Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 27 juni 2012

Bloggvila!

Av Malin wiper - 27 juni 2012 13:00

 

Jag har lånat denna fina animering från Vickes animeringsskola


Jag vaknade med dimsyn igen på vänster öga så jag blir tvungen att ta några dagars bloggpaus för att göra avslappning, promenader och behandlingar tills det släpper. Det är lite obehagligt för man blir ju så yr och konstig och tar snedsteg. Det känns som att ha fel glasögon. Jag blev lite bättre i nacken ett tag men nu är jag så uppspänd.  Jag har i alla fall en del förskrivna. inlägg som kommer in i dag. Hade tänkt besöka era bloggar men det funkar inte så jag gav upp. Jag återkommer så fort jag kan och då blir det mindre antal inlägg ett tag framöver. Jag har ju blivit tillsagd att inte sitta vid datan mer än 20 minuter åt gången av läkare så jag förstår varför det blir så här. Det skulle kännas tråkigt om jag skulle måsta sluta blogga.



Klicka här för att läsa om whiplashskada.


Ha det toppen och sköt om er...  



Butterfly

DesiComments.com | Butterfly | Forward this Picture

 
 
AprilSus

AprilSus

27 juni 2012 15:15

Tråkigt när kroppen säger ifrån och man inte kan göra det man vill. Men jag hoppas du snart mår lite bättre.

Kramis!

http://aprilsus.blogspot.com

Malin wiper

28 juni 2012 16:33

Jag är ju sjukpensionär på grund av nacken och utbrändhet så jag skall egentligen inte sitta vid datan så mycket som jag gör. Får ta mig i kragen men det är ju så roligt

Tack för din omtanke

Ha en fin kväll
kramar

 
Monica

Monica

27 juni 2012 20:26

Vad tråkigt att du inte kan få vara så bra så du kan sitta någon längre stund vid datorn....krya på dej så gott det går!
Kram

http://violett.bloggplatsen.se

Malin wiper

28 juni 2012 16:31

Ja du det är ingen höjdare. Jag gör allt jag kan nu för att få bukt på detta. Blir sämre när jag sitter vid datan för jag spänner upp mig. Promenderar och gör allt för att det skall gå tillbaka.

Tack för din omtanke
Ha en fin kväll
kramar

 
Rebecka

Rebecka

27 juni 2012 22:27

Vila upp dig och ta hand om dig! Vi finns kvar här:)

Många kramar Rebecka

http://rhenriksson.blogg.se

Malin wiper

28 juni 2012 16:30

Tack snälla Rebecka. Du är så omtänksam och fin. Jag promenerar flera gånger/dag och gör avslappning mm så det blir bättre hoppas jag

Ha en fin dag
varma kramar

 
Lillemor

Lillemor

28 juni 2012 16:46

Kära du!

Nu ska du bara vila och göra sådant som stärker dig. Jag har haft bloggvila länge. Man orkar inte hålla på när man har sådana problem som vi har. Klart nacken tar stryk!

Kanske kan du få akupunktur också? Jag har fått det under våren och känner mig skaplig nu men vågar inte utmana ödet alltför mycket.

Kram till dig du rara vän :)
Hälsa maken!

http://angermanalvens.blogg.se

Malin wiper

29 juni 2012 08:16

Tack för din omtanke det värmer. Ja du har man nackproblem så kan man inte sitta vid datan så långa stunder

Jag har gått på akupunktur i flera år men nu var det nog för länge sen sist så jag skall ta och beställa tid.

Kram till dig också kära vän. Min man hälsar tillbaka

Ha en fin dag
kramar

Ha en fin dag

 
Maya

Maya

29 juni 2012 07:47

Kära vännen!

Kanske det är dags för lite omvårdnad hos sjukgymnast? Dom kan ge ultraljud och akupunktur som lindrar. Det är det enda som funkar förutom vila för min del. Värt att prova kanske.

Vidare kanske Du behöver någonting avslappnande medicin inför natten så kroppen får vila. Och spikmatta är nånting jag själv funderar på att köpa. Den fungerar ju avslappnande och får blodgenomströmning i muskulaturen.

Ett tips är att ha en äggklocka som man ställer vid datorn, så man inte glömmer bort sej och sitter för länge. 20 min låter för länge i mina öron utan att ställa sej upp och röra på sej. Gå och koka kaffe eller drick vatten framför fönstret emellanåt. Ut på balkongen och dra tre djupa andetag. Gör något till en procedur så Du får en vana att lämna datorn emellanåt.

Men bloggpaus är jättebra. Minska Dina inlägg, gör dom inte så långa och så många. Tänk inga "måsten". Kanske Mr T kan blogga varannan gång? Känn ingen press, vännen!!! Vi finns ju kvar här ändå ;)

Ha en fin dag och helg! Krya på Dej!
Kramar från en annan sjukling (liggande för andra dagen i rad nu)

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

29 juni 2012 08:12

Tack snälla Maya för dina suveräna råd och tips. Jag har gått på akupunktur i flera år och som du säger så är det nog dags igen. Är jag inte bättre tills måndag så ringer jag min akupunktör. Ultraljud har jag inte prövat så det var nåt att tänka på. Jag har ingen avslappnande medicin så det skall jag fråga min läkare om. Spikmatta har jag testat men jag är så otroligt öm i huden så det funkade inte inte ens med filt ovanpå.

Detta med äggklockan har min sjukgymnast sagt att jag måste använda så det gör jag nu men då blir det inte mycket gjort av inläggen så jag måste nog lugna ner mig och inte göra dom så utsmyckade och så många.

Det du säger om andetag och allt är så jättebra och det gör jag just nu. Är ute flera gånger om dan på avslappnande promenader i naturen och jag gör avlappning flera gånger/dag

Du är så omtänksam och fin vännen. Så många tips och råd du gett mig nu än om jag vet om en del så blir jag påmind och får nya aspekter. Det var en bra idé att Mr T kan blogga nån gån då och då.

Ha en fin dag själv goa du

Vad tråkigt att höra att du har det så svårt ändå kan du peppa andra det är suveränt och fint av dig. Hoppas du snart blir bättre och kan njuta av tillvaron.

Varmaste kramar till dig

You are great

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards