Öppen Ridå

Alla inlägg under februari 2010

Av Malin wiper - 17 februari 2010 14:25

   


Eftersom jag inte kan gå ut så tog jag några bilder från köksfönstren. Det blir inte så tydligt eftersom man måste zooma så mycket. Småfåglarna äter för fullt och vi har köpt lite olika frön och bollar. Flera av våra matautomater vi haft förut har gått sönder så vi får köpa nya tills nästa år. Jag själv tar det bara lugnt och ligger och kollar på en film.   


Hittade ett fint klipp med musik av Enigma. Indian chanting.

 

   

 

Denna blomma tillägnar jag er kära läsare...      



Av Malin wiper - 17 februari 2010 10:07

          

 

 

Laurent Wolf är född 1971 och är en Fransk trial-house producent och dj. Han är även författare till flera samlingsalbum. För mig är han helt okänd tills nu.

 

Klicka här för att gå in på hans hemsida

 


          

Av Malin wiper - 17 februari 2010 09:53

           


Jag har nyss vaknat men magen är inte som den ska så nåt kaffe är inte att tänka på. Det blir mest välling, te och lite skorpor. Tack för alla era gulliga och omtänksamma kommentarer...  Jag hade slutat med Losec men skall be min man gå och köpa ut en burk igen så magen förhoppningsvis lugnar ner sig. Jag vill bli så pass bra att vi kan gå på en pubafton som vi köpt biljetter till på lördag. Det blir både mat och underhållning. 

 

   

 

Vi skulle ha åkt till mamma i dag men får skjuta fram besöket nån vecka. Ser ni att jag sitter i bilen? det är ett montage men syns inte så väl...  Solen gnistra mot den rena vita snön så det är jättevackert ute. Nu har vi massor av småfåglar som kommit så Mr T åkte ut och köpte talgbollar och mer mat till dom. Det är så fint att titta ut genom rutan och se alla sorter på nära håll.

 

 

   Jag hoppas ni får en bra dag och inte behöver stressa och ha flera bollar i luften samtidigt. Sköt om er


                



Av Malin wiper - 16 februari 2010 11:39

             


Jag tar en bloggvila resten av dan för jag mår inte så bra och måste sköta om mig med avslappning och behandling för min nacke. Har även fått en släng av IBS= Irritable bowl syndrome.        

 

Jag önskar er alla en fortsatt bra dag så hörs vi i morgon igen förhoppningsvis...  

 

              

Av Malin wiper - 16 februari 2010 09:16

                  


Jag blev väckt av min man 08.45 precis mitt uppe i en angenäm dröm...  Han hade gjort i ordning frukost och jag var knappt vaken när jag satt mig vid bordet. Precis när han väckte mig var jag festklädd och en limousin väntade utanför huset. Jag hade vunnit en festdag och kväll med en man som var en Elvis look á like...  Såg hur han stod därute i smoking och en rosa sidenhalsduk och kollade på vårt på utsidan ruffiga hus...  chauffören stod och höll upp dörren och jag var så spänd och undrade hur detta skulle sluta...då blir jag väckt...  Det är andra gången jag blir väckt när jag drömt nåt angenämnt.

 

          

 

Nu är jag i alla fall uppe och glad för det. Min man är inne i duschen och sen är det min tur så det blir lite sent i dag innan min promenad. Jag blir bara lite stressad av att änderna står därute på gården och skriker efter mat och jag kan inte gå ut i morgonrocken för då blir jag tagen för förargelseväckande beteende... 

 

           

 

Jag hittade denna bild på en sajt och där stod det att dammsugare även kallas för filmrullar och det har jag aldrig hört talas om så det var intressant. Dom har ju visserligen formen av en gammaldags filmrulle. Sajten heter bakfnatt och där kan man få reda på lite mer om dammsugare och även ta del av ett vad jag kan förstå toppenbra recept på dammsugarna.

 

Klicka här om ni vill gå in på sidan.

 

           Hoppas ni får en bra och okomplicerad tisdag...    

 

 

 

       

Av Malin wiper - 15 februari 2010 16:17

  

 

Klicka här om ni vill gå in på sidan där dessa kastanjetter finns att köpa

 

Klicka här om ni vill besöka Maria Pages hemsida



Detta dansnummer är otroligt vackert och sensuellt. Jag får gåshud och hon varierar sig så numret blir intressant och magiskt. Det börjar lugnt och stilla men vänta bara. Jag önskar att man satt i publiken och fick njuta av hennes dans live. Hon började dansa redan vid 4-års ålder. Vid 15 år fyllda var hon redan stjärna och danslärare. Hon har även dansat med Riverdance.

 

klicka här om ni vill veta mer om henne


        

Av Malin wiper - 15 februari 2010 15:57

  


  


I förmiddags tog jag en lite längre promenad sen blev jag så sugen att gå och ta en fika på Ritz...  till saken hör att Mr T var på Arbetsförmedlingen och vi hade bestämt att spara in på våra utefikastunder eftersom det blivit lite mycket på sista tiden. Där satt jag och myste som ni ser med både trisslott och tidning...  Smörgåsen är en teabirkes utan smör och endast en skinkskiva kan jag säga till mitt försvar...  jag orkade bara halva. Efter en stund klev min man in genom dörren och jag blev tagen på bar gärning...  tur att han är så snäll och bara sa: Jag förstod att du hamnat här efter promenaden. Han tog sig en fika också sen var det inget mer med det.

 

   

När jag kom hem så stod dessa tulpaner på bordet som han köpt till mig...  känner mig inte riktigt värd dom.

 

   

Efter lunchen så åkte vi till second hand igen i Skillingaryd för att kolla en grej åt min ena svägerska. Det var en fågel som jag hade bild på i går i bloggen. Som ni ser så syns inte torget längre av all snö som dom skottat upp till en stor hög.

 

  

 

Dom sålde ut blomkrukor för 1:- vad dom än kostat förut. Jag hittade en grön med lite 70-talskänsla som passar ihop med mitt ljusfat från Café Lakatos och äggljusen från Butik Ingelund. Jag skall bara köpa en liten fin blomma till krukan. Detta står på vårt lilla glasbord framför soffan.      

 

   

Denna häftiga Spanska docka stod på en hög hylla och lyste.

 

  

 

Detta fina hus har hyreslägenheter, inte dumt att bo i ett sånt fint hyreshus.    

 

  

Av Malin wiper - 15 februari 2010 11:59

  



Klicka här för att läsa lite mer om historien bakom baletten "Svansjön"

          

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards