Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 24 juni 2012

Radhuni Indisk Restaurang!

Av Malin wiper - 24 juni 2012 16:41

 


Min man och jag hamnade i Jönköping i dag för han hade glömt att ta ut en av sina mediciner som tagit slut. Det var endast i Jönköping som dom hade öppna Apotek på A6 området och även på City Gross. Vi hade tänkt äta på IKEA men när vi såg att det var rea överallt där och så mycket folk att man knappt kom fram så åkte vi in till city. Där var allt stängt men helt plötsligt dök en Indisk Restaurang upp där det förut varit ett café. Vi gillar verkligen Indisk mat som även är bra för dom som har IBS mage. Här står min man utanför restaurangen som även serverar kaffe med bröd. Den heter Radhuni Indisk Restaurang och ligger på Östra Storgatan 50

 


                 

 

 


Klicka här för att komma in på deras tjusiga hemsida. Klicka här för att komma in på ytterligare en sida ang restaurangen

  

 


 


Här ser ni ägaren som var jättetrevlig och glad och så även hans kock.  



 


Härnere kan man sitta och ta sig en fika i bekväma fotöljer.

 


               


 


Här en närmare titt


 



För att äta så går man en trappa upp till själva restaurangdelen. Trappen var upplyst med ljusslinga och det såg så inbjudande ut


 


 


Det var fina möbler och snyggt dukat och rent och fräscht

 


                  

 


 


 


Här har vi hittat ett bord

 

 


                   

 


    


Jag tog Tikka Masala med en lagomt stark sås och ris. Till det grönsaker. Min man tog också kycling men med en starkare sås så rätten hette vindalo. Vi njöt av maten och kyckligen var jättemör och såsen njutbart god. Vi har faktiskt längtat efter att äta Indiskt för det var så länge sen nu.  Kocken kom sen ut och sa att han rekommenderade oss att ta lamm och nötkött nästa gång för det skulle vara nåt alldeles extra.  Klicka här för att läsa om tikka masala

 


 


Här är vi på väg att gå mätta och nöjda med maten. Vi kommer absolut att gå tillbaka dit och jag  kan varmt rekommendera restaurangen.

 


 


Jag tog en bild från utsidan och som ni ser ligger Restaurangen i ett vackert gammalt väskött hus.

 
 
Monica

Monica

24 juni 2012 20:28

Vi har också varit i Jönköping idag,men vi var på Eko och sen en liten tur till A6 där vi åt en grillbuffé innan vi styrde kosan hemåt igen.
Kram

http://violett.bloggplatsen.se

Malin wiper

25 juni 2012 07:21

Då var vi ju på nästan samma ställen i går. Synd att vi inte visste om det så hade vi kunnat träffas en stund.

Ha en fin början på veckan
kram

 
Annika

Annika

24 juni 2012 21:06

Såg ju väldigt trevligt ut. Att även maten var bra var ju inte helt fel.

http://www,badtant.bloggo.nu

Malin wiper

25 juni 2012 07:20

Det var jättefint och härlig stämning. Maten och bemötandet är viktigast

Ha en fin början på veckan
kram













 
Maya

Maya

25 juni 2012 06:55

Ahaa, tack för tipset! Det finns även en indisk restaurang i Jkpg på Kapellgatan 15 som heter Taj Mahal, men där har Ni säkert redan varit? Dom har god mat :)

Kram!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

25 juni 2012 07:19

Den har vi varit på men det var ett tag sen. Maten var jättegod där också.

Ha en fin dag
kramar

 
Fredrik Infra

Fredrik Infra

14 september 2012 16:23

Det var ett tag sen ni var på Taj Mahal av ? Taj Mahal är stängt sen flera år tillbaka. Dock så finns ju Tandoori Palace på Kungsgatan 3. De har bra mat, Lunchen är "ok" men det är mycket bättre på kvällarna. Väl värt ett besök.

Vad det gäller Radhuni så ska ja dit ikväll för första gången. Blev sugen på Vindaloo, hoppas den är kryddad på indiskt vis och inte svenskt... Återkommer med en rapport.

http://www.dvsmrecords.org

Malin wiper

14 september 2012 17:09

Kul att du tittade in. Tack för tipset om Tandoori Place. Just nu har dom stängt för renovering. Jag kom på att vi ätit där några gånger och det var jättegott. Då får vi gå dit en kväll och kolla också. Hoppas du blir nöjd med maten på Radhuni i kväll. Vi tyckte det var gott. Min man åt Vindaloo och det var jättegott.

Toppen att du återkommer och talar om hur det var.

Ha en härlig kväll

Mvh
Malin

 
Fredrik Infra

Fredrik Infra

15 september 2012 01:39

All right !

Hemma igen efter middag och bio. Nåväl Maten var god Men lite besviken på vindaloon, den var på tok för svag. En vindoloo ska ska kännas, denna var inte starkare än något ja själv gör hemma. Den var god men för svag. Prova Tandoori palace vindaloo nästa gång så kommer ni märka skillnad.

En annan sak jag tyckte var mindre bra, är att det fanns ganska få vegetariska varmrätter (4 på menyn, men idag bara 3) Min sambo är vegetarian så utbudet var ganska begränsat. Det finns massvis med alternativ i synnerhet inom det indiska köket på vegetarisk mat.

I övrigt var det gott och trevligt bemötande. Tyckte det var väldigt bra priser 2 varmrätter, 2 olika naan, olika pickles, raita, 2 dricka, 2 efterrätt, 2 starters etc och landade ändå notan bara på 360:-

Jag saknade indisk öl, t ex Kingfisher. En kall Kingfisher tillsammans med en riktigt het Vindaloo är en verkligt fin kombo,förutsatt att man gillar öl förstås. ;)

Men eftersom de inte har utskänkningstillstånd (antar jag) så är väl det ingen big deal :)

http://www.dvsmrecords.org

Malin wiper

15 september 2012 10:12

Tack för din fantastiska recension av stället. Vi har bara varit dit en gång och eftersom det är ett litet ställe så förstod jag att dom inte kunde ha allt kändes mer som en bakficka. Dom var även relativt nystartade så det kan ju utvecklas till nåt ännu bättre. Fast dom borde ha haft fler vegetariska rätter för även om man inte är vegetarian så vill man ändå ha en vegetarisk rätt ibland, så gör jag i alla fall. Ölen borde dom också ha. Om vi skall äta vindaloo där så skall vi säga till att vi vill ha starkare nu när vi vet och du har berättat. Vi skall testa vindaloon på Tanadoori place också. Jag får vänta tills jag opererat bort min gallsten 10/10 för just nu äter vi inte så ofta ute för jag är rädd för gallstensanfall än om jag vet att Indisk mat är bra för magen.

Du borde bli matrecensent ;) du skrev så bra. Jag har varit in på din läckra och mystiska sida och antar att det är en hemsida för man kan inte kommentera där.

Får jag länka till den?

Ha en fin dag
Mvh
Malin

 
Fredrik Infra

Fredrik Infra

15 september 2012 12:55

Det var snällt sagt ! :)
Men som du säger de har precis öppnat och har alla möjligheter att få rättsida på barnsjukdomar i början. Och precis som du säger är det aldrig fel med ett vegetariskt alternativ på bordet heller, man måste ju inte vara vegetarian för att uppskatta det.

Men tråkigt att höra om din gallsten, hoppas det blir bättre efter op!

Sidan jag länkade till är egentligen inte min, utan det är till skivbolag som jag är en del av som producent,artist och dj.
Det ska tilläggas att den musiken verkligen inte är för alla, utan de flesta tycker nog att musiken mest är jobbig, stressig och för intensiv.

Men vi har väl olika preferenser av vad vi gillar. Musiken växte fram i goa, Indien på 80-talet och början av 90-talet. Som ett led av hippiekulturen som frodades där på 70-talet. Musiken kallas Goa-trance eller Psychedelisk trance.

Självfallet får du länka till sidan ! Det blir vi bara glada för :)






http://www.dvsmrecords.org

Malin wiper

15 september 2012 14:42

Jag tror att dom vill ha synpunkter på maten eftersom dom är så nya. Det verkade så i alla fall. Dom flesta brukar bli helt bra efter galloperation och man kan äta det man inte kunnat på ett tag så jag ser just nu fram emot detta.

Nu har jag lyssnat på musiken och tycker inte den är så stressande utan välgjord och ett bra ljud. Min son komponerar musik och hanterar dom flesta instrument. Jag skall tipsa honom för han gillar även sån musik. Jag skulle själv kunna tänka mig att motionera hemma till den musiken för man får enerig av den. Det är verkligen ett tryck och bra ihopsatt.

Jag är själv ett barn av hippietiden och var själv hippie med långt mörkt hår och tidstypiska kläder ;) det var en kul tid. Jag dansade på klubbar som spelade psykodelisk musik och hade psykodelisk filmprojektion på väggarna. Då länkar jag till sidan under kultursajter i höger menyrad.

Vad kul att du tittade in på min sida och vidgade mina vyer och förgyllde

Ha en skön lördag
Mvh
Malin

 
Ingen bild

rimon

27 september 2012 18:23

Dear bloggers,
we apologize for our limited vegetarian dishes. We will be looking forward to add more the vegetarian dishes including paneer.
About vindaloo: we have 2 variant of vindaloo dishes. you are welcome to try our Radhuni dish with lamb, actually named from notorious Phall. you will definitely feel heat of course.
As dear Malin mentioned, we are new, and we are looking forward for your valuable comments and advises to provide you with better service and food.
we are planning to open up the buffebar. and hopefully we will get the permission for serving alcohol.
thanks Malin for nice blogging and Fredrik for nice discussion.

you are welcome

wish best wishes

Rimon
kock
Radhhuni Indisk Restaurang

Malin wiper

28 september 2012 08:58

Thanks för the add. I cant com to the restaurant before i had my operations 10/10 becaus my stomick is not well. I and my man visit as soon as vi kan.

Have a nice day

Malin

 
rimon

rimon

30 september 2012 12:13

Dear Malin,
best of luck with you operation. I hope and prey or your quick healing and coming around.

best wishes

rimon
kock
radhuni indisk restaurang

http://www.radhuni.se

Malin wiper

30 september 2012 13:44

Thank you wery much. You are så kind and we come to yoru restaurant after my operation

Have a nice time
Mvh

Malin

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards