Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 11 maj 2011

Second hand!

Av Malin wiper - 11 maj 2011 15:41

  

Det har varit helt underbart i Jönköping i dag och vi har åkt omkring och sett en massa fint och även naturupplevelser. Först åkte vi och lämnade in saker på Röda Korset, klostergatan.


   

Då kunde jag inte låta bli att köpa en väska som var jättefin och märket är Vera Bags. Den kostade 60 kr och jag trodde jag gjorde ett fynd men sen när jag gick in på sidan så var dom jättebilliga vad jag kunde se. Väskan är i alla fall helfodrad med hur många fack som helst och man kan ha den både på axeln eller bära i handen. Klicka här för att komma in på hemsidan. Jag vet inte om priserna är i svenska pengar. Den är större bredare än den ser ut på bilden.    


   

Vi parkerade framför en likadan bil som våran men den är en Opel och vår är Suzuki wagon R+ Vi hade en gul förut och den väckte alltid uppmärksamhet och barn gillade den till tusen för den såg ut som ett smajlmärke.


   

Såg ett par såna här skor också som är typiska 60-talare. Spetsiga ballerinaskor med resår framtill. Jag tror att jag haft ett par såna förr.


   

   

Sen åkte vi ner en sväng till Tändsticksområdet för det var så fint där och jag ville kolla lite på second hand innan vi åkte vidare och kollade på lite sevärdheter.



     

Det finns hur mycket bänkar och bord som helst utplacerade i området.  


  

Här finns ett café men det öppnade inte förrens 14.00 och vi hittade ett nyöppnat i samma område som var en riktig höjdare som kräver ett eget inlägg.  


  På Tändsticksområdets Röda korset hade dom ett Fiaspel i form av en fasad glasskiva och små miniglas ist

  


En sån här skrivmaskin har jag använt många gånger som ung flicka när jag jobbade på kontor.  Sen kom dom elektriska och det gillade inte jag för man var ju van att ta i lite och det var även svårt för mig när datan kom. Jag har förstört många tangentbord genom att ta i för mycket...   Facit var ett märke som var stort då. Klicka här för att kolla på elektriska skrivmaskiner som säljs rätt mycket av just nu.   

  

 
 
skrivmoster

skrivmoster

11 maj 2011 17:18

Ni är så duktiga på att åka ut och se er om och göra roliga saker! Vi har slitit igen i stugan med att måla inomhus... jag jobbar på fast jag inte är den som orkar mest! Något har jag åstadkommit i alla fall!

Kände igen mig på vissa av dina bilder!
Kram och ha en fin kväll!

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Malin wiper

11 maj 2011 17:54

Tack! Vi gillar att se oss omkring och njuta och allrahelst sen jag blev utbränd och fick gå på mindfulness. Ja men du det måste vara toppen att ha en stuga och fixa i och sen njuta av naturen. Man gör det man kan och det är ju ingen brådska

Ha en fin kväll
kramar

 
Maya

Maya

11 maj 2011 21:51

Nästan en RÖD tråd genom hela inlägget ;) Fina bilder som vanligt!

Kram!

http://maypel.wordpress.com

Malin wiper

11 maj 2011 22:23

Tack snälla du ;)

kramar

 
Helene

Helene

11 maj 2011 23:18

Vilka fina bilder, tack för att vi får följa med er på era turer! Fia spelet tror jag bli farligt, det är väl tänkt att man ska snapsa sig igenom eller ;o) ...... Tack igen för dom fina nåldynorna och klänningen!!
♥ Helene

http://www.sistersgiftcompany.com

Malin wiper

12 maj 2011 07:16

Kul att du gillar bilderna och följer med på våra turer, det glädjer mig.

Ja du man kan bli rejält påverkad då och förlora hela spelet ;) Varsågod kära du

kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Av Malin wiper - Söndag 14 april 11:45

  Vi hade det toppen i går på Röda Korset där dom hade full fart hela dan. Här ser ni Kelly till höger som är chef och till vänster en av dom anställda. Alla är så kreativa och trevliga. Först får man köpa fikabiljett och det kostar 50 kr/perso...

Av Malin wiper - Lördag 13 april 08:30

    I går behövde jag klippa mig lite och numera går jag hos Forumfrisören och är nöjd varje gång. Jag klippte mig 1,5 cm och lite mer uppklippt (etapper), sen var håret så tjockt så hon tunnade ur lite också. Jag har skrivit om dom förut i och ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Maj 2011 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards