Öppen Ridå

Direktlänk till inlägg 4 januari 2010

Roliga klockor!

Av Malin wiper - 4 januari 2010 06:11

 


Klicka här för att kolla in sajten där hantelklockan finns. När klockan ringer så måste man göra 30 lyft med hanteln innan ringningen stängs av...  


 


En sån här hantelklocka skulle inte sitta fel för då blev man påmind om att träna och sköta sig. Två funktioner i en... . Jag kunde inte sova längre fast jag somnade 01.00 och nu är jag oförskämt pigg. På sätt och vis är det bra man är uppe med tuppen i dag eftersom vi skall åka till mamma. Har inte träffat henne på ett tag nu. I morgon skall det bli sämre före på vägarna så det är bäst att passa på att åka i dag. Vi åker över Borås för då kan vi äta sushi på vår favoritbar. Det har inte blivit så mycket sushi på sista tiden för ibland föräter man sig och måste göra ett uppehåll. Mannen sover fortfarande och skall så göra till 07.00. 


   


Det är rätt skönt att vara uppe när det är så tyst och mörkt ute fast nu åkte en bil förbi med full fart. Att bara få sitta med en kopp kaffe och smörgås och en tidning som tidsfördriv känns lyxigt.


 


Här är ytterligare en rolig klocka som jag hittat på "Prylzonen.se". Den skall föreställa ett piller. Det finns hur mycket kul grejer som helst där och man blir så frestad att köpa men jag har aldrig köpt nåt därifrån förut för jag visste inte om den sajten.


Klicka här för att gå in på Prylzonen.se


  I går agerade jag frisör åt min man för andra gången i rad. Jag som aldrig kunnat klippa nån förut. Han var helt vildvuxen i håret och det blev rätt bra när jag var klar. Jag törs inte ta för mycket för då kan det sluta med en ende av förskräckelse. Han förlorar så många tusenlappar på att vara arbetslös så för att få lite guldkant på tillvaron så får man spara in på lite och det är vi ju inte vana vid. När vi jobbade båda två så tjänade vi rätt bra eftersom vi arbetade ständig natt på slutet.


 


Hittade ett ställe med häftiga saxar som är Japanska. Dom har andra saker på sajten också  och allt är tillverkat i Japan.


Klicka här för att komma in på sidan.


  Ha en bra dag och sköt om er...  

 
 
Sussi

Sussi

4 januari 2010 07:47

Vad kul att du ska besöka din mamma.
Här ska det snöa va bara den några dagar framåt. Tror det skulle börja i morgon och hålla på till helgen. Ännu mer snö, jag som tycker det räcker alldeles utmärkt med dom 40 cm vi har nu..

Gillade klockan längst ner. Precis så kändes det som om jag ville göra med min i morse hihi

Kör försiktigt
Kramisar

http://allt-om-inget.bloggagratis.se

 
wiper

wiper

4 januari 2010 07:53

Sussi: Ja det skall bli trevligt. Du har så rätt lagomt med snö räcker gott. Ibland vill man bara göra så med en klocka ;)

Tack snälla du vi skall köra försiktigt.

Ha en fin dag
kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Pisan

Pisan

4 januari 2010 08:26

Jaså, du är också uppe med tuppen :-) Har varit vaken några timmar nu, vaknade med huvudvärk... Då är det bara till att gå upp. Hoppas ni får en trevlig dag i Borås och med mamma. KRAMAR! :-)

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
-Nena-

-Nena-

4 januari 2010 18:57

Vilka kul klockor!

Jag hoppas att ni haft en bra dag hos din mamma och önskar dig en god kväll.
Kram

http://nena.bloggagratis.se

 
Cattis

Cattis

4 januari 2010 19:01

God fortsättning på det nya året. Jag älskar att stiga upp tidigt. Fast inte på vintern. Speciellt helgerna när man kan gå ut och gå tidigt och det är alldeles tyst. Bara njuta av promenaden med Molly. Hoppas du haft en bra dag ifall du kommit hem nu.

http://www.bergbrink.blogg.se

 
Lisa

Lisa

4 januari 2010 19:32

skojiga klockor,,Kanske skulle ha en sån nu när man ska börja träna hihi..

http://dagslandan.bloggagratis.se

 
wiper

wiper

4 januari 2010 20:58

Pisan: Ja du man får göra kors i taket ;) Tråkigt att börja en ny dag med huvudvärk. Vi hade en toppendag i Borås och även med mamma.
kram

-Nena- Ja visst är dom?. Vi hade en toppendag

Ha en fin kväll själv
kram

Cattis: Tack detsamma gulliga du. Jag gillar också att stiga upp tidigt men har blivit en nattuggla dom senaste åren. Härligt att ha en hund att gå ut med. Dagen har varit toppen
kram

Lisa: Ja dom var kul och det finns hur många som helst. Vi kanske skall skaffa en sån och se om det hjälper ;)

kram

http://wiper.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Hanna

10 december 2010 21:26

Hur får man klocka på bloggplatsen.se?

Malin wiper

10 december 2010 23:01

Du behöver bara klicka på min klocka så kommer du in på sajten där du kan hämta en klocka. Det finns många att välja på och är gratis.

Ha det bra

 
Lambergsfrua

Lambergsfrua

15 januari 2011 17:28

Men Wiper, vad festligt! Jag googlade på "klockor till bloggplatsen" för att se olika alternativ att lägga ut på min vän Maria Blickers nya hemsida - och då hamnade jag hos dig :o
Även om det inte vad riktigt vad jag hade tänkt mig. gav det ju mig anledning att läsa ditt inlägg. Alltid lika trevligt att hälsa på hos dig :)
Ha en riktigt skön kväll med Mannen i Ditt Liv!
Varma kramar,
Lambergsfrua

http://lambergsfrua.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Malin wiper - Torsdag 28 mars 08:45

    I tisdags tog vi en promenad nere i Öster Mälarstrand, Notudden. Här satt vi oss ner på dom nya bänkarna framför småbåtshamnen. Sen gick vi omkring och kollade runt lite på dom båtar som fanns där, än om inte så många än     Här sitte...

Av Malin wiper - Onsdag 27 mars 08:30

  I mångdags innan vi hämtade min son i Enköping så dukade jag klart så allt var färdigt till lunchen hos oss. Min son har blivit vegetarian så vi tillagade morotsbiffar som vi gjort några gånger förut. Klicka här för att få receptet på morotsbif...

Av Malin wiper - Måndag 25 mars 07:15

    Här kommer lite fler bilder från promenader, och som ni vet så gillar jag pelare. Här ett pampigt hus i centrala Västerås     Lite fler pelare jag stött på och jag tycker såna tillför mycket i stadsbilden     En lite annorlunda...

Av Malin wiper - Söndag 24 mars 09:00

    Detta är en Alfa Romeo Spider från 1972. Den såg jag på en av våra promenader och den var så läcker. Nu börjar det snart dyka upp lite mer veteranbilar och det känns kul                                                                 ...

Av Malin wiper - Lördag 23 mars 10:30

      Vi skall sälja våra två gula fotöljer av märket Swedese Nova. Vi har ingen plats för dom i  denna lägenhet för vi har tagit sovrummet till vardagsrum där vi även har våra datorplatser. Därför köpte vi denna stol Mellby på Jysk för ett tag s...

Presentation

Vaggerydstorget

   

GoMore Biluthyrning

 

Move About Västerås

 

Röda Korset modevisning 13 april 11-16

 

Röda Korset Västerås Instagram

 

Min sons Youtubekanal

 

Vintagemannen

 

helpii App Store

 

Direkten Västerås centrum

 

friday for future

 

Arkiv

Mitt bildspel från Bread & Sweets by Jennie

 

Tandläkare Reza Razifar

 

Jonny Cutz

 

Konstnär Kerstin Wiklund

 

Vaggerydstorget intervjuade mig

     

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Fråga mig

108 besvarade frågor

Nostalgi

Kultursajter

Jag rekommenderar

Hälsobloggar

Inredningssajter

Medialänkar

Second hand

Café & Restaurang

Animeringar och bakgrunder

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Länkar

RSS

Wipers Gästbok


Skapa flashcards