Här kommer nu receptet på Annelies (Stockaryds Stationscafé) magiskt goda äppelkaka och rabarberpaj:
Det är egentligen en äppelpaj men med rabarber i är den lika god. Förra gången vi åt den så var den med äpplen. Fattar inte hur den kan bli så god när den är så pass enkel att göra. Vi köpte med oss från Cafét och fryste in och testade sen att ta upp en och värma i micron och det gick jättebra. Den var lika knaprig och god efter att ha varit fryst. Fast man behöver inte värma för mycket utan lagomt. Sen är det bara att klicka lite grädde och toppa med jordgubbar ovanpå
Klicka här för att komma in på Stockaryds Stationscafés hemsida. Klicka här för att komma in på deras facebook som är en fin och levande sida med många uppdateringar
ansepanse
29 maj 2012 12:36
jag har rabarber i landet som nu går att skörda :)
jag såg i förra inlägget att det regnar hos dig, här regnade det igår kväll och natt men nu skiner solen :)
kramar vännen
http://kinaguld.blogg.se
Malin wiper
29 maj 2012 14:13
Härligt att ni har rabarber. I går hade vi sol och i dag regn.
Ha en fin dag vännen
kramar
Ninz
29 maj 2012 20:43
Gulligaste finaste du, tack för att du delar med dig av receptet <3 Det ser verkligen gudomligt gott ut =)
Kramar om massor!
http://ninz.bloggagratis.se
Malin wiper
30 maj 2012 07:33
Jag fick lov av Annelie att lägga ut det. Du är så härlig Ninz. Den var verkligen jättegod
Ha en fin dag
kramar i massor till dig också
Monica
29 maj 2012 20:54
Den pajen ser verkligen läcker ut.Jag gjorde ju rabarberpaj i förra veckan och den blev också väldigt god.
Idag har det inte varit någon skön värme precis och i natt har det regnat.
Kram
http://violett.bloggplatsen.se
Malin wiper
30 maj 2012 07:32
Den var verkligen god Härligt att du gjort en rabarberpaj också. Vi har haft samma väder som hos dig
Ha en fin dag
kramar