Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 17 mars 2010

Konfekthörnans påskfint!

Av Malin wiper - 17 mars 2010 06:08

     


I dag fick jag tända lampan lite tidigare för att gå upp till en ny dag. Jag har lite att ordna med så jag bloggar lite tidigare än vanligt. Det är skönt att vara uppe innan det ljusnat. Först nu 06.00 börjar det dagas. Det var så skönt att sitta och dricka sitt kaffe och läsa en tidning i lugn och ro.  Nu ser jag att det har snöat lite i natt, det är som ett mm tunt lager som verkligen lyser upp.

 

   

I går när jag var in på vår kiosk och spelbutik "Konfekthörnan" så hade dom gjort så påskfint överallt och ställt fram bort med fint godis i olika former.

 

  

 

Jag försökte fota vidkvistar som ägaren tagit dit och dom var extra stora och fina. Bilden blev lite suddig så jag hade antagligen för bråttomt...  

 

   

Hon sålde porslinsägg för 69:-. Locket går att ta bort så man kan lägga lite godis i.    

 

    

Hon hade ställt upp allt så fint och inbjudande. dessa chokladharar kostar 10:-/st.

 

    

Det fanns ägg med cellofanpapper runt för 95:-. Det var så fint utplacerat ovanpå en gammal sockerlåda som numera är en fin inredningsdetalj. Vår spelbutik har funnits långt innan vi kom hit och har lyckats överleva trots att ICA öppnade spelhörna för några år sedan. Kul att folk är trogna sin spelbutik som även har så mycket annat och det är kul att gå in och slänga ett ord med dom trevliga som jobbar där. Jag kan inte hitta att dom har en hemsida så jag skall fråga dom nästa gång jag går dit hur det ligger till.              

 

    

Här ser ni färdiga godispåsar som dom själva har satt ihop.

 

  

 

Hoppas ni får en lycklig dag...       

 
 
Sussi

Sussi

17 mars 2010 07:27

Det är jättefint i dom flesta butiker nu med påskpynt. Det liksom påminner en att våren är i antågande :-)
Konstigt nog så har jag aldrig pyntat till påsk. Min mamma gör det men jag har aldrig tagit efter den traditionen. Undrar om man kanske ska köpa gula ljus i år i alla fall..

Tack snälla du för den fina kommentaren i min blogg
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
Cattis

Cattis

17 mars 2010 09:30

Godmorgon! Jag är som Sussi, jag brukar heller aldrig påskpynta. Jo, när barnen var små så kom det in någon kvist med fjädrar i. Kanske man skulle göra det i år. Visst, det har varit ljust och fint i vinter med all snö men det är liksom ingen färg. Och nu om ett tag när snön börjar smälta så är allt grått grått grått. Så det blir nog in med påsken i år och allt gul och så klart det röda. Jag fyller vid påsk så det kan faktiskt bli extra kul att pynta då.
Ha en bra dag.
Och du, sängen såg inte tokig ut. Den hade jag gärna krupit in i sovit lite. :)

http://www.bergbrink.blogg.se

 
wiper

wiper

17 mars 2010 14:43

Sussie: Jag är inte mycket för att pynta på påsken heller men gillar att fota grejerna ;) Varsågod goa du
Ha en fin dag
kram

Cattis: Då är vi likadana för jag har bara 4 påsksaker ;) Ja du när man har barn och dom är små så är det en helt annan sak. det blir verkligen grått när snön smälter.

Jag hade också gärna krupit in i sängen

Ha en fin dag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Margit

Margit

18 mars 2010 00:09

Go natt, Wiper!! Du var tydligen "uppe med tuppen" i morse!! Och du hinner med att lägga in och skriva SÅ mycket på bloggen VARJE DAG!!! Och många inlägg!! Det är alltid lika trevligt att titta o läsa!!!
Nu försöker jag skriva lite kommentarer...lagt in ett långt inlägg med bilder tidigare..Men jag börjar känna mig trött..
I morron bitti så skall jag till viktväktarna. Lasse o jag o katterna kom i eftermiddag hit till Eskilstuna. Lasse ligger och snarkar....låter Så skönt... Kramen vännen!!!

http://margitholm.blogg .se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Lördag 20 april 08:30

    Jag har sett en dramaserie på svt play som min syster tipsat mig om. Den heter Painkiller. Det är den Guldbaggebelönade regissören och manusförfattaren Gabriela Picher som ligger bakom denna tv serie                                      ...

Av Malin wiper - Fredag 19 april 08:30

                      Vi har sålt vår förra bäddsoffa (ovan) som vi aldrig satt i utan bara hade till gäster som sov över. Vi köpte ju en ny på Jysk som vi har i tv-rummet och den större och bättre att sitta i när man är fler och skall sitta i d...

Av Malin wiper - Torsdag 18 april 09:00

    I går när min man var till sin tandläkare i Hallstahammar så promenerad jag omkring i vårt bostadsområde. Här ser man att nåt är på gång så det dröjer inte länge nu innan folk kan sitta ute och njuta     Nu har skottkärran fått lite ...

Av Malin wiper - Onsdag 17 april 07:30

   I går hade jag tid på Citypraktiken för att undersöka mina öron. För ca 1,5 år sedan så hörde jag ett litet brus i öronen på kvällarna. Sen eskalerade det men jag har inte hört bruset när jag varit utomhus utan mest när jag skall sova. Tyvärr ha...

Av Malin wiper - Tisdag 16 april 08:45

    I går hade vi en riktig vårdag och jag såg detta andpar som låg i solen vid svartån och hade det bra     En ringduva dök upp på en gräsmatta och brydde sig inte om oss     Ytterligare en bild på den fina ringduvan. Jag är så fö...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards