Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 1 november 2012

Kilands Mattor!

Av Malin wiper - 1 november 2012 09:00

  


Här går man in till Kilands mattor som är en jättestor mattbutik. Jag kan naturligtvis inte låta bli att dokumentera det mesta jag gör och så denna gång också.  Detta skrev jag i går och det blir tidsinställda förskrivna inlägg i dag för denna förkylning går upp och ner och i dag är det sämre igen men så länge det inte är feber så går det bra.


    

Den här mattan är verkligen pastell. Det är så roligt att gå omkring där och kolla för det är så stort och finns hur mycket som helst. Vi köpte vår vardagsrumsmatta där.

 

Dessa mattor ser ut som konstverk och skall hänga på väggen 


    

Dessa är i kohud och den färgstarka har fägats så den lyser som neon   



   


En matta som ser stickad ut. Den var rätt tjock 


    

Häftigt med spadermönster   


    

Denna matta ser nästan ut som en pläd    


    

Dessa mattor passar att ha på väggen    


  

Den här hallmattan köpte vi hos dom sist och vi är jättenöjda för den är tjock, mjuk och lättskött. 


  

Vi tyckte den var så bra så vi köpte köpte likadan till data/gästrummet. Den är på metervara och vi tog den som var 1 meter bred och vi behövde 3 meter.  Det blev jättebra och den går bara till slutet på soffan för min man vill inte ha mattan under kontorsstolen på dataplatsen. Vi har så mycket mönster på kuddar och annat så det blev alldeles lagomt med en enfärgad än om den är lite marmorerad i ljusare och mörkare vinrött och i lite långrandigt mönster. Den röda stolen skall vi bära ut och ha i nåt annat rum som extrastol.


  


Nu hoppas jag ni får en skön och fin torsdag 



 

 
 
Cattis

Cattis

1 november 2012 11:43

Vilka läckra mattor. Det är också en av anledningar till att jag vill ha ett enfärgat golv också istället för rutor som det är nu för då kan man välja mattor lite som man vill efter färg och smak. Synd bara att alla sådana där mattor är så dyra.
Den som du har i datarummet ser jättefin och bra ut. En sådan där som inte glider iväg hela tiden. Mina har förmåga att göra det, eller snarare det är "någon" som får dem att ligga överallt utom där de ska ligga. :))))

Sen en kommentar ang dit inlägg efter det här.
Pugh har jag inte lyssnat på sådär jättemycket men alla låtar som de spelade i lördags kände jag igen och jag tycker alla gjorde sina tolkningar jättebra.
Det ska bli kul att få följa den här omgången med "så mycket bättre"

Sv: fördelen med att man har värk är ju att när man väl gör lite i taget så gör man det väldigt noga. Sån var jag inte förr, då skulle allt upp i ett hafs och så fick de bli som det blev. Nu är man som sagt jättepetig. Din man ser också ut att vara väldigt noga för det har blivit så fint hos er det jag har sett på bilder.

Kram vännen och ha en bra torsdag.

http://jagmenjag.se

Malin wiper

1 november 2012 12:39

Ja du det fanns hur mycket som helst men jag höll tillbaka lite ;) jag har blivit lite "Less is more" ;)) Den vi köpte till datarummet är väldigt praktisk än om vi hade kunnat köpa nåt lite roligare så passar den så bra. Till köket skall vi vräka på lite extra och jag vill ha nåt med turkos i.

Jag tycker också det skall bli kul att följa denna gång av "Så mycket bättre" gillar dom flesta där.

Det är precis som du säger att har man värk och dragit på sig skador så tar man tid på sig och det blir mer noggrannt. Min man har tapetserat så mycket åt kompisar när han bodde i Trollhättan och sen är han långsammare än mig. Förr ville jag också ha upp allt så fort som möjligt. Vi har nog samma personlighet ;)

Ha en fin torsdag själv min vän

kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Av Malin wiper - Söndag 14 april 11:45

  Vi hade det toppen i går på Röda Korset där dom hade full fart hela dan. Här ser ni Kelly till höger som är chef och till vänster en av dom anställda. Alla är så kreativa och trevliga. Först får man köpa fikabiljett och det kostar 50 kr/perso...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
<<< November 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards