Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 20 juli 2010

Timjan Restaurang Café Örtagård sista avsnittet...

Av Malin wiper - 20 juli 2010 16:59

  


Jag har hunnit se några filmer medas jag varit inne och inte ansträngt mig nåt. Min man kom tillbaka från Jönköping i oförättat ärende. Han åkte omkring för att kolla om det fanns några högre regissörsstolar för utomhusbruk på nåt annat ställe men allt verkade vara slutsålt. Synd att dom som Annelie tipsade om var så låga.        

 

   

I glashuset hade dom två jättefina stolar i nåt slags rotting men dom var nog inte till salu och är kanske inte så praktiska att ha med sig i bilen men fina är dom. 

                   

 

   

Här en liten bild bakom restaurangen på den ena örtagården.    

 

  

 

På baksidan om glashuset finns en restaurangdel som även serverar vin och jag tror att dom har vinprovning där också. Det är nog slutna sällskap som hyr där för konferanser och fester.                  

 

  

 

Här lite andra trädgårdsskulpturer i form av två skalbaggar.

 

       

 

  

 

En dal av bänkarna som står i parken har väldigt fantasifulla ryggstöd i gjutjärn. Här är bara en del av en bänk men det finns otaliga mönster.       

 

       

 

Träbackar från glashuset.

 

   

 

     

 

    

 

  

 

Jag har mycket mer bilder men nu tog det stopp...      Nu önskar jag er alla en fin kväll. I morgon blir det inga blommor och blader utan lite recention av några filmer jag sett.

 


Ett gammalt stycke som heter "Humlans flykt". Han som spelar i klippet heter Luis Moreno. Klicka här för att gå in på hans hemsida 


    


Klicka här för att kolla vart jag hittat denna bild    

 

 
 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

21 juli 2010 00:11

Jag hade tänkt gå igenom din blogg innan jag la mig för att sova men känner nu att jag inte orkar hålla ögonen öppna. Ledsen för det men kikar in imorgon fm och kommenterar. Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

 
wiper

wiper

21 juli 2010 07:57

Sanna: Ingen fara på taket ;) sen är det lite mycket att smälta så jag skall försöka göra lite kortare inlägg. Jag skulle själv bli snurrig om jag måst gå in och läsa min egen blogg :D. Du är så välkommen tillbaka goa du.

Ha en jättefin dag
varm solig kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Annelie

Annelie

21 juli 2010 08:53


Nääee.. va SYND att stolarna var för låga..
Å när du säger det,, så är de nog ganska så låga.
Såå långt tänkte ju inte jag när jag rekomenderade de.
Än så länge har jag inte haft några problem att komma upp ur de,, men det mista onda jag får så blir jag nog fast i stolen.. *L*
Jag vet i alla fall att jag fick sitta på två kuddar när vi hade med de ut till svärföräldrarna i deras husavagn o vi skulle äta.
Jag hade bordet nästan till hakan.. då fick det bli två kuddar att sitta på.. :o))

Ha det ljuvligt i vår älskade sommarvärme.. // Kram Annelie

http://minegen65.blogspot.com

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

21 juli 2010 13:01

Det var verkligen mycket så jag är tacksam att det blev fyra inlägg. Samtidigt så var det jättekul att "följa med" er på resan och se allt fint. Svårt att få med så mycket i små inlägg. Jag tyckte det var härliga inlägg :) Tack för alla söta kommentarer på min blogg igår.

Skalbaggarna såg så verkliga ut att jag var tvungen att titta på dem flera gånger. De där träbackarna skulle jag kunna tänka mig, så fina! Så där är ju också krukorna som jag skulle kunna tänka mig. lite tråkigt att de var i trä dock. Skottkärran är ju otroligt fin, tänk vad man kan hitta på mycket.

Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

 
wiper

wiper

22 juli 2010 10:08

Annelie: Ja det var jättesynd. Jag har ju en ny höftled så jag får vara lite försiktig. Sen för övervikten att jag har sämre rörlighet. Roligt skrivet på slutet ;)

Ha det ljuvligt själv i värmen
kramar

Sanna: Ja du det ser mycket ut när man skriver om saker men att gå igenom där är så rogivande och lugnande för själen. Då får jag tacka själv för dina gulliga kommentarer. Skalbaggarna såg verkligen äkta ut. Ja du det var så många fina saker att köpa men vi köpte inget ändå ;)

Ha en fin dag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Lördag 16 mars 14:30

     I dag har vi riktigt kraftigt regnväder så vi tog bussen ner till centrum. Vi har både handlat och kollat upp lite saker. Det var jättelite folk i farten och det brukade det inte vara på helger.      Vi tog oss en fika på Direkten in...

Av Malin wiper - Fredag 15 mars 09:30

  Jag såg en Björktrast häromdan som jag  zoomade in från långt håll     Här har den vänt sig om           Snowy White med Birds Of Paradise. Snowy White har spelat med både Pink Floyd och Thin Lizzy     En annan Björktrast ...

Av Malin wiper - Torsdag 14 mars 10:00

                   Nu öppnar jag ridån för dagen med hopp om att den skall bli som ett varmt kärleksfullt skådespel   Röda Korset i Västerås har modevisning 13 april 13.00-16.00. Det blir både dam, herr och barnkläder som visas. Dessutom har...

Av Malin wiper - Onsdag 13 mars 08:30

  När man fotar mycket så ser man sig mer omkring och jag såg denna skulptur inne på en innegård i ett bostadsområde lite utanför centrum. Skulpturen heter Holger och är skapad av Konstnären Sture Collin                                  St...

Av Malin wiper - Tisdag 12 mars 10:15

 Nationalmuseum Jag såg att Kermikern Lisa Larson har dött och det i en ålder av 92 år. Lisa Larson var en svensk keramiker, hon blev känd för sina många figurer föreställande djur och människor. Återkommande teman i hennes verk var systerskap, mod...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards