Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 16 oktober 2010

Konfekthörnan Vaggeryd!

Av Malin wiper - 16 oktober 2010 13:28

  

 

Det var lite pudersnö på bron när vi gick ut och väldigt halt. Fast det är helt underbart ute och man bara njuter. Jag är bättre i nacken men måste vara försiktig så jag gör allt i omgångar.

 

       

 

På vår spelbutik "Konfekthörnan" bjöd dom på kaffe och hembakat bröd i dag och vid bordet står mannen till en av ägarna. Tack för att du ville vara med på bild...  Folk satt och drack kaffe och njöt av det fina brödet. Tyvärr kunde inte vi låta oss bjudas eftersom vi inte äter kaffebröd just nu. Vi har börjat på ny kula igen...  . Det var fullsatt därinne och det är så kul att se att folk gynnar sina egna affärer i samhället. Vi har ju idel toppenställen så vi har en himla tur.  

 

   

En närbild på godsakerna. Rulltårta och muffins.  

 

  

Eftersom det är smörgås som gäller för oss så gick vi in på Ritz konditori. Där delade vi på en varm Panini. Den smakade underbart gott. 

 

         

 

Jag såg Skavlan i går och måste säga att varje gång Leif GW Persson blivit intervjuad så får man verkligen skratta. Han har sån humor utan att veta om det...  Han är lite rörande i sin bufflighet och en mjuk sida lyser ofta fram numera. Han är verkligen speciell och det skall bli kul att se hans nya kommande tv program "Veckans brott". Han är född 1945 i Oscars församling i Stockholm och är Svensk kriminolog och författare.  

 

  

 

Klicka här för att se programmet på svt play 

             

 

Den här låten "The long & winding road" har jag bara hört med The Beatles förut men här sjunger Chris de Burgh låten. Hörde den på WWR i dag. Klicka här för att komma in på Chris de Burghs hemsida     

 

 

  

 
 
Helene

Helene

16 oktober 2010 17:14

Go & glad lördag på dig!! Visst ska man gynna dom lokala företagen och det är ju inte helt fel att dom bjuder på fika! Vaknade till ett grått och disigt väder här, tycker att det är skönt....ibland kan man få för mycket sol, ha ha!! Nu ska vi äta frulle och sen blir det ett par timmars körning till Bakersfield och titta på Drag racing, ska bara bli så kul!!
Ha trevlig lördag kväll!!
♥ Helene

http://sistersgiftcompany.blogspot.com

Malin wiper

16 oktober 2010 17:55

Detsamma önskar jag dig ;). Är företagen så bra som här så vill man gärna gynna så mycket som möjligt. Vad kul det låter att ni skall till Bakersfield och kolla på Drag racing. Då har ni nåt kul att se fram emot.

Ha det toppen kära du

kramar

 
Ann-Louise

Ann-Louise

16 oktober 2010 17:22

Men har ni redan snö? Vaggeryd, visst är det Småland? Här har jag inte sett någon snö än, men burr vad kallt det är!

http://trindalisa.blogg.se

Malin wiper

16 oktober 2010 17:51

Hej! kul att du tittade in ;)Vi brukar inte ha så mycket snö på vintrarna men förra året slogs rekord och det kändes som man bodde i Norrland igen. Förra året den här tiden så var det fullt med snö här men före det så hade vi många snöfria år.

Ha en fin kväll

 
Ingen bild

Systern

16 oktober 2010 18:13

Men hu så hemskt! Har du blivit förhäxad ;-) Trodde först att det blixtrade framför mina ögon men sen såg jag att det var en animering. Du har en liten häxa i dig förstår jag :-)
Ha en skön lördagskväll!
kram fr Mara

Malin wiper

16 oktober 2010 19:06

Jag är en tvättäkta häxa :)) men just nu är det för kallt att flyga så jag väntar till påsken. Hittade en rolig monteringssajt ;)

Kul att du tittade in syrran ;)

Ha en fin lördagskväll själv och hälsa Mr K

kramar

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

17 oktober 2010 08:17

Åh snö! Jag känner redan hur det börjar spritta i kroppen, här har jag gått och längtat efter snö ett tag redan :) Nejdå ingen snö på taken än :(
GW gillade jag starkt i efterlyst. Tycker att det är så himla tråkigt att han slutade där.
Mycket läckerheter du visar upp som vanligt. Vad snällt av konfekthörnan att bjuda på både kaffe och fikabröd (även om inte ni tog). Härlig blandning i inlägget :)
Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

17 oktober 2010 09:15

Vad kul att du gillar GW också. Tyvärr så har vi inte den kanalen som efterlyst var på. Ja du det är underbart med snö som blivit bristvara utom i fjol ;)

Ja det var en fin gest att dom bjöd på kaffe och hembakt. Samhället sjuder av liv. Tack för dina gulliga och snälla ord kära du.

Ha en jättefin söndag
varm kram

 
Sussi

Sussi

17 oktober 2010 10:16

Ni är duktiga som lyckades stå emot gratis fikabröd. Vette katten om jag skulle ha gjort det. Just nu skulle jag inte det i alla fall. Nu har jag ramlat ifrån den nyttiga vägen totalt! :(
Smörgåsen ni åt såg jättegod ut..
Usch.. Vi hade lika vitt när vi vaknade i går morse. Nu känns det som om det är vinter redan..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

Malin wiper

17 oktober 2010 10:57

Det är inte lätt och jag ropar inte hej än för jag skall kanske gå på stick-Café och där finns nog kaffebröd ;)

Jag har också en period ramlat från den instakade bantningsvägen men försöker nu komma igång igen. Här är det inte vitt längre.

Ha en fin söndag
kram

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Av Malin wiper - Söndag 14 april 11:45

  Vi hade det toppen i går på Röda Korset där dom hade full fart hela dan. Här ser ni Kelly till höger som är chef och till vänster en av dom anställda. Alla är så kreativa och trevliga. Först får man köpa fikabiljett och det kostar 50 kr/perso...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards