Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 25 september 2010

Jönköpings höstmarknad!

Av Malin wiper - 25 september 2010 16:39

           


Jag hinner inte skriva om allt vi gjorde på höstmarknaden i dag utan får dela upp det lite. Det regnade för fullt när vi anlände men sen lugnade det ner sig. I går kväll var det rena skyfallet och det blixtrade för fullt så jag fick stänga datan ett tag.

 

  

 

Vi åkte först till östra sidan där dom har ett lite större torg och där spelade ett rock/popband som heter "Rememberz". Dom bestod av lite äldre män som spelade musik från 50-60 talet. Gruppen kommer från Östergötland. Dom både sjöng och spelade rätt bra så vi stod kvar en stund. Det var fullpackat med folk överallt.

 

  

 

   

Nån hade lagt sin bastuba nedanför scenen så man förstod att en musikkår skulle spela också så småningom. 


 

   

Här är nu Norrahammars Musikkår uppställda för en liten konsert. Dom spelade även ett stycke ur "Star wars".  

 

             

Jag missade drillflickorna som jag fotat en stund tidigare. 

 

   

Här är dom nya husen som ligger nedanför affärsgatan och har på andra sidan om byggnaden utsikt över vattnet. I husen finns restaurang, café, inredning, kläder mm.

 

            

Jag tog ett foto på min man när han stod inne i provhytten på klädbutiken "Lagos"...   Han provade ett par byxor som var nedsatta från 400:- till 99:- men det var fel form för hans kropp.

 

       

På "Salongen" där jag köpte mitt i.d löspuder häromdan hade dom extrapris på massor av smink så jag köpte en lila ögonskugga som passar till mina gröna ögon. Nu kan jag kanske börja sminka mig igen. Min hud har redan blivit lite bättre av det nya pudret. Ögonskuggan som annars kostar flera hundra var nedsatt till 99:- och räcker jättelänge. Vill man ha den lite mer färgmättad så får man blanda lite av skuggan med vatten.

 

   

 

Jag letade skor som en galning på rea men det var inga som jag kunde gå i och skall man ha ett par Ecco så kostar dom minst 1000:-. Innan vi åkte hem så tog vi en sväng till OBS och där hittade jag dessa skor för 499:- med en lagomt hög klack. Dom satt skönast av alla jag provat på stan. Dom är lite vida i skaftet men då skaver dom inte mot min känsliga hud. Jag kan inte ha högre klackar än så här eftersom jag har så ont i kroppen och även har ett trasigt knä som förstörde min höft. Jag hoppas jag får mitt knä opererat så småningom så inte min andra höft blir snedbelastad. Det skall bli spännande att se hur det går för mig att gå i dessa skor i kväll...  Jag har inte haft skor med klackar på flera år. Dessa är inte så pråliga utan lite klassiskt enkla och det är min stil som jag passar bäst i.

 

           

 

Såna här hade jag också kunnat tänka mig för kilklack är både snyggt och bekvämare. Fortsättning följer senare...... Tyvärr så kan jag inte få in nån musik i bloggen just nu för det har börjat krångla igen och det står bara och laddar. Jag är så less nu att jag snart slänger ut datan genom fönstret...  En stund går det jättesnabbt men sen sackar det ner igen och man lessnar.

 

Ha en fin kväll och sköt om er...  

 

 
 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

26 september 2010 08:06

Åh vad mysigt med höstmarknad. Undra om det finns någon bra häromkring, det ska jag undersöka. Vilka bra fynd du fick tag på också. Hoppas att ni får ordning på nätet snart, man kan ju bli frustrerad för mindre.
Sedan appropå ditt smyckeskrin där hemma med halsbandet med rosetten, den är nog megamodern just nu, igår såg jag Kattis Ahlström ha på sig ett sådant på Dansfeber eller vad det heter. Jag kunde inte låta bli att le för mig själv eftersom jag visste att du hade ett sådant också.
Hoppas att du och Mr T får en bra söndag. Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

Malin wiper

26 september 2010 09:04

Ja det var härligt och behagligt att gå omkring där på marknaden. Vad häftigt att smycket är modernt och att Kattis hade på sig nåt liknande, så träffande ;) då är 80-talet inne nu.

Tack snälla du det skall vi ha. Hoppas du och din man får en jättebra dag också
kram

 
Monica

Monica

26 september 2010 09:20

Jättesnygga skor du har hittat, köpte nästan likadana i våras på rea och de är supersköna att gå i, för jag kan inte heller ha för höga klackar.
Vilken rolig bild du tog på gubben i provhytten, han ser alltid glad ut:))
Kul du hittade en ögonskögga också, hoppas du tål den:)
Fy, vilken otur ni har med bredbandet, kanske dags att byta bolag? :)

Ha en härlig söndag!
Kram*

http://www.blackpearl.bloggplatsen.se

Malin wiper

26 september 2010 09:43

Kul att du gillar skorna och har nästan likadana. Det gick jättebra att gå i dom i går. Ja du gubben blev tagen på bar gärning ;) Jag tålde allt smink i går. Det är inte så lätt att byta bolag.

Ha en härlig söndag själv
kramar

 
helga

helga

26 september 2010 09:30

Vad kul med lite extra festliheter på stan. Fina stövletter hittade du också!

Jag är i Kiruna och njuter av solen här...

http://www.helga1.bloggplatsen.se

Malin wiper

26 september 2010 09:40

Ja det var en härlig dag i går. Kul att du gillar stövlarna. Vad härligt att vara så långt uppe i norr.

Ha en fin dag
kramar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards