Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 11 augusti 2010

Många bollar i luften!

Av Malin wiper - 11 augusti 2010 07:50

                                    


Jag lånade denna animerade bild av Vicke, han har sån fantasi i sina animeringar. Tänk när man kunde ha så många bollar i luften.  Jag hade förr en förmåga att göra flera saker samtidigt och fick mycket gjort på mina arbeten. Nu är det en sak åt  gången som gäller,  det var svårt att vänja sig med i början. Fast samtidigt så har jag lugnat ner mig och är inte så uppe i varv som förut.

 

          

   

 

När jag kollar videoklipp på mig själv från före utbrändheten så blir jag alldeles snurrig...   och det liknar mest dom gamla stumfilmerna där allt går jättefort. Jag pratar inte lika fort som förr heller så mitt liv har verkligen blivit förändrat. Det har varit många års arbete med mig själv än om jag inte lidit förr av min personlighet utan blivit hög av stress och har mått bra av mitt tempo. Det värsta var ju att man inte var försiktig med sig själv utan behandlade kroppen som ett gummiband. Tänk att denna bild kan få mig att tänka på allt detta...  Hade tänkt skriva om nåt helt annat... .   

 

   

 

I går blev vi så sugna på att gå till Ritz konditori så vi tog oss varsin skinksmörgås och kaffe, satt och njöt där ett tag. Numera gäller det locket av för smörgåsar som nästan alltid säljs dubbla...  Att utesluta ost och ta bort locket gör mycket för kaloriintaget. Nu har vi gått på viktminskning i 20 dagar och jag får ha svångrem i mina sommarbyxor. I går kunde jag ha en turkos jumper som jag inte kunde ha i början på sommaren så det känns att det går sakta men säkert framåt. Nu har jag inte samma sug längre efter sötsaker.

 

    

Jag kan fota läckerheter utan problem och jag tyckte att roserna och bladen på denna tårtan var så fint.

 

     

Detta stod bredvid kassan hos Ritz och piggade upp oss kunder...     

 

 

 

           

 

För dom som älskar Star Warsfilmerna så finns det en star wars kaffemugg för 120:-. Min son älskar dom filmerna och jag funderar på att köpa en sån till hans samling. Klicka här för att komma in på den sidan. Jag är ute efter ett tyg med Star Warsmotiv så om nån dyker på nåt sånt när ni är ute och handlar så kan ni väl ropa till?. 

 

 

            

Jag fotade lite blommor nere i samhället och jag fattar inte vad det svarta smala långa stråväxten är för nåt?. Den såg rätt läcker ut bland dom gula blommorna.

    

 

   Nu önskar jag er alla en toppendag vad ni än skall hitta på...     

 
 
Pisan

Pisan

11 augusti 2010 08:50

Önskar dig detsamma vännen! KRAM!

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
Helga

Helga

11 augusti 2010 10:11

Jag blev också lite stressad av att titta på dina gubbar som skuttar omkring ;)

Kul att du märker av att du tänker på vad du äter. Jag tycker också det är kul. Jag kan ha en uniformsväst i år som jag inte haft på två år.

http://helga1.bloggplatsen.se

 
Helga

Helga

11 augusti 2010 10:14

Det är något konstigt med kommentarerna - jag skrev en nyss som försvann??

Jag är också glad för att det fungerar att hålla igen. I år kan jag ha en uniformsväst som jag inte haft på två somrar.

Gubbarna i inlägget stressar upp mig också så jag förstår att du skrev om stress ;)

http://helga1.bloggplatsen.se

 
Sussi

Sussi

11 augusti 2010 10:18

Vad skönt att du har hittat en balans i din tillvaro nu. Du vet vad du kan och inte kan göra. Trist dock att du varit tvungen att genomgå förändringen..

Vad duktiga ni är nu. Kul att det ger resultat. Min diet har strandat lite. Jag måste ta tag i den igen. Det är lite för lätt att komma ifrån den :(

Fina blommor men tyvärr så kan inte jag hjälpa dig med vad dom heter..

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
wiper

wiper

11 augusti 2010 11:55

Pisan: Ha en fin dag
varm kram

Helga: Ja du dom gubbarna stressar upp mig också ;) Vad kul att du kan ha en uniformsväst igen. Tråkigt att det är nåt fel när man kommenterar, men nu har jag fått två kommentarer så det har ordnat sig

Ha en fin dag
kram

Sussie: Ja du det är skönt att jag kan låta bli att stressa lika mycket som förr men jag jobbar ju inte heller längre. Det är inte lätt dom första veckorna men nu blir jag fortare mätt när jag äter. Det är inte så lätt att veta vad dessa är för blommor.

Ha en fin dag
kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Petra

Petra

12 augusti 2010 12:48

Oj,oj känner igen mej där ..Just nu går mitt liv i en hastighet som jag inte själv hänger med i!!!
Kroppen har börjat gå i strejk och minnet är dåligt!! Jag ska försöka trycka på paus knappen i september och inte jobba så mycket då!!

http://petrano1.bloggspace.se

 
Monica

Monica

12 augusti 2010 18:42

Härligt när man kommer i kläder som varit för små:) Gratulerar till viktminskningen, du har varit jätteduktig för jag vet hur svårt det är att gå ner i vikt och kunna avstå från så mycket.
Den rosa blomman i krukan påminner om flitiga Lisa, men är inte heller så bra på blommor.
Ha en fin kväll! Kram*

http://www.blackpearl.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

12 augusti 2010 19:33

Petra: Det låter inte så bra och då är det dags att dra i handbromsen. Det är typiska tecken när minnet och koncentrationen påverkas. Förståndigt av dig att försöka trycka på pausknappen för låt det inte gå för långt som jag gjorde. Jag har bestående skador. Var rädd om dig vännen.

Ha en fin kväll
kram

Monica: Ja du det känns härligt och nytt för jag har inte varit smal på minst 8 år. Det var hemskt i början men nu börjar det lätta lite men i dag fick jag lite spader så jag har ätit lite popcorn. Det är nog en flitiga Lisa när du nämner det.

Ha en fin kväll själv
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Av Malin wiper - Måndag 15 april 15:15

    Efter all musikunderhållning i lördags på Röda Korset så var det dags för dans. Det är en tjejdansgrupp från Fryx dance company. Dom väldigt duktiga, smidiga och hade en väldigt bra rytm och enérgi. Dom går på Fryxellska skolan          ...

Av Malin wiper - Söndag 14 april 11:45

  Vi hade det toppen i går på Röda Korset där dom hade full fart hela dan. Här ser ni Kelly till höger som är chef och till vänster en av dom anställda. Alla är så kreativa och trevliga. Först får man köpa fikabiljett och det kostar 50 kr/perso...

Av Malin wiper - Lördag 13 april 08:30

    I går behövde jag klippa mig lite och numera går jag hos Forumfrisören och är nöjd varje gång. Jag klippte mig 1,5 cm och lite mer uppklippt (etapper), sen var håret så tjockt så hon tunnade ur lite också. Jag har skrivit om dom förut i och ...

Av Malin wiper - Fredag 12 april 07:15

    I går 14.00 hade vi bjutit upp vår granne A-B på kaffe. Vi bjöd på Slåihop kaka med grädde och hallon på sidan om, morotskaka och hallongrottor. Vi hade jättetrevligt och vi har hur mycket som helst att prata om så det flyter verkligen på.   ...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards