Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 14 juni 2011

Huskvarna Grillen!

Av Malin wiper - 14 juni 2011 08:35


Vi åkte in till Huskvarna också i går och såg denna grill vid parken Mjölkafållan. Vi hade inte ätit och varför inte äta grillmat för andra dagen i rad... Det kom folk hela tiden och alla tycktes äta med god aptit. Det var en vänlig och inbjudande stämning och mannen och kvinnan som serverade var glada och trevliga så man kände sig välkommen. Det fanns både en uteservering och två olika rum inomhus.



Jag var inte så hungrig så jag tog en vegetarisk hamburgare. Den var nog den godaste vegetariska jag ätit och var snarlik en vanlig burgare. Det var hög kvalitet på råvarorna och den kändes så fräsch smakrik full med godsaker såsom stekt lök, sallad, dressing och nåt mer under burgaren. Den riktigt smalt i munnen och mitt humör steg många grader.

  


   


Min man tog dagens rätt som bestod av två korvar och mos. Vet inte hur jag fick till kameravinkeln, det ser lite vulgärt ut... Vi har skrattat rätt mycket åt bilden...  men det är nog för att vi är så in i bomben trötta....  . Min man sa att både korv och mos var förstklassiskt. Inte undra på att så mycket folk kom hela tiden och beställde. Dom hade mycket att välja på och det var rent och välskött. Jag njuter när jag hittar såna bra ställen. Dom la verkligen ner sin själ i att göra god mat. Annars brukar jag inte gilla att gå på korvbarer för jag brukar sällan bli nöjd för korvarna brukar vara halvvarma och smaklösa och moset ingen höjdare men denna fanns det en egen kryddning på och upplagt med finess också.

   



Dom har ingen hemsida än men den kommer sa den trevlige mannen.



Det var dessa två fina glada personer som jobbade där och alla tycktes trivas och vad man förstod så var det många stamgäster. Det riktigt lyser om dom.



Nedanför grillen så finns en park som heter " Mjölkafållan" här ser ni scenen där det brukar vara underhållning på sommaren. Det är en fin park som jag fotade förra sommaren.



Där finns även en stor bassäng med fontän. Just nu höll dom på att arbeta i parken för att färdigställa den inför sommaren.



Här fortsätter det fina vädret och jag hoppas det blir lagomt varmt så man uthärdar. Jag känner mig lite tom efter allt röjande och nu är det inte mer att göra utan jag skall behandla min nacke och även börja om med min muskelavslappning som jag fick av min sjukgymnast. Tur att jag har denna icegelén som jag fick av Therese på Mimmis Magasin. Den är en räddare i nöden. Har man man som mig haft en rejäl utmattningsdepression så blir man mer stresskänslig.



 
 
Stevie

Stevie

14 juni 2011 10:06

När hinner Ni med att jobba?!
:)

http://esthonianangel.blogspot.com

Malin wiper

14 juni 2011 10:46

Vi har gjort det mesta nu och att åka ut och äta tar inte på krafterna och inte sån lång tid heller. För mig är det bra att bara njut och leva i nuet efter allt jag gått igenom och har även fått det på recept ;)

Om du menar jobba med att gå till ett arbete så är jag förtidspensionär och min man är arbetslös på halvtid.

Ha en fin dag
kram

 
Stevie

Stevie

14 juni 2011 10:07

Ja, det vart någonting annat än det man får på Burger King och McDonalds!
Tror 17 det smakade Gott!
:)

http://esthonianangel.blogspot.com

Malin wiper

14 juni 2011 10:48

Ja du det var serverat direkt från grillen och så fräscht och njutbart

kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 29 mars 10:15

    När vi skjutsade hem min son i  tisdags eftermiddag så passade vi även på att gå in på Mel's Garage i Enköping där min son bor. Dom har otroligt god glass där från Rättviks Glass.    Klicka här för att se när vi var till Mel's Garage 7 m...

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9
10
11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< Juni 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards