Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 12 november 2012

Richard Hawley!

Av Malin wiper - 12 november 2012 08:45

  

Nu har min man gett sig av till jobbet och jag skall göra mig iordning för att ta en promenad i solskenet. Det verkar bli toppenväder i dag men det får gärna komma snö snart. Jag lärde mig en läxa nu för jag gick in på Aftonbladet för att läsa nyheter och det gör ingen glad. Det skall jag försöka undvika på mornarna hädanefter. SD går framåt i mätningarna och bara det är skrämmande.  SAS ä i kris och dom vill sänka lönerna för dom anställda. Flera tunga fack går med på sänkta löner, det känns som facken är på väg bort. Så dyrt som det är att leva nu så känns det helt galet. Detta medans dom som tjänar pengar på att bedriva privatvård skattefifflar och lever lyxliv. Detta är bara en bråkdel av allt elände. 

Richard Hawley med låten "Open Up Your Door" till  bilder från gamla filmer. Ett lugnt och behagligt morgonklipp. Klicka här för att komma in på hans hemsida.

  

Klicka här för att se vart jag hittade denna bild på honom  


Richard Hawley föddes 1967 i Sheffield och han är en brittisk gitarrist, låtskrivare, producent och sångare. Efter att hans första band Treebound Story splittrades, påbörjade han en framgångsrik karriär som medlem i britpop-bandet Longpigs under 1900-talet. Senare spelade han i bandet Pulp som leddes av hans vän Jarvis Cocker. Efter att även Pulp splittrats, har han släppt sex musikalbum som soloartist. Jag känner inte till honom men det är alltid kul att hitta nåt nytt.


  

Nej nu skall jag glömma allt tråkigt och bara ägna mig åt motion. Ha nu en fin början på veckan och sköt om er.

 
 
skrivmoster

skrivmoster

12 november 2012 08:54

Det är med viss bävan man slår upp tidningen på morgonen ... Idag såg jag samma som du om SAS bl.a och en insändare, som sa att pensionärer gärna kan tänka sig att rösta på Sverigedemokraterna. Det känns lite skrämmande ... Insändaren sa att detta parti är det enda som bryr sig om pensionärerna. Vi får väl ändå hoppas att det inte ska vara sanningen även om man ibland undrar, varför vi blir bortglömda och får småpengar i höjning. Det är mycket som är snett och vint i vårt samhälle.

Ha en skön dag och promenad. Här regnar det så det lockar inte till någon promenad! Kram!

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Malin wiper

12 november 2012 11:08

Det är det verkligen. Ja du man får det inte fett som pensionär numera. Dom har ju dragit ner pensionen och vill att vi skall spekulera bort resten. Mina föräldrar hade en rejäl pension men det kommer inte jag att få. Man skall kunna få en guldkant på tillvaron som pensionär också.

Verkligen hemskt detta med SD:s uppgång.

Promenaden var jätteskön och solen skiner starkt nu. Skall nog ut och gå en gång till efter lunchen

Ha en underbar måndag
kramar

 
Maya

Maya

12 november 2012 10:03

Här regnar det idag, ingen snö så långt ögat når. Men det gör inget för ju längre vintern väntar på att komma, desto kortare vinter hoppas jag på. Oron finns här angående SAS då vi bokat och betalt SAS-biljetter så vi håller tummarna att dom inte "konkar"! Det vore otur och tråkigt!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

12 november 2012 11:05

Tråkigt att ni har regn hos er. Här skiner solen så mycket nu så jag får dra ner persiennerna. Jag hoppas på en lång vinter ;) men jag är nog galen. Vad tråkigt detta med SAS och jag skall hålla tummarna för er så ni kommer iväg.

Ha en skön dag
kramar

 
Helga

Helga

12 november 2012 13:28

Ja, inte är det kul att vara anställd på mitt flygbolag just idag... Att SD ökar är ju vansinnigt! Lösningen på detta är att alla andra politiska partier vågar ta i invandringsfrågorna. Ha en fin dag vännen!

http://www.helga1.bloggplatsen.se.

Malin wiper

12 november 2012 14:37

Ja du det är ingen höjdare och det är inga bra tider vad gäller mycket just nu. Det verkar som SD blivit ett missnöjesparti.

Ha en fin dag själv
kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards