Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 20 februari 2010

Beyonce!

Av Malin wiper - 20 februari 2010 15:03

            


Min man mår lite sämre igen och jag börjar också bli förkyld. Vi övervägde att ge bort biljetterna till nån  men så ångrade vi oss och går dit och äter och ser hur länge vi orkar stanna. Jag blev så glad när jag provade dom mörkblå jeansen för jag har inte kunnat ha dom sen i våras. Dom har suttit som korvskinn och jag har knappt kunna andas i dom och nu satt dom hur bra som helst och det märktes att jag gått ner lite. Jag hade annars tänkt sätta ett gummiband och linda runt knappen...    nu slipper jag det.

 

  

 

Jag spelade in ett program i går som handlade om Susan Boyle och min man satt en etikett på skivan. Tyvärr trodde jag det skulle vara en dokumentär om henne så man skulle få veta lite mer men det var samma skåpmat som man redan visste. Musiken var i alla fall jättebra.     

 

  

Nu skall jag förbereda mig lite inför kvällen. Pubaftonen börjar redan 19.00 Min man kommer bara att kunna ta en lättöl eftersom han inte mår så bra så vi tar bilen och jag kan ta mig lite vin men inte så mycket eftersom det kryllar av kolhydrater, lagomt är bäst. Jag är tvungen att ta hårda tag med plattången för håret är så pass kort att det lockar upp sig.

 

Jag önskar er alla en härligt och givande kväll...        


   


Det är Skillingaryds manskör som anordnar dessa pubaftnar men vi vet inte vilken musik det blir...  det står i alla fall att man får mat, kaffe, underhållning mm. 


  

 
 
Ingen bild

Systern

20 februari 2010 17:33

Så länge man inte har feber så tror jag man mår bäst av att köra på som vanligt. Annars tänker man bara på hur dåligt man mår, så jag hoppas ni får en riktigt trevlig kväll! Och du, det är inte så mycket kolhydrater i vin. Rödvin ca 2,3 kolhydrater/dl och vitt vin 2,9/dl. Men vill du vara på den säkra sidan ska du ta dig en whisky för det är 0 kolhydrater :-) Kent har kollat upp detta väldigt noga :-) Men hur mycket kalorier det är vet jag inte. Det är öl som är den stora kolhydratboven när det gäller alkohol. Tyvärr gäller detta även lättölen.
kram fr Maria

 
wiper

wiper

20 februari 2010 17:43

Systern: Jo jag vet att öl innehåller mer kolhydrater men man skall ändå försöka undvika alkohol när man håller på med viktminskning. Vi får se om dom har nån whiskey där ;)

Jag kan ändå inte dricka så mycket för jag blir full direkt nu =) Vi får se hur det artar sig. Vi kommer att gå än om vi inte är i toppform.

Ha en fin kväll båda två
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
christina

christina

20 februari 2010 18:45

Hej, vad kul med pubafton och att byxorna passade!! Ska skärpa till mig nu framöver,,, hur många gånger har jag inte sagt det??? Nåväl, här håller vi på att snöa in. All trafik i Göteborg är det kaos med. Linnea skulle haft sin första "riktiga" spelning, men arrangören var tvungen att ställa in pga kaos i trafik mm. Ja, så nu blir det melodifestival och mörk choklad!! Ha en fortsatt fin helg!! /Christina

http://www.christinaahl.blogg.se

 
Lisa

Lisa

20 februari 2010 19:51

Hoppas ni får en trevlig kväll nu på puben,,Tunikan var fin..roligt att byxorna passade perfekt,,så skönt det måste kännas att ha gått ner en del..Grattis!

Nej headern har jag bara skrivit på och satt dit lite hundar ifrån picnic förut,,Storleken var den,,_Jag kan fortfarande inte göra nån header själv har inte provat heller,,så du får gärna fortsätta hjälpa mej..Jag gillade den headern men ser lite julig ut också det gillar jag inte,,men får kolla efter nån mer bild,,
Huvudvärk har jag haft hela dan men den släppte en stund så jag kunde åka med ner till centrum en stund,,Min son Niclas har blivit dålig igår kväll med feber och illa mående,,
sköt om dej och kramen

http://dagslandan.bloggagratis.se

 
Sussi

Sussi

20 februari 2010 20:36

Hoppas ni känner er bra nog så ni orkar stanna hela kvällen. Vore så synd om ni skulle missa det.
Jag får håll mig till i morgon med att få svaret på det ;-)

Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
margit

margit

20 februari 2010 22:09

Hej Malin (heter du det)
Läst igenom ALLA dina trecviga inlägg!! Att du hinner...för det tar ju så lång tid...
Så trevligt/roligt att kolla varja gång...
Ja Lasse o jag har varit i Västerås idag..på födeledagfirande ppå Lasses son Steff som fyllde i tisdags.
Förra året så firade vi honom någon dag efter...han var då i Kolsva..så VI fixade en bjudning...då var en av brorsorna..vi och mamma Inga-Britt (Lasses X) var med. Hon fick cancer på hösten och var SÅ dålig, men orkade vara med oss på bjudningen. Hon var SÅ mager...bara en "skugga" av sitt forna jag. Det var sista gången jag såg henne innan hon dog i maj...var MYCKET sjukden sista tiden. men det kändes så fint att hon kunde vara med oss.
Det är ju jag som "tänker" och bjuder..och tycker det är /var så viktigt att hon fick vara med oss. Hon var ju pojkarnas mamma. Och flera midsomrar så firade vi här...allihopa. Det var så roligt. Har många bilder kvar från dom tillfällena så man kan titta på och minnas tillbaka.
Oj va jag "pratar"...
Du måste berätta sedan HUR/VAD det blev av kvällen som ni planerat...
Kramen vännen!!/Margit

http://margitholm.blogg.se

 
Karin o svartnosarna

Karin o svartnosarna

21 februari 2010 01:09

Jättesnygg tunika du hittat,låter jättehärligt med pubafton.
Din presentationsbild är jättesnygg,du är väldigt duktig på att göra sådana bilder,hur gör du dessa??
Ja nu börjar 2 av mina också bli riktigt förkylda så grabben han käkar vitlök för fullt.Annars har det varit lindrigt med förkylningar.
Önskar Mr.T snar bättring har hört att detta medikum ska va jättebra.
Hoppas o tror att ni haft en toppen kväll.
Kram Karin o svartnosarna.

http://Bloggplatsen/kajsa-varg

 
Vicke

Vicke

21 februari 2010 04:45

då hoppas jag att ni fick en trevlig kväll trots allt

http://www.metrobloggen.se/animeringar

 
Berith

Berith

21 februari 2010 08:27

Det är roligt då man kommer i byxorna igen =))
Jag har ett par favoritbyxor som ligger och
väntar på att jag ska komma i dem igen , just nu får jag upp dem
men inte igen dem , men om 2-3 kilon så ...det är bra att ha mål , då blir man mer peppad *ler*
Susan Boyle är en riktigt askungesaga , jag så också detta program (utan att somna ;))
Denna kvinna är ett bra exempel på att man inte ska dämma folk efter utseende !!!
Susan har en fantastisk röst ! *ler*
Hoppas ni hade det trevligt igår kväll !! *ler*

Önskar dig en riktigt skön söndag min vän , varma kramar =))

http://maxmax.bloggplatsen.se

 
wiper

wiper

21 februari 2010 11:09

Christina: Ja men det var synd att vi inte kunde stanna längre. Ja du det känns bra när man börjar gå ner lite. Synd att dottern missade sin konsert för snöns skull. Mörk choklad är inte dumt och nyttigare än vanlig.

Ha en fin söndag
kram

Lisa: Tyvärr så blev vi ju bara där i två timmar men sånt händer. Tråkigt med din huvudvärk och att sonen också blivit förkyld. Ni får sköta om er
Ha en bra söndag
kram

margit: ni har alltid nån som fyller år så ni får festa och njuta mycket. Vad tråkigt med hon som fick cancer och dog, så sorgligt det är. Skönt att hon fick vara med en stista gång och festa. Vad gulliga ni är. Jag har skrivit ner hur vi haft det men lyckan blev kort.

Ha en fin söndag
kram

Karin och svartnosarna: Tunikan blev inte så bra och färgen var nog lite för black. Dom två timmar vi var där så upplevde vi lite i alla fall. Jag har gjort bilden i ett montageprogram.
Tråkigt att dina söner också börjar bli förkylda. Min son äter också vitlök när han håller på att få en förkylning.

Ha en fin söndag
kram

Vicke: Dom futtiga timmarna vi var där så hade vi trevligt

Ha en fin dag
kram

Berith: Ja det är verkligen upplyftande. Mina var också favoriter på väntning ;). Ja Susan Boyle är verkligen en askungesaga. Jag tycker hon är jättesöt och har jättefina ögon. Fast hon uppfyller ju inte dagens krav och det är sorgligt att man inte får se olika ut numera.


Ha en fin dag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 25 april 09:15

  I tisdags så fotade jag några ringduvor igen och jag gillar verkligen fåglar för dom livar upp vår miljö och vi har nåt vackert att titta på. När jag stöter på fåglar på trottoarer så brukar jag prata med dom i en låg vänlig ton. Då stannar d...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 15:45

                    Lasse Åberg & Lazy Joe Lasse Åberg kommer till Kvarteret Igor fredag 26 april 17.00. Klicka här för att läsa om detta i Västerås Tidning. Vi hade ingen aning om detta men blev varse när vi besökte Kvarteret Igor i förmiddags ...

Av Malin wiper - Onsdag 24 april 07:45

  Jag har sett serien UFO mysteriet på tv4 play. Det var min son som tipsade mig om denna serie. Felix har även med sig ufologen Clas Svahn                                             Det är Felix Herngren som gett sig ut på en svindlande ...

Av Malin wiper - Tisdag 23 april 09:00

    I går åkte vi till Citypraktiken i Tillberga som är en filial till den i Västerås. Det var en bra bit att åka med bussen. Jag hade tid hos min läkare som heter Johan Thunander och det är samma läkare som min man går hos. Det är en ung läkare...

Av Malin wiper - Måndag 22 april 05:45

    Lunchen som kom av sig. Vi skulle ha haft min mans bror på lunch i lördags men jag blev dålig. Nu har jag lärt mig en läxa att aldrig skriva om nåt innan det hänt. Min mage blev dålig igen så vi fick ställa in och det känns både som magkatar...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

OKQ8 Bilpool Västerås

 

Vårmarknad Röda Korset 27/4 11-15

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards