Direktlänk till inlägg 27 juni 2012
SÅSTIPSET:
Ett bra alternativ som kall sås till laxfilé och gravad lax är denna sås som är både lätt att tillaga och god. Detta recept har jag haft sen jag var med i en matsajt som heter "Tasteline" och det var mer än 7 år sedan, innan jag började blogga.
Det går lika bra med fryst dill som håller hög kvalitet och man behöver inte tina upp den.
Vill man ha såsen lite tjockare och krämigare så kan man använda sig av den Turkiska Yoghurten. Jag själv använder laktosfri eftersom den funkar bättre för min mage.
Arabia Arctica skål
Så här ser den ut när den är klar. Man får inte ta för mycket socker för då tar det söta över. Det är ett bra alternativ istället för gravlaxsås som innehåller mer kalorier
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | |||
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | |||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | ||||
|