Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 9 november 2012

Carpenters!

Av Malin wiper - 9 november 2012 12:00

  

I dag känner jag mig mycket bättre och livsandarna börjar vända åter så jag kunde inte låta bli att gå ut på en promenad in mot samhället. Här säljer dom bröd varje fredag strax innan man här framme i samhällskärnan. Jag längtar tills jag kan börja gå lite längre promenader och det regelbundet.


  

Gick förbi detta hus som nu är till salu. Det står två stolar från 50-60-talet på vardera sida och järnstaketet är nog från den tiden också. Det ser så rogivande ut.    


  

Jag gick förbi min mans arbete också. Ordföranden för Museieföreningen var där i dag så jag hälsade på honom. Detta är deras hus "Magnisastugan"


  


Dom hade nyss haft kafferast så jag fotade en nöjd Mr T...  . Diabetessköterskan ringde min man i går och sa att han skulle få testa en ny diabetesmedicin som gör att man lättare går ner i vikt för suget försvinner. Då får han dra ner på den andra medicinen och dom kommer att övervaka honom och kolla hans värden tills dom får in rätt dos. Han kan ju bli av med sin diabetes eftersom han fortfarande har insulinproduktion, så nu är han riktigt peppad. När vi flyttade till detta samhälle för 12 år sedan så vägde jag 56 kg och min man 81 kg. Nu väger både han och jag betydligt mer.  Det är jättesvårt med kläder för man kan inte klä sig som man egentligen vill utan får ta det som passar.


              

Det småduggar lite ute men är flera grader varmt.  



Carpenters med låten "Rainy Days And Mondays". Klicka här för att komma in på deras hemsida. Dom var en pop-duo från USA, verksamma från 1969 till 1983. Dom bestod av syskonen Richard Carpenter och Karen Carpenter. Det uppskattas att dom sålt omkring 100 miljoner skivor. Karen Carpenter dog redan 1983 i hjärtstillestånd efter komplikationer av sjukdomen anorexia nervosa. Hon blev bara 32 år gammal. Anorexsia förekom förr också men jag tror det blivit värre nu. Hon hade en fantastiskt fin röst full av känsla.

 
 
Maya

Maya

9 november 2012 12:51

Åh vad härligt att Du är på bättringsvägen! Själv är jag snörvlig än, fjärde veckan nu. Och min TN har varit värre än värst tisdag och onsdag som jag ska blogga om när jag orkar. Pelle har satt mej på tvångsvila hahaha. Solen skiner ju så vackert därute på blå himmel att man verkligen längtar ut nu, är less på att vara inne. Har frågat en väninna om vi kan hitta på nåt till veckan för då hoppas jag vara frisk eller åtminstone kryare. Vill UT! ;)

Kul att Mr T får bra hjälp, en ny medicin och kanske kan få bort sin diabetes. Låter hoppfullt. Han ser glad och pigg ut :)

Ha en fin dag och helg! Hälsa Mr T!
Kramar!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

9 november 2012 16:05

Jag trodde jag var bättre men nu när vi kommit hem så är vi helt slut så den sitter i för oss också. Min man har haft den i över 2 veckor nu och har börjat hosta igen. Stackars er som haft den så länge. Tråkigt även att TN varit värre för då blir det ju dubbel plåga. Jag blev också så less på att vara inne så när jag mådde lite bättre så gick jag ut men det är en konstig virus för den kommer och går hela tiden. Hoppas du är bättre till veckan så du kan gå ut med din väninna.

Jag hoppas verkligen han kan gå ner med hjälp av ny medicin. Mr T hälsar ;) Hälsa din man

Ha en fin kväll
kramar

 
Pisan

Pisan

9 november 2012 13:12

Nu blir jag nyfiken. Vad är det för diabetesmedicin? Låter ju helt underbart att man skulle slippa suget. Kram! ♥

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

Malin wiper

9 november 2012 16:02

Jag skall fråga min man för han skall börja till veckan med den. Återkommer till dig

kramar

 
skrivmoster

skrivmoster

10 november 2012 08:36

Kul att du kom ut även om det blev jobbigt ... man har ju gärna mera lust än ork ... förkylning tar sin tid. Det låter intressant med medicinen och hoppfullt för de som behöver den! Du får berätta mera sen när du vet.

Ha en fin helg båda två och sköt om er!
Hälsningar och kram från oss båda

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Malin wiper

10 november 2012 11:18

Vi sov till 10.00 så vi var lite slut men det var roligt och givande. Det är verkligen en seg förkylning. Det skall bli intressant och se hur min man reagerar på medicinen och han är rätt person att testa. Jag berättar sen.


Ha en fin helg ni båda också. Sköt om er

varm kram från oss båda

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards