Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 14 november 2012

Mat, änder och lite annat..................

Av Malin wiper - 14 november 2012 09:55

En sak är då säkert och det är att skall man hinna med allt som jag måste hinna med på morgonen då gäller det att gå upp senast 07.00 Sov dåligt i natt så jag steg inte upp förrens 09.00 och det funkar inte för jag skall både göra avslappning, promenader, nackgympa, förbereda mat och lite annat....  . Jag hann med en promnad och avslappning men sen tog tiden slut...  

  

Såg mig nödd och tvungen att gå förbi ICA för att köpa deras färdiglagade mat i dag. Den är verkligen jättegod så det sitter inte helt fel, det är så mycket mat så vi kommer inte att orka äta upp allt. Vi har nu klarat 3 dagar med mindre mat och mer motion. Det brukar ta en vecka innan det känns mindre jobbigt på kvällarna för det är då man är mest sugen. I går när det var som jäkligast efter 18.00 så tog vi en kopp te med ytterst lite honung i och det stillade hungern. Jag har förökt äta mango och sharonfrukt men får ballongmage för det blir för mycket fibrer för min mage. Banan är det som funkar bäst för mig och dom innehåller så mycket nyttigt så man klarar sig på den frukten om man även äter lite nötter.


  

Charken på ICA har blivit dubblet så stor och dom har ingen vägg bakom utan det är öppnat upp helt. Det är otroligt fräscht där, och man blir vänligt bemött jämt.  


 

När jag gick ner på Ellen Nybergs väg så hade dom rensat upp rejält så det såg så städat och snyggt ut. Det låg massor av träd och bråte ovanför den gamla fina bron med järnstaket.

 

  

 

Nere vid Ingelund och Lagns vatten så forsar det ut små och stora vattenfall från den gamla kvarnen som nu är möbelfabrik. Jag har fått lite problem med bloggen så det funkar inte att göra mellanslag utan att jag klickar på enter minst 10 gånger och det tar för lång tid. Dessutom är det fel i bildarkivet så jag ser inte bilderna jag laddar in. 


      

Nu är min man på ingående så jag måste sluta och sen blir det ytterligare en promenad innan jag sätter mig och syr och mannen fortsätter med slipning i köket så vi kan måla så fort som möjligt.


 
 
Lillemor

Lillemor

14 november 2012 15:39

Du har verkligen en vacker promenadväg! Där vid bron såg det helt fantastiskt ut.

jag avundas dig som verkar kunna gå långt. Själv har jag nu så ont i min högra höft att det bara blir kortare promenader med Elvis. På torsdag till veckan så ska jag få komma till min sjukgymnast. Då ska hon avgöra om jag kan få akupunktur. Det kan ju sitta i muskelfästet också för jag har ju psoriasisartrit. Men det kommer hon att kunna komma fram till. Jag är röntgad i höften och har inte så mycket artros så det kan inte vara det.
Vi ska se vad jag kan träna på gymmet också förutom att cykla. Vår vårdcaentral köper tjänster av Företagshälsan och där finns det ett tip- toputrustat gym.

Ni drar ned på maten ser jag. jag också. Har gått ner drygt 4 kilo på 1½ månad. Men ska ner mer.

Ha en trevlig kväll!
kram

http://silfverstinta.blogg.se

Malin wiper

14 november 2012 16:11

Det är verkligen fint där på Ellen Nybergs väg. Jag kan inte alls gå långt just nu för jag har dålig kondition efter operationen och förkylningen. Håller på att få upp flåset lite nu och det blir bättre för vaje dag. Jag behöver promenera för jag har en nackskada.

Vad tråkigt att du har såna besvär. Hoppas sjukgymnasten kan hjälpa dig. Jag har fått ny höft men har ett perfekt skelett så jag behövde inte cementera och fick den bästa höftleden insatt. Jag ett knä som är skadat och det har gjort att jag fått höften förstörd.

Du kanske skulle gå och träna i bassäng. Min man gör det och har blivit mycket bättre. Grattis till din viktnedgång, det var bra gjort. Min man måste gå ner för att slippa sin diabetes och jag har varit överviktig sen jag blev utbränd.

Bara efter 3 dagar känner jag mig bättre och nu är det allvar

Ha en fin kväll själv
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Lördag 16 mars 14:30

     I dag har vi riktigt kraftigt regnväder så vi tog bussen ner till centrum. Vi har både handlat och kollat upp lite saker. Det var jättelite folk i farten och det brukade det inte vara på helger.      Vi tog oss en fika på Direkten in...

Av Malin wiper - Fredag 15 mars 09:30

  Jag såg en Björktrast häromdan som jag  zoomade in från långt håll     Här har den vänt sig om           Snowy White med Birds Of Paradise. Snowy White har spelat med både Pink Floyd och Thin Lizzy     En annan Björktrast ...

Av Malin wiper - Torsdag 14 mars 10:00

                   Nu öppnar jag ridån för dagen med hopp om att den skall bli som ett varmt kärleksfullt skådespel   Röda Korset i Västerås har modevisning 13 april 13.00-16.00. Det blir både dam, herr och barnkläder som visas. Dessutom har...

Av Malin wiper - Onsdag 13 mars 08:30

  När man fotar mycket så ser man sig mer omkring och jag såg denna skulptur inne på en innegård i ett bostadsområde lite utanför centrum. Skulpturen heter Holger och är skapad av Konstnären Sture Collin                                  St...

Av Malin wiper - Tisdag 12 mars 10:15

 Nationalmuseum Jag såg att Kermikern Lisa Larson har dött och det i en ålder av 92 år. Lisa Larson var en svensk keramiker, hon blev känd för sina många figurer föreställande djur och människor. Återkommande teman i hennes verk var systerskap, mod...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards