul.
Ha det gott och go kram!

http://kristinakickibloggplatsen.se

Malin wiper

29 november 2012 15:41

Jag behöver inte stressa men det har blivit lite fördröjt allt genom att vi målat köket. Jag kommer att missa mycket utom vår egen julmarknad och den i Stockaryd. Hoppas det blir fint.

Ha en skön dag
kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards