Öppen Ridå

Alla inlägg under maj 2010

Av Malin wiper - 17 maj 2010 08:14

Den här sångerskan är just nu Norges starkast lysande stjärna. Hon gör smärtsam vacker musik i samma tradition som Svenska Anna Ternheim, men med en mer experimentell twist. Jag läste om henne i tidningen Cattis & Co.

Hon föddes 1986 i Haugesund, Norge. Är en singer-songwriter. Dessutom är hon dotterdotter till språkforskaren Kjell Aartun. Hon bor för närvarande i Oslo.

 

            

 

Klicka här för att komma in på hennes hemsida

 



  


Believe it or not this is a piano ... a $100,000 Schimmel Pegasus Piano. Go figure.

 

Klicka här för att komma in på hemsidan där dom säljer dessa pianon.

Av Malin wiper - 17 maj 2010 07:36

           


Jag har inte sovit så bra men kunde ändå inte ligga kvar för nu måste jag ta tag i detta med mindfullness promenaderna igen och då måste dom göras varje dag i 8 veckor för att få full effekt. Så här vill jag verkligen inte känna mig. Min man har åkt iväg till Jönköping för att hämta en mindre folkwagnsbuss. Hans grupp skall på studiebesök till växjö. Dom är 12 st i detta projekt.  


  


Nu har Mr T hämtat folkwagnsbussen och här står den utanför vårt staket. Han hämtar upp dom andra sen. Han tycker att bilen var jätterolig att köra men skall inte köra själv utan det gör en annan kille i gruppen.

 

Klicka här för att gå in på Arabymackens hemsida. Det är dit dom skall åka på studiebesök. Min man skall få göra ett gästinlägg när han har tid och berätta om dessa sociala projekt som rönt sån framgång. 

 

Nu är det dags att gå in i duschen innan det är för sent och jag blir för trött. Promenaderna i detta mindfullness måste pågå minst 30 minuter varje gång för att man skall få full effekt.     


 

Nu önskar jag er alla en skön och omväxlande dag...     

Av Malin wiper - 16 maj 2010 16:48

                

 

Klicka här för att läsa om en kopparpyramid som finns i Småland och vi har tänkt åka dit och kolla nån gång framöver.

 

        

Så här ser pyramiden ut.

 

Klicka här för att få mer information om denna sevärdhet som ligger i Aneby kommun. Sidan heter Stjärneborgs Museum & Pyramid.

 

                 

 

 

 


Detta var en långkörare när jag var ung...    

 

Downliners Sect, brittiskt R&B-band, som kom ut med sin första skiva, samma år som gruppen bildades, 1963 Cadillac och Roll Over Beethoven, men det var först 1964 de fick sin första stora hit me Little Egypt. Gruppen bestod då av Don Craine, Keith Grant (bas), Johnny Sutton (trummor), Ray Sone och Terry Gibson (gitarr.

 


Av Malin wiper - 16 maj 2010 14:31

  

 

Klicka härför att komma in på sidan där jag hittade dessa märkliga skor. När ni kommer in på bloggen där skorna finns så scrolla ner en bit. Där finns en länk att klicka på så kommer man in på företaget som säljer dessa.

 

Nu har jag väl ändå snöat in på fötter...         

 

Klicka härför att komma in på Katie Meluas hemsida.


                  

Av Malin wiper - 16 maj 2010 13:54

  


Det känns lite bättre nu när jag har en liten spadag med återhämtning. Tyvärr så har jag inte kommit ur morgonrocken men det får man leva med. Tur ändå att det inte är strålande solsken utan en sån där grå dag. Önskar bara att jag hade ett badkar att sjunka ner i och bara slappna av. Min samtalskontakt sa att dom har kommit underfund om att även duscha varmt är välgörande om man bara ger sig tid att stanna kvar inne i duschen en bra stund. Fast det är nog inte så bra för vattenåtgångens skull.  

  

               

 

Jag har ett litet tips som är miljövänligt. Molkosan är mjölksyrad ostvassla. Den går både att användas invärtes och utvärtes. Jag fick reda på detta när jag var på Zoonterapikurs för några år sedan. Har man lite sköra tånaglar och början på nagelsvamp så är detta ett bra alternativ att behandla med innan det går för långt för då måste man ta till ett tyngre artelleri från Apoteket.

 

                              

 

Häll upp lite av vätskan i korken och använd en tops som doppas i. Stryk vätskan med topsen över hela naglarna och lite utanför. Detta skall man upprepa varje dag tills det gett resultat. Jag har testat detta några gånger och det har motverkat sköra tånaglar och nagelsvamp för mig.

 

  

 

Molkosan finns att köpa på alla matvaruaffärer.  

 

  

 

Hittade denna bild på en blogg här Tyckte bara det såg så vansinnigt ut.

 

 

Av Malin wiper - 16 maj 2010 10:27

        

 

Här sjunger Lorrie Morgan med dom Sverigeaktuella The Beach Boys.

Tyvärr finns det bara en orginalmedlem kvar i bandet och det är: Mike Lovesom är deras kusin.                

 

Klicka här för att komma in på Lorrie Morgans hemsida.

 

           

 

Klicka här för att komma in på The Beach Boys hemsida. Dom har en spelning på G & B Arena i Målilla 3/7. Arenan ligger ett stenkast från platsen där anfäder till bandmelemmarna Mike Love och Brian Wilson bodde innan dom utvandrade till USA 1885.

 


           

Av Malin wiper - 16 maj 2010 10:14

  

 

Nu är det dags för mitt fotbad och detta är min fotbalja som är i plast och den funkar bra och är rätt stor. Jag skall lyssna på avslappnings cd:n jag köpte på loppis medans jag tar mitt fotbad och försöker vara i nuet. Jag hade ett sånt där elektriskt fotbad förut men mina fötter tålde inte vibrationerna.

 

            

 

Klicka här för att gå in på en sida där mitt fotbad och fotkräm finns. Det heter ccs.

 

Just nu använder jag detta uppmjukande stensalt i mitt fotbad. Vill man ha ett naturligare alternativ som man kan röra ihop själv så gå gärna in på en blogg som jag länkat till som heter Fridas blogg. Hon ger tips om allt möjligt vad gäller hud, hår och annat. 

 

                   

 

Av Malin wiper - 16 maj 2010 09:22

  


Det är en varm men solfri morgon med lite regntunga skyar. Det har inte blivit nåt gjort hemma så nu är det dags att försöka komma upp ur dvalan. Har förberett för ett välgörande fotbad. Skulle egentligen ha varit på ett möte i dag på min mammas hem men det funkar inte för jag kan inte tillföra nåt vettigt när jag är i en sån här svacka. Koncentrationen och minnet är som en vandrande pinnes...  

 

             

 

Vandrande pinnar (Phasmatidae) är en familj av insekter i ordningen spökskräckor som innehåller cirka 2500 arter. Närbesläktade med de vandrande pinnarna är vandrande blad         

 

 

Jag har till och med glömt att sätta in en länk till Markbladet där det kommit in mer insändare och annat ang. nedläggningen av Lindäng.

 

            

Klicka härför att komma in på Markbladet. klicka sen framåt i tidningen tills ni kommer till sidan 54,55 och 59.

 

Nu önskar jag er en bra dag vad ni än skall hitta på...    

 

            

 

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards