Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 21 december 2010

Röda korsets second hand!

Av Malin wiper - 21 december 2010 19:44

  


Vi åkte iväg till Jönköping i går och lämnade dessa änder med lite frön vid snödrivan. Tyvärr så blev jag dålig i magen så jag måste ha fått i mig nåt jag inte tålde så jag började i går med detta inlägg men fick avbryta och behandla mig med en extra Losec och gick och la mig. Är inte bra än så jag har nog fått en släng av IBS. Har inte haft såna symptom på länge sen jag började med mjölksyretabletterna. Vi är egentligen bortbjudna på kaffe i dag till en familj som Mr T känner genom sitt projekt men jag kan inte gå när magen krånglar så här så vi får fråga om vi kan komma en annan dag.       

  

  

 

Dom har fått massor av nya butiker i centrum bl.a "Lagerhaus" där jag köpte 3 små papperspåsar med prickar på. Dom kostade bara 10:-/st. Såg samma påsar på ett annat ställe och där kostade dom 29:-.

 

       

 

Så här ser påsarna ut och dom finns med många mönster och former. Hade tänkt gå och kolla lite mer på affären men det var så stort och så mycket folk så jag blev yr och måste gå ut därifrån. Spände väl upp nacken...           

 

    

 

På östra sidan om stan känner man snart inte igen sig för det byggs så det knakar. Det röda huset är helt nytt. Dom rev ett helt kvarter.      

 

          

Detta hus är helt nytt också. Förut stod här ett fint stenhus som inrymde bl.a en biograf...  Detta hur är ju jättefint och i trä men det ser lite sterilt ut med många såna på rad.

 

    

Varje gång jag ser detta hus på västra sidan om stan så tänker jag på musicalen "west side story" det är nåt med balkongerna och fönstren.         

 

        

Vi var in på Röda Korsets second hand för att lämna en påse med saker vi rensat ut. Då passade vi på att fika där för det var så länge sen. Vi tog bara varsin smörgåshalva med ost. Pepparkakan bjöd dom på.

 

    

En liten vy över fiket.

 

      

Denna kinesiska urna stod på en hylla och jag undrar om man missat en dyrgrip...  den såg jättefin ut och det stod nåt med flera kinesiska tecken under. 

 

    

När jag ser såna här rödvita löpare och dukar så blir jag nostalgisk för mamma och pappa hade några såna på jularna när vi jag växte upp.

 

   

En liten tavla som minner om sommaren  

 

Nu önskar jag er alla en härlig dan före dan före dopparedan...  

 

 
 
Pisan

Pisan

22 december 2010 08:42

Lagerhaus är en kul affär. Jag köper ofta presentmaterial där, de har även cellofanpåsar som jag brukar köpa, de är kanonbra till allt möjligt. Deras presentpapper och snören är bra också. Och så har de roliga prylar och fina ljus och servetter.
Hoppas nacken är bättre idag. Ha en fin onsdag du och mr T! Kram! ♥

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

Malin wiper

22 december 2010 08:53

Ja du dom hade massor men jag får gå dit igen efter julen. Nacken blev uppspänd p.g av att det var så mycket folk och det tål jag inte jämt numera. Magen är en annan femma och är som en ballong :(

Ha en fin dag och hälsa Mr H du också
kram

 
Sussi

Sussi

22 december 2010 09:29

Vad trist att ni var tvungna att ställa in fikat men vad gör man när man har problem med magen. Hoppas det känns bättre nu?

Lagerhaus har mycket roligt men mycket dyrt med. Ljus och sånt är svindyrt där. Men ibland fyndar man otroligt mycket. Några av mina julklappar jag köpt är från Lagerhaus :)

Ha en supertrevlig dag
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Malin wiper

22 december 2010 12:08

Ja det var trist men helgen är lång. Det känns lite bättre nu. Tack för din omtanke.

Ja du det fanns hur mycket som helst där och som du säger så var en del saker för dyra

Ha en fin onsdag
kram

 
Ingen bild

Kerstin

22 december 2010 10:07

Får önska dig detsamma, samt att du kryar på dig. Du måste ju vara pigg när tomten kommer.

Kram Kerstin

Malin wiper

22 december 2010 12:07

Jag mår bättre redan men magen är känslig så det är bäst att låta den vila lite. Till oss kommer ingen tomte ;) för vi är två tomtar själva ;0))

Ha en fin dag med familjen
kramar

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

22 december 2010 11:09

De där stjärnteckentavlorna har jag tittat på många gånger. Har för mig att de finns både på Gallerix och Tiimari om den butiken finns kvar i jkpg.
Härligt att se lite bilder från stan, det är längesedan jag var där inne.
Hoppas att ni får en bra onsdag. Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

22 december 2010 12:05

Jag tycker också att jag sett dom nånstans. Ja du det har förändrats en del

Ha en fin onsdag själv
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 29 mars 10:15

    När vi skjutsade hem min son i  tisdags eftermiddag så passade vi även på att gå in på Mel's Garage i Enköping där min son bor. Dom har otroligt god glass där från Rättviks Glass.    Klicka här för att se när vi var till Mel's Garage 7 m...

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards