Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 14 juli 2010

Fia-Lotta!

Av Malin wiper - 14 juli 2010 09:27

  


Detta är Fia-Lotta min syster och svågers hund. Tyvärr till allas vår sorg har hon fått lämna jordelivet. Hon har funnits hos oss alla i 12 år och jag är så ledsen för syrran och svågerns skull. Vi är också ledsna och kan nog inte fatta detta förräns vi åker till syrran nästa gång. Det kommer att bli så tomt och nu börjar jag gråta för jag älskade verkligen den hunden och hon har gjort att jag inte är rädd för hundar längre. Jag kan inte glömma sista gången vi var där och hon la sitt huvud på snedden på mitt knä...(snyft!) det var en sån ynnest. Syrran och svågern har varit så bra med sina djur så dom har inte kunnat ha det bättre. En sån stor hund som Fia-Lotta brukar leva ca 10 år så vi är glada att ha fått ha henne bland oss ytterligare några år.  

 

    

Hon var så fin och kärleksfull och hade lite lekfullhet i sig även när hon blev gammal. Det var så härligt när hon kom utspringande när vi kom dit och man kände sig så välkommen och fick vara delaktig och det känns bra när vi själva inte kan ha djur. 

 

         

 

Jag kom ihåg när dom skaffade hunden och man fick vara med ända sen hon var liten valp, så söt hon var... Hon kommer alltid att finnas kvar i mitt minne precis som deras förra katter Blixten och Sippan.

 

  

 

Min man och jag hoppas du har det bra i din hundhimmel. Vi glömmer dig aldrig och tycker så mycket om dig.

 

        

 
 
Lisa

Lisa

14 juli 2010 12:01

såå himmelens sorgligt så därför blev jag tvungen att skrolla ner först och läsa nåt annat,,Jag vet allt för väl hur det känns att mista ett kärt djur så jag lider verkligen med er alla..
ända positiva är väl som du beskriver att hon fick bli så pass som 12år och att hon fick ge er kärlek o glädje i alla dom åren,,Isch måste sluta skriva jag med nu för är så känslig så nu kommer tårarna på mej med,,
styrkekramar till Matte o husse och din Familj Malin..

http://dagslandan.bloggagratis.se

 
wiper

wiper

14 juli 2010 17:06

Lisa: Ja du det är så tråkigt och jag har gråtit för det känns så hemskt att inte få träffa FL nåt mera. Ja du är ju en riktig djurvän med många djur så du förstår hur det känns. Tack för dina styrkekramar dom kommer väl till pass gulliga du.

Varma kramar till dig

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Annelie

Annelie

14 juli 2010 18:02


Fyyy.. jag sitter oxå här med tårarna i ögonen.
Direkt kommer ju minnen på vår hund som fick somna in för 1 år 4 månader sedan.. *torkar tår*
Jag saknar henne sååå fruktansävrt mycké.. tittar ofta på bilderna vi har i hallen och pratar med henne.

Underbart med djur, speciellt hundar... men fruktansvärt jobbigt när de ska bort.

Men, gött i alla fall att hon fick bli hela 12 år.. :o))
Vad var det för ras..??

Söt var hon i alla fall..

Ha det bäst kära du.. // Kram Annelie

http://minegen65.blogspot.com

 
Monica

Monica

14 juli 2010 21:12

Vad tråkigt att hon inte finns mer, förstår att saknaden är stor.
Fia-Lotta såg ut att vara en så snäll och go´vovve...
Hoppas hon får det bra...
Kram*

http://www.blackpearl.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

14 juli 2010 22:35

Annelie: Ja då vet du verkligen hur det känns. Tack för din omtanke. Förstår så väl att du saknar din hund man blir så fäst vid dom. Ja hon fick i alla fall ett långt och bra liv.

Ha det bäst själv gulliga du
kramar

Monica: Ja det är jättetråkigt. Ja du hon var en sån snäll hund och så kärleksfull. Hon får det säkert bra i sin himmel. Tack för omtanken gulliga du
kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

15 juli 2010 00:58

Redan när du berättade om FL i mailet så kom tårarna. Det är så fruktansvärt att mista en hund, de är ju faktiskt familjemedlemmar. Det finns egentligen inte mycket till tröst men jag lider verkligen med er. FL var en väldigt vacker dam och man ska komma ihåg alla roliga och mysiga minnen (som du faktiskt skriver om här). Jag önskar det fanns något man kunde säga eller göra.

Ang klipp på bloggen så (iaf på min blogg) kan jag ladda upp precis som med bilder. Jag behöver inte längre lägga ut dem på Youtube och sedan in på bloggen.

Stor kram till er.

http://cdwoman.blogspot.com

 
wiper

wiper

15 juli 2010 09:40

Sanna: Som du säger så finns det ingen tröst och djuren blir familjemedlemmar. Förstår att du som är sån djurvän och även själv har flera djur kan leva dig in i detta. Ja du FL var en underbar hund och jag känner verkligen med min syster och svåger. Tack för din omtanke kära du

Jag menar om man gör egna små filmsnuttar så måste man ju lägga in dom först på Youtube. Eller har du tagit andra klipp på Youtube som handlar om räkor och andra fiskar, akvarium mm.?

Stor kram till dig också och ha en fin dag

http://wiper.bloggplatsen.se

 
≈Sanna≈

≈Sanna≈

15 juli 2010 10:30

Som du kanske ser när du tittar på en av mina videor så finns ingen youtubelogga eller något. Jag brukar säga till om jag tar något från nätet vilket jag helst inte gör då jag vill ha mitt eget material. Det är mina räkor och min hund som är på filmerna och även akvariena. Långt tillbaka har jag nog ett som jag lånat på YT men det har jag skrivit också.

Just nu laddar jag ur kameran, går in på bloggen och laddar upp filmen direkt från datorn utan att gå in på YT. Jag har en liten ikon precis som när man ska ladda upp bild fast då för just film som inte ligger på nätet.
Kram!

http://cdwoman.blogspot.com

 
-Nena-

-Nena-

16 juli 2010 23:56

Så ledsamt.
Det är jobbigt när en familjemedlem, som hunden är lämnar jordelivet.
Vet tyvärr allt för väl hur det känns =(
Jag hoppas att FL får det bra i hundhimlen.
Kram!

http://nena.bloggagratis.se

 
wiper

wiper

17 juli 2010 07:49

-Nena- Ja det är det verkligen. Ser att du upplevt samma sak så då vet du hur det känns. Vad kul att se dig vännen. Jag tror att FL får det bra i hundhimmelen.

Ha en fin dag
kramar

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 25 april 09:15

  I tisdags så fotade jag några ringduvor igen och jag gillar verkligen fåglar för dom livar upp vår miljö och vi har nåt vackert att titta på. När jag stöter på fåglar på trottoarer så brukar jag prata med dom i en låg vänlig ton. Då stannar d...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 15:45

                    Lasse Åberg & Lazy Joe Lasse Åberg kommer till Kvarteret Igor fredag 26 april 17.00. Klicka här för att läsa om detta i Västerås Tidning. Vi hade ingen aning om detta men blev varse när vi besökte Kvarteret Igor i förmiddags ...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 07:45

  Jag har sett serien UFO mysteriet på tv4 play. Det var min son som tipsade mig om denna serie. Felix har även med sig ufologen Clas Svahn                                             Det är Felix Herngren som gett sig ut på en svindlande ...

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards