Direktlänk till inlägg 1 november 2011
i dag har dom semlor hos Ritz konditori Det är inte fettisdagen men jag tror att folk i samhället uppskattar att kunna äta semlor fler gånger på året. När jag växte upp i Medelpad och det var semledags så åt man semlan i en djup tallrik med varm mjölk. Det var verkligen gott och jag kan fortfarande känna smaken av mjölken och semlan som blandas. En semla har ju annars en tendens att bli lite torr. För ett antal år sedan så föredrog jag wienersemlor som jag då tyckte var mycket godare. Nu har jag inte ätit semlor på många år.
Dessa semlor är garanterat kalorifria... . Klicka här för att komma in på sidan där dom finns och mycket mer
Klicka här för att se vart dessa lite annorlunda semlor bakas. Klicka här för att läsa om Fettisdagen
Kakburkar hos Ritz
Nu har dom även bagels hos Ritz med tillbehör.
Utanför Ritz
Här ett klipp där det bakas surdegssemla och man undrar ju hur en sån smakar.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
|||
28 | 29 | 30 | |||||||
|